Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ !!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό iosif kia kabrio » Τρί Ιαν 12, 2010 7:46 pm

καλι χρονια και χρονια πολα σε ολους ...ακου ενα φοριβο απο μακρια οτι ετιμαζεστε για πολεμο , :fight: :fight: :fight: :fight: και σκεφτομε να σιμετεχο και εγω! τα ειμαι δεχουμεος??
Άβαταρ μέλους
iosif kia kabrio

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιαν 12, 2010 8:27 pm

ιωσηφ παντα εισαι καλοδεχουμενος εδω... :u-: :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιαν 12, 2010 10:14 pm

CROSS λαστιχο??? μπραβο ιωσηφ εξελιξη!!!

μονο φυλαγε τα ημιαξονια σου με αυτα τα λαστιχα!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό iosif kia kabrio » Τρί Ιαν 12, 2010 10:40 pm

ηδη έχω σπασει το αριστερο ...γιατι ομως??
Άβαταρ μέλους
iosif kia kabrio

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιαν 12, 2010 11:18 pm

thimios έγραψε:Διαβαζω αυτη την ενοτητα και σκεφτομαι...
Εχω τους εξης προβληματισμους
    Μηπως θα ειμαι, λογω του οτι ειμαι απειρος, η αιτια για δημιουργια ατυχηματος?
    Θα πρεπει να εχω αναλογη προτετοιμασια, πχ τρακτερωτα λαστιχα μηπως και κολλησω?
    Θα πρεπει να εχω εξοπλισμο, εργατες και προβολεις για τη νυχτα?
    Θα πρεπει να εχω συνοδηγο? Και αν ναι θα πρεπει να ειναι εμπειρος?
    Κι αν με πιασει λαστιχο η ξεμεινει το αυτοκινητο ποιος θα με βοηθησει?
    Θα υπαρχουν ταμπελες στο δρομο που θα με καθοδηγουν προς τα που να παω?
    Kαι αν σε καμια στροφη ο πρωπορευομενος απομακρυνθει απο μενα και χασω το δρομο?
    Θα υπαρχει επικοινωνια με CB?
    Θα υπαρχουν μεγαλες ανηφορες και κατηφορες?
    Κι αν πεσουμε σε κακοκαιρια? Θα συνεχιστει η εκδρομη?
    Εαν με τρακαρει κανενα αυτοκινητο και δεν φταιω, η ασφαλεια θα με αποζημιωσει?'
Και το τελευταιο που με ανησυχει:
    Υπαρχει καποια ασφαλεια ζωης, για να ασφαλιστω? Γιατι αν μου συμβει κατι, θα με διωξει το αφεντικο μου!

Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι δε μπορω να κουβεντιασω με αλλον αυτες τις αποριες που εχω!!!

Θυμιο καλησπερα ......
Μου αρεσει που εχεις τετοιους προβληματισμους ..........
Αλλα ρε φιλαρακο (δεν σε ξερω κιολας..) , ελπιζω οτι εχεις ξαναπαει εκδρομη off-road !!
Σε ολες τις εκδρομες .....δεν ισχυουν ολες αυτες οι αποριες σου ????? :? :? :? :?
Επειδη , αυτη η εκδρομη ειναι εξεζητημενη και απευθυνεται σε ατομα εμπειρα σε οδηγηση αντοχης και σε πολυωρες διαδρομες εκτος δρομου ,δεν νομιζω να ανταποκρινεται απολυτα σ΄ολους αυτους τους προβληματισμους !!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Παντως ,αν θελεις να ερθεις καποια αλλη εκδρομη μαζι μας ,δες εδω :

viewtopic.php?f=2&t=2754

Εκει ,θα λυσεις ολες σου τις αποριες !!!!! :u-: :u-: :u-: :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιαν 12, 2010 11:26 pm

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ !!! :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

4χ4 fun (stakyr + Grek + Mythos + Maria +Takisp + Hlias ??) 3 ή 4 αυτοκινητα
4X4 Περιστεριου (Αργυρης) 1 αυτοκινητο
4x4 Ευριπου (manos) 1 αυτοκινητο
Κια club (alexs) 1 ή 2 αυτοκινητα
4X4 Nαυπλιου 1ή 2 αυτοκινητα
+Mitsos (Lada niva) 1 αυτοκινητο

:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τετ Ιαν 13, 2010 1:36 am

να κάνω μια ερώτηση 03:00 με 07:00 το πρωί το κομβοϊ τη θα κάνει....???? :twisted: :twisted:

πάντως πέρα από την πλάκα νομίζω ότι τα ερωτήματα που βάζει ο θυμιος είναι πολύ σοβαρά και δεν πήραν απάντηση... όπως και δεν πήρα και εγώ σε αυτά που ρώτησα.......κάλο θα ήταν να απαντηθούν διότι δεν μιλάμε για μια μονοήμερη χαλαρή βόλτα στο βουνό άλλα για κάτι ΑΛΛΟ....που μια στραβή να γίνει θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε......πριν λοιπόν μαζέψουμε συμμέτοχες κάλο θα ήταν να εξασφαλίσουμε την άρτια οργάνωση και την ασφάλεια όλων, και μετά βλέπουμε και τα υπόλοιπα....εφόσον όλα αυτά γίνονται μέσα από το φόρουμ μας πρέπει να έχουμε και την απαιτούμενη σοβαρότητα. ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό iosif kia kabrio » Τετ Ιαν 13, 2010 1:44 am

εχεισ δικιο Αλεχανδρε ειναι μια δισκολι διαδρομι και τα πρεπει να εισαι ετιμοσ για ολα ακομα και για κολοτουμπες.
Άβαταρ μέλους
iosif kia kabrio

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τετ Ιαν 13, 2010 1:45 am

thimios έγραψε:Διαβαζω αυτη την ενοτητα και σκεφτομαι...
Εχω τους εξης προβληματισμους
    Μηπως θα ειμαι, λογω του οτι ειμαι απειρος, η αιτια για δημιουργια ατυχηματος?
    Θα πρεπει να εχω αναλογη προτετοιμασια, πχ τρακτερωτα λαστιχα μηπως και κολλησω?
    Θα πρεπει να εχω εξοπλισμο, εργατες και προβολεις για τη νυχτα?
    Θα πρεπει να εχω συνοδηγο? Και αν ναι θα πρεπει να ειναι εμπειρος?
    Κι αν με πιασει λαστιχο η ξεμεινει το αυτοκινητο ποιος θα με βοηθησει?
    Θα υπαρχουν ταμπελες στο δρομο που θα με καθοδηγουν προς τα που να παω?
    Kαι αν σε καμια στροφη ο πρωπορευομενος απομακρυνθει απο μενα και χασω το δρομο?
    Θα υπαρχουν μεγαλες ανηφορες και κατηφορες?
    Κι αν πεσουμε σε κακοκαιρια? Θα συνεχιστει η εκδρομη?
    Εαν με τρακαρει κανενα αυτοκινητο και δεν φταιω, η ασφαλεια θα με αποζημιωσει?'
Και το τελευταιο που με ανησυχει:
    Υπαρχει καποια ασφαλεια ζωης, για να ασφαλιστω? Γιατι αν μου συμβει κατι, θα με διωξει το αφεντικο μου!

Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι δε μπορω να κουβεντιασω με αλλον αυτες τις αποριες που εχω!!!

δεν ειμαι αρμοδιος να σου απαντησω μια και δεν ξερω ακομα αν θα συμμετεχω στην τελικη, αλλα ουτε ανηκω στους διοργανωτες του event!!!!!

ρωτας καποια πραγματα ομως που εχουν γενικη υποσταση!!!!!!

πρωτα πρεπει να αναρωτηθεις (αν εχεις διαβασει ολο το θεμα λεπτομερως) αν εσυ αντεχεις 48 ωρες συνεχους οδηγησης, σε δυσκολες συνθηκες!!!!!!!!

και τωρα σου εχω καποιες απαντησεις με τη σειρα των ερωτησεων σου!!!!!!
αυτες ειναι αποκλειστικα δικες μου αποψεις, που δεν εχουν καμια σχεση με τις αποψεις του φορουμ ή του διοργανωτη της εκδρομης!!!!!!!

thimios έγραψε:Μηπως θα ειμαι, λογω του οτι ειμαι απειρος, η αιτια για δημιουργια ατυχηματος?

ατυχημα (γι' αυτο λεγεται ατυχημα) μπορει να προκαλεσει και ο πιο εμπειρος.....με μικροτερες πιθανοτητες ομως!!!!

thimios έγραψε:Θα πρεπει να εχω αναλογη προτετοιμασια, πχ τρακτερωτα λαστιχα μηπως και κολλησω?

προετοιμασμενο αμαξι και λαστιχα, τα εχει δηλωσει ο διοργανωτης στις προϋποθεσεις!!!

thimios έγραψε:Θα πρεπει να εχω εξοπλισμο, εργατες και προβολεις για τη νυχτα?

ο,τι περισσοτερο εχεις απο εξοπλισμο, τοσο καλυτερα!!!!

thimios έγραψε:Θα πρεπει να εχω συνοδηγο? Και αν ναι θα πρεπει να ειναι εμπειρος?

αν μπορεις να οδηγησεις 48 ωρες μονος σου........οχι βεβαια :lol:
το λιγοτερο ενα συνοδηγο φιλε μου και σιγουρα να ξερει πως λειτουργει ενα 4κινητο (φανταζομαι, καταλαβαινεις τη διαφορα απο ενα Ι.Χ.)

thimios έγραψε:Κι αν με πιασει λαστιχο η ξεμεινει το αυτοκινητο ποιος θα με βοηθησει?

λαστιχο ή ζημια.... η φραση του stakyr: ΘΑ πρεπει να υπαρχει αμιλλα και κατανοηση ,μαζι με το ομαδικο πνευμα για να μπορεσουμε..... τα λεει ολα νομιζω!!!!!!!

thimios έγραψε:Θα υπαρχουν ταμπελες στο δρομο που θα με καθοδηγουν προς τα που να παω?

σε περιπτωση που εγκαταλειψεις, σιγουρα θα σε αφησουν σε ''πολιτισμενο'' μερος.......οχι στα κατσαβραχα.......

thimios έγραψε:Kαι αν σε καμια στροφη ο πρωπορευομενος απομακρυνθει απο μενα και χασω το δρομο?

δεν ειναι αγωνας........ειναι εκδρομη.......ολοι μαζι θα ειστε......ποτε δεν μενουν τελευταιοι οι απειροι.......
παντα υπαρχει επικοινωνια μεταξυ των οχηματων!!!!

thimios έγραψε:Θα υπαρχουν μεγαλες ανηφορες και κατηφορες?

ανηφορες & κατηφορες????????? :roll: :lol:

thimios έγραψε:Κι αν πεσουμε σε κακοκαιρια? Θα συνεχιστει η εκδρομη?

ο καιρος ειναι στην κριση του συνολου φανταζομαι.......μετα απο συζητηση συνηθως!!!!!!

thimios έγραψε:Εαν με τρακαρει κανενα αυτοκινητο και δεν φταιω, η ασφαλεια θα με αποζημιωσει?'

κι αν σου φυγει εσενα το αμαξι και τρακαρεις καποιον αλλο??????
ή πεσεις σε κανενα χαντακι και το διαλυσεις??????? :(
συνηθως η ευθυνη ειναι προσωπικη.....τωρα αν τρακαρουν δυο αμαξια απο την παρεα.....λυσεις βρισκονται........

thimios έγραψε:Υπαρχει καποια ασφαλεια ζωης, για να ασφαλιστω? Γιατι αν μου συμβει κατι, θα με διωξει το αφεντικο μου!

αυτο το τελευταιο.............??????????!!!!!!!!! :?
κανεις μια προσωπικη ασφαλεια......

το οτι σου απαντησα σε ολες τις ερωτησεις σου, εχει να κανει μονο με τους προβληματισμους σου σε γενικες γραμμες!!!!!!!!

δεν σημαινει πως σου ανοιγω το δρομο για συμμετοχη....αφου ηδη ο διοργανωτης, ευγενικοτατα σε απετρεψε!!!!!!!!!!

φιλικα vlachotzipas!!!
Τελευταία επεξεργασία από vlachotzipas και Τετ Ιαν 13, 2010 2:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης