1-2 Νοεμβρίου 2008 Ευρυτανία

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: 1-2 Νοεμβρίου 2008 Ευρυτανία

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Νοέμ 01, 2008 1:53 am

τα gps πανετοιμα....τα vhf και τα pmr φορτισμενα...καμερες φωτογραφικες επισης στο φουλ....τα παιχνιδια του γιαννακη ηδη βρισκονται στο αμαξι :D ..τελευταιες ετοιμασιες αυριο πρωι πρωι..

ευχομαι σε ολους μας πρωτα απο ολα να παμε και να γυρισουμε σωοι και αβλαβής και δευτερευοντος να περασουμε ενα καλο σαββατοκυριακο γεματο διασκεδαση,διαδρομες, και καλα κοψιδια :bow:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Σάβ Νοέμ 01, 2008 9:33 am

Gmak καλό σας ταξίδι....εμεις ισως να αργήσουμε λίγο.
Εχουμε να κάνουμε μια στάση για να τσιμπίσουμε το κατι τις μας.(Α!!!ζυμωσα και ψωμάκι με προζύμι παρακαλω!! :u-: )
Ηδη κοντευει να σπάσει η μυτη μου απ΄τις μυρωδιές.
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό grek » Σάβ Νοέμ 01, 2008 11:23 am

Μαρια μπραβο.
Πρωτη σταση Ριο για ανεφοδιασμο :P
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Νοέμ 02, 2008 9:45 pm

επιστρεψαμε!!!!!κατα το ημιση βεβαια διοτι οι υπολοιποι θελαν το κατιτις τους στην επιστροφη απο θερμο...

τι να πω.....

καταπληκτικα,εξοχα,υπεροχα δεν ξερω...οι λεξεις μου φαινονται λιγες.....λεπτομερειες σε λιγο διοτι τωρα ειμαι off μετα απο 100κμ χωμα και 100 κμ επιστροφη και 100 κιλα φαι... :D :D :D

νοιωθω ομως την αναγκη να πω συγχαρητηρια και ενα μεγαλο μπραβο στους οργανωτες μαρια και πατζερινο και ενα ξεχωριστο μεγαλο ευχαριστω στην λεσχη καρπενησιου και στον προεδρο της Πανο Καραγιαννη...απιστευτοι τυποι....μας σκλαβωσαν....
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Νοέμ 02, 2008 11:19 pm

Εικόνα
Ενα μεγάλο ευχαριστω στην λεσχη Α.Λ.Ε.ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ και σε όλους όσους ήταν μαζί μας αυτες τις δυο μέρες είναι το λιγότερο που θα μπορουσα να πω!!!!!
Τι να πω βρε παιδιά...τέτοια φιλοξενία εγω δεν έχω συναντήσει πουθενά μεχρι σήμερα.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Απίστευτο!!!!!!
Νοιώθαμε σαν να είχαμε συναντηθει και εχτες και προχτες και παραπροχτες......
4Χ4fun και Α.Λ.Ε.ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ήταν ένα πραγμα. SUPER !!!! :u-: :u-: :u-:
Έπίσης να ευχαριστησουμε και τον Γιάννη (sami) για το φοβερο φαγητό του σήμερα το μεσημέρι στο Νοστιμο που βρίσκετε στο ομώνυμο χωριο...
Τέλειο !!!! :u-:
Ευχαριστούμε για το υπέροχο Σαββατοκύριακο που μας χαρησατε και θα τα ξαναπούμε και πάλι την Κυριακή στον αγώνα.
Ευχομαι να καταφέρουμε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία σας ,στα μέρη μας σύντομα.

:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Πιστευω ότι ήταν η καλύτερη εκδρομή που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Νοέμ 02, 2008 11:31 pm

Πιστευω ότι ήταν η καλύτερη εκδρομή που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

αχ ρε μαρια θελω να παω για υπνο καθοτι 2 μερες αυπνος αλλα που...

δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη εκδρομη μιας και εχουν προηγηθει εκδρομες οπως τα γρεβεννα που δεν ημουνα και δεν ειχα αποψη, αλλα για μενα προσωπικα ηταν η καλυτερη 4χ4εκδρομη που εχω παει και δη οικογενεικως...τι να πω..τα παντα τελεια...παρεα σε τσακιρ κεφι,ξενοδοχειο χλιδατο,οι φιλοι μας απο το καρπενησι απαικτοι, η διαδρομη που ειχαν σχεδιασει για μας σημερα τελεια και για ολα τα γουστα...

δεν χρειαζεται να πω πολλα...αφου η βικυ ξετρελαθηκε φανταστητε τι εκδρομη ηταν ΣΟΥΠΕΡΡΡ

βεβαιως εχω καταγραψει την διαδρομη και θα χρειαστω την βοηθεια του acha για να την αποτυπωσουμε και στο google...
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Νοέμ 02, 2008 11:48 pm

Τί να λέμε τώρα, οι 2ήμερες εκδρομές είναι άλλη φάση!!!
Μπορεί να έχει δυσκολίες στο να συμμετάσχουν κάποιοι, αλλά όσοι τα καταφέρουν τελικά ν' ακολουθήσουν περνούν πραγματικά άψογα!!!
Κλειδί σ' αυτές τις περιπτώσεις? Η καλή παρέα!!! Και εμείς είχαμε πραγματικά την καλύτερη!!!! :u-:
Προσθέστε την πανέμορφη Ευρυτανία, τις υπέροχες διαδρομές, το πολύ καλό ξενοδοχείο, το φοβερό φαγητό και φυσικά την ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ (ΑΛΑΚ) και μπορείτε να καταλάβατε γιατί μιλάμε!!!!
Όσοι δεν ήρθατε, καλά να πάθετε...... :twisted: :twisted: :twisted:
Θα δείτε και τις φωτογραφίες και μετά μπορείτε να σκάσετε απ' την ζήλια σας.... :twisted: :twisted:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajeroTR4 » Κυρ Νοέμ 02, 2008 11:58 pm

pajerinho έγραψε:Όσοι δεν ήρθατε, καλά να πάθετε...... :twisted: :twisted: :twisted:
Θα δείτε και τις φωτογραφίες και μετά μπορείτε να σκάσετε απ' την ζήλια σας.... :twisted: :twisted:

ΣΚΑΣΑΜΕ ΗΔΗ........ :angry:
Άβαταρ μέλους
pajeroTR4

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 03, 2008 12:05 am

Μην βιάζεσαι καλέ....κάτσε πρώτα να δεις φωτογραφίες.
Μετά τι θα κάνεις??? :sorry:
Σιγα...28 αυτοκίνητα είμασταν. :twisted:
Ετσι για αρχη στο λεω...σιγα σιγα τα υπόλοιπα για να σου έρθει μαλακά.... :blob: :blob:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Νοέμ 03, 2008 12:08 am

αντε να πω και κατι παραπανω.....

ξεκινησαμε σαββατο πρωι για καρπενησι μιας και οι υπολοιποι θα ερχοντουσαν αργοτερα ενεκα επαγγελματικων υποχρεωσεων...
δεν σας κρυβω οτι ειχα πολλες επιφυλαξεις διοτι αυτη θα ηταν η δευτερη αποπειρα να παρω την οικογενεια μαζι εχοντας αποτυχει την πρωτη φορα να τους κανω να ευχαριστηθουν την εκδρομη...

ραντεβου στην δευετρη φαρινα, τα απαραιτητα εφοδια και βουρ για θερμο και απο κει 30 χωματινα χιλιομετρα σε δασικους δρομους ωστε να βρεθουμε στον προυσσο....εγω στο μοναστηρι για κερακι και βουρ για καρπενησι απο ασφαλτοτα τελεταια 25 κμ..οι υπολοιποι διασχιση του φαραγγιου που υπαρχει στο προυσσο φωτο κλπ κλπ...εγω βιαζομουν διοτι λογω γιαννακη ειχα "σφυχτο ωραριο "..καρπενησι...πλατεια γιαουρτακι με μελι καφεδακι και ξενοδοχειο...παθαμε πλακα...χλιδατο ξενοδοχειο με ολα τα κονφορ κλπ κλπ....μας εκανε να νοιωσουμε πολυ ανετα μιας και ηταν αυτο που περιμεναμε...(μπραβο πατζερινο)....κατα τις 17 ραντεβου με τους υπολοιπους που ειχαμε αφησει στον προυσσο πατζερινο και σια οε :heart: :heart: ..και καφεδακι στο σαλουν ενας υπεροχος πολυχωρος που απλα τα ειχε ολα..αφου τα ειπαμε τα ξαναειπαμε ωπα και το δευετερο γκρουπ απο πατρα σκαει μυτη στο καρπενησι....ολοι μαζι πλεον στο σαλουν γινεται φαρ ουεστ...χαμος....

Εκει ηρθε και ο προεδρος της λεσχης καρπενησιου οπου αφου γνωριστηκαμε απο κοντα κανονισαμε(βλεπε μαρια) :heart: τις τελευταιες λεπτομερεις τις εκδρομης...μετα το σαλουν τι??

ξενοδοχειο κατα τις 9.30 ετοιμασιες και φαγητο ολοι μαζι παρεα με παιδια απο την λεσχη και βεβαιως και τον grandjohn ο οποιος ειχε ερθει απο την αθηνα...(γιαννη με συνηθησες πλεον, αν δεν ερθεις σε μια εκδρομη θα μου κακοφανει)....
20 25 ατομα το βραδυ για φαγητο 25+ αυτοκινητα την επομενη μερα στην εκδρομη..

δεν σας κρυβω οτι μετα την περιγραφη του προεδρου για πολυωρη διαδρομη με πολλα αυτοκινητα και λογω γιαννακη, ειχα αποφασισειτουλαχιστον στην εκδρομη να μην συμμετεχω...

πρωι πρωι ομως τα σχεδια αλλαξαν αφου ο γιαννακης ξυπνησε πολυ πρωι για να μου πει οτι αυτος και η μανα του θελανε να τους παω εκδρομη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

βουρ πρωινο-χαβαλες και βουρ για το ραντεβου με τα παιδια της λεσχης...οπως ειπα συνολο 25 και αυτοκινητα...Η ΛΕΣΧΗ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟ 4Χ4UN DVD ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕς ΟΔΗΓΙΕς ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
ΕΠΙΣΗΣ ROAD BOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

τα παιδια απιστευτα..λες και τα γνωριζαμε απο καιρο....

ξεκινησαμε την εκδρομη και απο τα πρωτα χιλιομετρα καταλαβαμε ποσο ενδιαφερθηκαν στο να περασουμε καλα....περιγραφες απο τον προεδρο μεσω vhf στο καθε τι που βλεπαμε....αξιοθεατα κλπ κλπ..μια διαδρομη τιγκα στο πρασινο...και οχι μονο...στο τελος δε εκτος τις πιστας μας επιφυλαξε και μια διαδρομη σλαλομ μεσα στα πευκα κατηφορικη σφικτη και απαικτη...μου θυμισε την μακελλαρια....

κρικελο καφεδακι λουκουμακι :lol: και επιστροφη...στην πιστα της λεσχης οπου περισσοτερα θα σας πει ο πατζερινο διοτι εγω εκτελουσα μια υποσχεση στον γιαννακη για βολτα με τραινο στο σαλουν :lol:

τελος φοβερο φαγητο στο χωριο νοστιμο εξω στην αυλη..με αρνακι στην γαστρα, γιουλμπαση της μαριας(επιτελους το δοκιμασα) καθως και ζυμωτο ψωμι παλι της μαριας :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

μετα τι??

τσουλωντας μεχρι το θερμο για καφεδακι και επιστροφη στα πατρια εδαφη γεματοι με εικονες και φορτισμενες τις μπαταριες..

η παρεα μας?
οπως παντα διαθεση για χαβαλε και πλακα και αυτη την φορα περισσοτερο διευρημενη σε ατομα...

ολα ηταν τελεια...και βεβαιως (και ειναι σημαντικο για μενα) o 17 μηνων γιος μου και η γυναικα μου ΔΕΝ ταλαιπωρηθηκαν και συγχρονως περασανε τελεια....

θελω να ευχαριστησω την παρεα μου που "ανεχτηκε" τις οποιες ιδιοτροπιες εχει το να φερνεις ενα μωρο παιδι σε μια εκδρομη...
θελω να ευχαριστησω ξανα τον προεδρο και τα παιδια της λεσχης για αυτο το διημερο...

και βεβαιως σαν 4x4fun ευελπιστουμε να τους το ανταποδωσουμε στα μερη μας πλεον

και βεβαιως μαρια και διονυση σας ευχαριστω.

το συμπερασμα??

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΣΑΤΕ! :party: :party: :party: :party: :party: :party:
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης