Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔ

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Απρ 11, 2010 12:18 am

για όσους επιθυμούν όπως έχουμε πει στο παρελθόν και ειδικά όσοι θα έρθουν από μακριά θα βρίσκομαι στην κατασκήνωση στο χιλιομοδι κορινθιας 12 χιλιόμετρα από το σημείο εκκίνησης, από το πρωί της παρασκευής..
όποτε μπορώ να προσφέρω χώρο σε όσους θέλουν να ξεκουραστούν, όπως και πλυστικο μηχάνημα για φρεσκάρισμα πριν την εκκίνηση.
ειδικά στο τέλος της εκδρομή μας που όλοι θα είμαστε κουρασμένοι έχουμε την δυνατότητα να διανυκτερεύσουν όσοι από εμάς θέλουν .
τηλ. επικοινωνίας 6974-883484 Αλέξανδρος. για οποιαδήποτε πληροφορία έχει να κάνει με την κατασκήνωση και φυσικά να επικοινωνήσετε όσοι θέλουν να έρθουν. ;) ;)

νομίζω ότι θα περάσουμε κατι πρωτόγνωρο για όλους μας. :clap: :clap: :clap:

Τα μέρη που θα περάσουμε από μονά τους έχουν την δική τους ιστορία και πραγματικά αν και θα περάσουμε φωτογραφικά χωρίς την δυνατότητα να μπορούμε να ρεμβασουμε το τοπίο, και μόνο αυτό είναι φοβερό.
όλα έτοιμα λοιπόν για την τελική ευθεία...... ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Απρ 11, 2010 10:32 pm

Φωτογραφιες απο την αναγνωριστικη -δοκιμαστικη βολτα που καναμε με τον Jiannis77 για να δοκιμασουμε την συνεργασια των gps-CB- i-track -κομπιουτερ της 48ωρης εκδρομης μας !!Ολα δουλεψαν αψογα .....αν και ζεσταθηκαν λιγο ορισμενα εξαρτηματα .......και αν συμβαινει στις 6:30 ωρες αυτο .......στις 48 τι θα συμβει ???
Επειδη βεβαια ,δεν εχουμε αφησει τιποτα στην τυχη του (ελπιζω !!!) ,θα εχουμε και εφεδρικα μηχανηματα μαζι μας !! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Εντυπωση μου εκανε ενα σημειο ,που το εδειχνε μαυρο στον χαρτη και το δοκιμασαμε (πραγματικα δεν υπηρχε και τιποτα εκει που να θυμιζει δρομο !! φαινεται και στις φωτο εξαλλου !!) και το βραδυ στο i-track το ειδα απο ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στην δορυφορικη ληψη και ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ !!!
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΡΑ .....ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 50-100 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .......... :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ !! ΚΑΝΑΜΕ 85-90 ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΧΛΜ (ευκολα-μετρια-δυσκολα-πολυ δυσκολα) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΦΥΛΑΚΑ -ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ !!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Απρ 11, 2010 10:55 pm

ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "4Χ4 MAGAZINE" KAI "TETRAKINHSH MAG " ,ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΜΙΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ !!
ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!
ΑΥΤΟ ,ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ I-TRACK ,ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΣ !! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ .......

Εικόνα

Εικόνα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Απρ 11, 2010 11:31 pm

stakyr έγραψε:ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "4Χ4 MAGAZINE" KAI "TETRAKINHSH MAG " ,ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΜΙΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ !!
ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!
ΑΥΤΟ ,ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ I-TRACK ,ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΣ !! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ .......

Εικόνα

Εικόνα

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΠ/ΣΙ » Δευτ Απρ 12, 2010 12:09 am

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.
ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΠ/ΣΙ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Απρ 12, 2010 12:12 am

ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΠ/ΣΙ έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.

Θυμιο ......μην εχεις καθολου αγχος !!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εχουμε εμεις μπολικο ................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stakyr

Δημοσίευσηαπό ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΠ/ΣΙ » Δευτ Απρ 12, 2010 8:12 am

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΩΣΤΑ ΛΑΣΠΟΤΗΡΕΣ. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ?
ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΠ/ΣΙ

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Απρ 12, 2010 9:01 am

ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΠ/ΣΙ έγραψε:ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΩΣΤΑ ΛΑΣΠΟΤΗΡΕΣ. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ?

Καλως τον Θυμιο.
Mε τους εμπρος δεν υπαρχει κανενα προβλημα :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Απρ 12, 2010 10:25 am

Γεια σου Θυμιο. :u-:
Αντε,ευκαιρια να βρεθουμε,χαθηκαμε τοσο καιρο. :cuss:
Δωσε φιλια στους υπολοιπους...και περισσοτερα στον Πανο....αδυναμιες. :lol:

Γιαννη επειδη ελειπα εχτες και δεν σας ειδα που πηγατε ,η διαδρομη που κανατε εχτες ,ελπιζω να μην εχει σχεση με την κανονικη.
Γιατι αν περιμενεις να κανουμε 48 ωρες εδω...
Εικόνα

...πες το απο τωρα να αλλαξουμε τον τιτλο,σε 48 μερες. :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Απρ 12, 2010 10:29 am

αμ βλεπεις μαρια δεν θα παει με των μουσχαρο και ετσι βαζει μονο τετοια γιατι με των μουσχαρο θα πηγαιναμε μονο ασφαλταδα............. :roll: :roll: :roll: :roll:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης