Cross country,Απο Αγραφα μεχρι βορεια Πινδο

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: ΙΔΕΑ

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Απρ 06, 2009 2:59 pm

αυτοι που εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον ειναι:

1 ΔΗΜΗΤΡΗς32-ΝΤΙΑ
2 ΤΑΚΗΣP
3 ΠΑΤΖΕΡΙΝΟ
4 ΠΑΤΖΙΝΟ
5 ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
6 ΠΑΛΙΝΤΙΜ
7 NIKOS
8 ΗΛΙΑΣ GP
9 NIKOLASMAN
10 CASPER
11 ΔΗΜΗΤΡΗΣ
12 ΜΙΤΡΟΣ
Άβαταρ μέλους
gmak

Re: Cross country,Απο Αγραφα μεχρι βορεια Πινδο

Δημοσίευσηαπό MITROS » Δευτ Απρ 06, 2009 5:21 pm

gmak σε ευχαριστω για την ΥΠΟΔΟΧΗ και την ΑΠΟΔΟΧΗ. Να εισαι συγουρος οτι αυτη η εξορμηση θα ειναι η αρχη καθ`οσον σε λιγο καιρο [ελπιζω] εγκαταλειπουμε την Αθηνα και κανουμε μονιμη? κατοικια τον Ταύγετο. Πιο πολλα οταν με το καλο βρεθουμε.
MITROS

Δημοσίευσηαπό vagelis » Δευτ Απρ 06, 2009 5:56 pm

H συναντηση θα ειναι στο Καρπενησι την Παρασκευη 1 Μαιου στις 10 το πρωι,η σκεψη για συναντηση Πεμπτη βραδι ειναι φοβερα δυσκολη γιατι ειναι εργασιμη και τα μαγαζια κλεινουν στις 2100,δηλαδη Καρπενησι αστα να πανε.
Απο Πατρα ειναι σχετικα κοντα,οι αθηναιοι θα πρεπει να ξυπνησουν λιγο νωρις.
Επειδη δεν ξερω αν στα χωρια που θα περασουμε υπαρχει ταβερνα ανοικτη η εστω μπακαλικο καλο θα ειναι να εχουμε τιποτα φαγωσιμο μαζι μας,εγω εχω 2 ψυγεια αν καποιος θελει το ενα.
Μεχρι να ερθει εκαινη η μερα υπάρχει χρονος για συζητηση και για λυσιμο οποιουδηποτε προβληματος.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό Casper » Δευτ Απρ 06, 2009 9:23 pm

Ενδέχεται εμείς να είμαστε Καρπενήσι από πέμπτη βραδύ.
Υπάρχει καθόλου προγραμματισμός για τα σημεία διανυκτέρευσης?
..και γενικότερα κάποιο πλάνο που θα βοηθούσε (έστω και πρόχειρο)
Thanks
:)
Casper

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Απρ 06, 2009 9:30 pm

1 ΔΗΜΗΤΡΗς32-ΝΤΙΑ
2 ΤΑΚΗΣP
3
4 ΠΑΤΖΙΝΟ
5 ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
6 ΠΑΛΙΝΤΙΜ
7 NIKOS
8 ΗΛΙΑΣ GP
9 NIKOLASMAN
10 CASPER
11 ΔΗΜΗΤΡΗΣ
12 ΜΙΤΡΟΣ
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Απρ 06, 2009 9:34 pm

1 ΔΗΜΗΤΡΗς32-ΝΤΙΑ
2 ΤΑΚΗΣP
3 ΠΑΤΖΙΝΟ
4 ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
5 ΠΑΛΙΝΤΙΜ
6 NIKOS
7 NIKOLASMAN
8 CASPER
9 ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 ΜΙΤΡΟΣ
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Απρ 06, 2009 9:44 pm

Παιδια εαν και ημουν ο πρωτος που απαντησε για συμμετοχη μου στη διασχιση της Πινδου σημερα μου ειναι πολυ δυσκολο γιατι τα παιδια μου το επομενο σαββτοκυριακο (10/5) δινου εξετασεις και θα εχουν φροντιστηρια και το τριημερο. Εαν το αλλαξω θα ειμαι παρων. Αλλα θα το ξερω την τελευταια στιγμη. Σκηνες τραπεζια ψησταριες ειναι ηδη ετοιμα.
palidim

Δημοσίευσηαπό MITROS » Δευτ Απρ 06, 2009 10:23 pm

Η μεχρι σημερα ενασχοληση μου με αυτου του ειδους εκδρομες λεει οτι καθε πληρωμα πρεπει να φροντισει να εχει μαζιτου καποια τροφιμα για κατι προχειρο για το μεσημερι και για πρωινο .Μιας και ο χρονος ειναι περιορισμενος φαγητο κανονικο μονο το βραδυ{ταβερνα] αφου πρωτα εξασφαλισουμε τον υπνο{σκηνη,δωματιο,αυτοκ/το] και παντα με γνωμωνα τις καιρικες συνθηκες. Καλο ειναι να εχει μαζι του ενα κανιστρο { ει δυνατον μεταλλικο] με 10 λ βενζινη.Πιστευει ο διοργανωτης οτι θα χρειαστουμε αλυσιδες? Ισως αν περασουμε Νιαλα και προς Αρρενες.
MITROS

Δημοσίευσηαπό vagelis » Τρί Απρ 07, 2009 8:34 am

Το δρομολογιο που λεω να ακολουθησουμε ειναι:
Κερασοχωρι-Μαραθος-Αγραφα,περασμα απο Νιαλα-Πετριλιο-Περτουλι-Καστανια-Σαμαρινα -Επταχωρι-Αρρενες.
Δεν μπορω να πω που θα διανυκτερευσουμε,γιατι τα παντα εξαρτωνται απο τον βαθμο δυσκολιας της διαδρομης,οπως επισης μπορει να παρακαμψουμε καποιο κοματι λογω χρονου η αδυναμιας περασματος.
Στην Νιαλα αν δεν εχει περασει μηχανημα το βλεπω δυσκολο να περασουμε αλα αυτο θα το μαθουμε στα Αγραφα,στις Αρρενες πιστευω επειδη εχει γινει τουριστικο το μερος τα τελευταια χρονια και εν οψει πρωτομαγιας θα εχουν ανοιξει το δρομο. Αλυσιδες σιγουρα ειναι καλο να υπαρχουν στο αυτοκινητο διοτι χρησιμευουν και στην λασπη,επισης και κανιστρο με βενζινη ιδιως αυτοι που εχουν μικρο ρεζερβουαρ.
Για φαι θα πρεπει να εχουμε μαζι μας ,εστω και κονσερβες η κατι ετοιμο,κεφτεδακια ντολμαδακια κλπ γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι στα χωρια που θα περασουμε θα υπαρχει ταβερνα ανοικτη .Αυτα προς το παρον μου ερχονται στο μυαλο.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό MITROS » Τρί Απρ 07, 2009 2:36 pm

Προς vageliς Οταν " κατεβασα" τον χαρτη του TOPO της Αναβασης ο δρομος απο Ανθηρο προς Περτουλι εχει μπαρες ειδικα μετα το Περτουλι προς Περιβολι ειναι απανωτες δεν μπορεις να βγεις απο την ασφαλτο εκτος αν παρακαμψουμε το Περτουλι προς Νεραιδοχωρι.Αν θελεις να το "δουμε" στειλε μου στο PM ενα σταθερο τηλ και θα σου τηλεφ. εγω.Μην με παρεξ. το εγραψα γιατι δεν ξερω τι χαρτη εχεις.
MITROS

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης