και σκεφτομε να σιμετεχο και εγω! τα ειμαι δεχουμεος??
και σκεφτομε να σιμετεχο και εγω! τα ειμαι δεχουμεος??

thimios έγραψε:Διαβαζω αυτη την ενοτητα και σκεφτομαι...
Εχω τους εξης προβληματισμουςΜηπως θα ειμαι, λογω του οτι ειμαι απειρος, η αιτια για δημιουργια ατυχηματος?
Και το τελευταιο που με ανησυχει:
Θα πρεπει να εχω αναλογη προτετοιμασια, πχ τρακτερωτα λαστιχα μηπως και κολλησω?
Θα πρεπει να εχω εξοπλισμο, εργατες και προβολεις για τη νυχτα?
Θα πρεπει να εχω συνοδηγο? Και αν ναι θα πρεπει να ειναι εμπειρος?
Κι αν με πιασει λαστιχο η ξεμεινει το αυτοκινητο ποιος θα με βοηθησει?
Θα υπαρχουν ταμπελες στο δρομο που θα με καθοδηγουν προς τα που να παω?
Kαι αν σε καμια στροφη ο πρωπορευομενος απομακρυνθει απο μενα και χασω το δρομο?
Θα υπαρχει επικοινωνια με CB?
Θα υπαρχουν μεγαλες ανηφορες και κατηφορες?
Κι αν πεσουμε σε κακοκαιρια? Θα συνεχιστει η εκδρομη?
Εαν με τρακαρει κανενα αυτοκινητο και δεν φταιω, η ασφαλεια θα με αποζημιωσει?'Υπαρχει καποια ασφαλεια ζωης, για να ασφαλιστω? Γιατι αν μου συμβει κατι, θα με διωξει το αφεντικο μου!
Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι δε μπορω να κουβεντιασω με αλλον αυτες τις αποριες που εχω!!!

thimios έγραψε:Διαβαζω αυτη την ενοτητα και σκεφτομαι...
Εχω τους εξης προβληματισμουςΜηπως θα ειμαι, λογω του οτι ειμαι απειρος, η αιτια για δημιουργια ατυχηματος?
Και το τελευταιο που με ανησυχει:
Θα πρεπει να εχω αναλογη προτετοιμασια, πχ τρακτερωτα λαστιχα μηπως και κολλησω?
Θα πρεπει να εχω εξοπλισμο, εργατες και προβολεις για τη νυχτα?
Θα πρεπει να εχω συνοδηγο? Και αν ναι θα πρεπει να ειναι εμπειρος?
Κι αν με πιασει λαστιχο η ξεμεινει το αυτοκινητο ποιος θα με βοηθησει?
Θα υπαρχουν ταμπελες στο δρομο που θα με καθοδηγουν προς τα που να παω?
Kαι αν σε καμια στροφη ο πρωπορευομενος απομακρυνθει απο μενα και χασω το δρομο?
Θα υπαρχουν μεγαλες ανηφορες και κατηφορες?
Κι αν πεσουμε σε κακοκαιρια? Θα συνεχιστει η εκδρομη?
Εαν με τρακαρει κανενα αυτοκινητο και δεν φταιω, η ασφαλεια θα με αποζημιωσει?'Υπαρχει καποια ασφαλεια ζωης, για να ασφαλιστω? Γιατι αν μου συμβει κατι, θα με διωξει το αφεντικο μου!
Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι δε μπορω να κουβεντιασω με αλλον αυτες τις αποριες που εχω!!!
thimios έγραψε:Μηπως θα ειμαι, λογω του οτι ειμαι απειρος, η αιτια για δημιουργια ατυχηματος?
thimios έγραψε:Θα πρεπει να εχω αναλογη προτετοιμασια, πχ τρακτερωτα λαστιχα μηπως και κολλησω?
thimios έγραψε:Θα πρεπει να εχω εξοπλισμο, εργατες και προβολεις για τη νυχτα?
thimios έγραψε:Θα πρεπει να εχω συνοδηγο? Και αν ναι θα πρεπει να ειναι εμπειρος?
thimios έγραψε:Κι αν με πιασει λαστιχο η ξεμεινει το αυτοκινητο ποιος θα με βοηθησει?
thimios έγραψε:Θα υπαρχουν ταμπελες στο δρομο που θα με καθοδηγουν προς τα που να παω?
thimios έγραψε:Kαι αν σε καμια στροφη ο πρωπορευομενος απομακρυνθει απο μενα και χασω το δρομο?
thimios έγραψε:Θα υπαρχουν μεγαλες ανηφορες και κατηφορες?
thimios έγραψε:Κι αν πεσουμε σε κακοκαιρια? Θα συνεχιστει η εκδρομη?
thimios έγραψε:Εαν με τρακαρει κανενα αυτοκινητο και δεν φταιω, η ασφαλεια θα με αποζημιωσει?'
thimios έγραψε:Υπαρχει καποια ασφαλεια ζωης, για να ασφαλιστω? Γιατι αν μου συμβει κατι, θα με διωξει το αφεντικο μου!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης