Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔ

Δημοσίευσηαπό panosxalkida » Τρί Απρ 20, 2010 8:19 pm

H απολυτη περιπετεια......εγραφε ο φιλος Stakyr και γιατι οχι και ονειρο δικο μας μιας και αγκαλιασαμε την σκεψη του αυτη απο την πρωτη στιγμη καθως περιμενα οτι θα ηταν κατι το διαφορετικο απο οτι εχω ζησει μεχρι σημερα με το τζιπ!!!
Και οντως ετσι ηταν ενα ονειρο του εγινε πραγματικοτητα και σε αυτο βοηθησαμε ΟΛΟΙ εμεις με την συμετοχη μας και οχι μονο, ασχετο με το ποιος τερματισε η οχι σημασια για μενα προσωπικα ειχε η ιδια η συμμετοχη μιας και ολο μας αφησαμε πισω οικογενειες παιδια κ.λ.π. κ.λ.π.
Φτασαμε στα ορια και ισως ξεπερασαμε τα ορια μας ανθρωποι και μηχανες αλλα οταν βλεπεις χαμογελαστα παιδια στις πολεις που επισκεφτηκαμε στα χαμογελα του παιδιου καθως επισης τα μερη τα καινουρια που γνωρισα που σε αλλη περιπτωση ηθελα χρονια να τα επισκεφτω ειναι η μεγαλυτερη ηθικη ικανοποιηση οπως και το οτι ολοι ειχαμε γινει μια μεγαλη παρεα οσοι συμετειχαμε
Ειναι τοσες πολλες οι αναμνησεις ..2 τα ξημερωματα σταματημα στο Αργος μεσα στο δρομο για να μυρισουμε το ανθος της πορτοκαλιας, το περασμα απο την Αγια Θεωδορα με τα τεραστια δεντρα στην σκεπη της εκλησιας ,τα πρωηνα χαραγματα της ανατολης του ηλιου που μας βρηκε σε δυο γραφικα χωρια να φτιαχνω καφε στο μπρικη για ολοι την μεγαλη παρεα οι αναβασεις στα 1500 1600 μετρα μεσα στα ελατα και πολλα πολλα ακομα αλλα πανω απο ολα ολοι η ομαδα που ειχε δεσει σαν μια μεγαλη παρεα που γνωριζομασταν χρονια!
Μιας και εκπροσωπουσαμε την Λεσχη 4χ4 Ευριπου http://forum.evripos4x4.gr/index.php θα ηθελα να ευχαριστησω πρωτα απο ολλα τον Γιαννη (stakyr)για αυτην την υπεροχη ιδεα που υλοποιησε τους χορηγους που ηταν αρκετοι οπως και την διασωστικη ομαδα και ολους τους φανερους αλλα και αφανεις ηρωες αλλα πανω απο ολλα ολοι εμεις απο της λεσχες -club που βοηθησαμε ωστε να πραγματοποιηθει ενα ονειρο-ιδεα !!!

Υ.Γ. Γιαννη την Πελλοπονησο την βγαλαμε παμε για αλλα τωρα;
Άβαταρ μέλους
panosxalkida

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Απρ 20, 2010 11:29 pm

Παιδια , ειμαι πολυ-πολυ συγκινημενος με τα οσα γραφετε και σιγουρα ΔΕΝ ειμαι εγω που εφερα σε περας αυτη την περιπετεια !! Εγω εβαλα την τρελα και εσεις ολα τα υπολοιπα !! ΟΛΟΙ μαζι , ολοκληρωσαμε κατι ,που νομιζω οτι στην φαντασια μας στην αρχη, θα ηταν αδυνατον να βγει, αλλα να μου επιτρεψετε να πω , οτι εγω το πιστεψα και ξεροντας και τα πληρωματα των αυτοκινητων που ελαβαν μερος , ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ !!!
ΔΕΝ εγινε τυχαια η επιλογη των club και των πληρωματων !!
Ολοι ηταν εμπειροι και "ψημενοι" μεσα απο χρονια ενασχολησης με την τετρακινηση και τους αγωνες αντοχης !!
Να σκεφτουμε μονο , οτι κινηθηκαμε σαν κομβοϊ , με ολα τα θετικα και αρνητικα στοιχεια αυτης της επιλογης .
Αν καποιος καθυστερουσε ,θα εσπαγε την αλυσιδα της ομαδας και σιγουρα δεν θα μπορουσαμε να "φτιαξουμε " εναν ρυθμο ,που θα μας βοηθουσε να πιασουμε τους χρονους μας !!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣ !!
ΣΤΑ 70% ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ , Η ΣΚΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ , ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ !! ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) , ΕΝΑ ΠΥΚΝΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΑ , ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΚΝΟ ΝΕΦΟΣ !! ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Ή ΣΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ , ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ !!!!!

ΑΛΛΑ ,ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ...........ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ...............ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ , ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ !!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Απρ 21, 2010 12:41 am

Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η περιπέτεια με έκανε ακόμα πιο έμπειρη στην οδήγηση εκτός δρόμου (γιδόστρατα) :lol: :lol: :lol: !!!
Όπως είπε και ο Γιάννης οι νυχτερινές ήταν τα πιο δύσκολα κομμάτια στην διαδρομή, 'οντως χάναμε τον δρόμο!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΠ/ΣΙ » Τετ Απρ 21, 2010 11:22 am

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Η ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ. ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ :lol: :lol: :lol: . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ. :clap:ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ :u-:
ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΠ/ΣΙ

Δημοσίευσηαπό santas » Τετ Απρ 21, 2010 11:35 am

ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΠ/ΣΙ έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ.

Κι εγώ έτσι αισθάνομαι. θέλω όμως να σταθώ περισσότερο στους ανθρώπους του Χαμόγελου γιατί είναι ΠΡΑΓΜΑΡΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ. Αυτό που κάνουν για τα παιδιά είναι ανεπανάληπτο. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.

Γιατί τα παιδιά που φροντίζουν με όλη τους την ψυχή ΔΕΝ έχουν αυτό που η δική μου κόρη έχει ως δεδομένο. Τους γονείς τους. Κι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα ώστε να μην είναι εμφανής αυτή η απουσία στις ψυχούλες των παιδιών.

Εμείς στο κάτω κάτω κάναμε αυτό που μας αρέσει και φυσικά το απολαύσαμε (όσο αντέξαμε φυσικά :( ).

Γιαυτό το μεγαλύτερο μπράβο (μεταξύ των άλλων) που πρέπει να πάρει ο Stakyr είναι για το γεγονός ότι όλη η ιστορία έγινε για το Χαμόγελο του παιδιού. Μας έδειξε τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εκεί πέρα κάτι που εγώ δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ πλέον.
Μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν το Γιάννη να μας κάνει λίγο καλύτερους ανθρώπους
santas

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Απρ 21, 2010 11:40 am

Γιατί τα παιδιά που φροντίζουν με όλη τους την ψυχή ΔΕΝ έχουν αυτό που η δική μου κόρη έχει ως δεδομένο. Τους γονείς τους. Κι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα ώστε να μην είναι εμφανής αυτή η απουσία στις ψυχούλες των παιδιών.

ειναι η δευτερη φορα που ανατριχιαζω..η πρωτη ηταν οταν μου το περιεγραφε ο γκρεκ, στην εκδηλωση στο χαμογελο αλλα και δω στην πατρα!! :(

είναι απιστευτο που καποια πραγματα δεδομενα, δεν τα εχουν αυτες οι ψιχουλες!!

μαλιστα ελεγε ο γκρεκ να καναμε και κατι αλλο για αυτα τα παιδια......οχι πολυπλοκα πραγματα..διοτι τα απλα πραγματα ειναι αυτα που τους λειπουν :!:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Kitty!!! » Τετ Απρ 21, 2010 12:05 pm

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΙ :bow: :bow: :clap2: :bow:
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ :party: :party: :party: :party: :party:
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους
Άβαταρ μέλους
Kitty!!!

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Απρ 21, 2010 1:11 pm

Κατερινακι,αν εβλεπες το πως κανανε τα παιδακια,θα καταλαβαινες.
Ηταν για αυτα και για εμας ,κατι εντελως διαφορετικο απο τα συνηθισμενα.
Μπηκαν σε ολα τα αυτοκινητα,σκαρφαλωναν επανω,ηθελαν να βγαλουν φωτογραφιες μαζι μας,τριβονταν επανω μας....αλλο συναισθημα. :heart: :heart: :heart:
Εκεινο το κοριτσακι που εβαλα φωτογραφια,το ειχα συνεχως απο κοντα.
Και μεσα μου συνεχως αναρωτιομουν ποια τερατα ειναι αυτα που μπορουν και αφηνουν τετοιους αγγελους να τρεξει εστω και ενα δακρυ απο τα ματακια τους.Που βρισκουν δυναμη να κανουν τετοια εγκληματα.

ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΠ/ΣΙ έγραψε: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ. :clap:ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ :u-:

Θυμιο οοοοοοολοι το ιδιο αισθανομαστε. :u-:
Κανενας να μπορεσει να σβησει απο την μνημη του ουτε καν ενα δευτερολεπτο απο αυτες τις 48ωρες.
Κατι ακουσα απο το stakyrοξυπνητιρι μου σημερα οτι του χρονου θα κανουμε το γυρω της Στερεας Ελλαδας με τον ιδιο σκοπο.
Οπως εκανα λοιπον και με το πρωτο μου ποστ εδω..... :lol:
Μενουν αλλες 9 συμμετοχες .
Η πρωτη εκλεισε.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Τετ Απρ 21, 2010 1:38 pm

γεια χαρα και απο μενα.
δωστε μου λιγο χρονο να γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου απο την εκδρομη γιατι δυστηχως οταν φτασαμε πατρα ο οργανισμος μου παρεδωσε πνευμα.
με κραταει ακομα στο κρεβατι αυτο.

ΟΦΕΙΛΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στα παιδια της ΕΔΟΚ.

θα γραψω το συντομοτερο δυνατον.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό alexs » Τετ Απρ 21, 2010 3:53 pm

Εικόνα

Θελω να σας ευχαριστήσω ολους.
Γιαννη μπραβο σου για την ωραια ιδεα.
Χαρηκα πολυ για την γνωριμια, πιστευω το ιδιο κι εσεις.
Πιστευω οι μικροι μας φιλοι να το ευχαριστήθηκαν, που ειναι προφανες.

Το πληρωμα Νο 10 απο το ΚΙΑ CLUB - Παναγιωτης και Αλέξανδρος :heart:
Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται στο θυμό και στην απογοήτευσή του.
Άβαταρ μέλους
alexs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης