για το στισημο ολου του διημερου μας !!Θα τα πουμε και πρωσεχως!!
για το στισημο ολου του διημερου μας !!Θα τα πουμε και πρωσεχως!!

Φωτης ranger έγραψε:μεσα και εγω!!!!!!!!!!!!!!αποκλειεται να χασω την γνωριμια με τα παιδια απο την λεσχη ευριπου!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα μονο για κυριακη...............
panosxalkida έγραψε:Καλησπερα παιδια η ιδεα υπηρχε αρκετους μηνες πριν για μια εκδρομη μαζι σας απλος ετοιμαζαμαι κατι καλο για Ορεινη Κορινθια σε ημερ. που θα χαιρομασταν τα βουνα και το χιονι στα μερη σας .Ευχαριστουμε πολυ για την αμμεση αντσποκριση στο καλεσμα μας και επισης τον Αλεξανδρογια το στισημο ολου του διημερου μας !!Θα τα πουμε και πρωσεχως!!
![]()
χαρα μας να βοηθησουμε ...αλλωστε δανεικα ειναι αυτα...η ευβοια ειναι φοβερο μερος για εκδρομη... Alexandros έγραψε:Φωτης ranger έγραψε:μεσα και εγω!!!!!!!!!!!!!!αποκλειεται να χασω την γνωριμια με τα παιδια απο την λεσχη ευριπου!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε καρμιρη χαλασε κανα ευρω ........![]()
περισσότερα θα σου στοίχιση να ερθεις αυθημερον....
![]()
![]()
![]()
![]()
Φωτης ranger έγραψε:Alexandros έγραψε:Φωτης ranger έγραψε:μεσα και εγω!!!!!!!!!!!!!!αποκλειεται να χασω την γνωριμια με τα παιδια απο την λεσχη ευριπου!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε καρμιρη χαλασε κανα ευρω ........![]()
περισσότερα θα σου στοίχιση να ερθεις αυθημερον....
![]()
![]()
![]()
![]()
και τα σαββατο οι εργατες τι θα κανουν χωρις εμενα???θα παιζουν ταβλι???
φυλακη θα με βαλουν.![]()
![]()
![]()

xristos-ktm έγραψε:τι, δεν εχεις επιστατη?????????![]()
![]()
![]()
![]()
Φωτης ranger έγραψε:xristos-ktm έγραψε:τι, δεν εχεις επιστατη?????????![]()
![]()
![]()
![]()
οχι.να παρω εσενα![]()
![]()
xristos-ktm έγραψε:Φωτης ranger έγραψε:xristos-ktm έγραψε:τι, δεν εχεις επιστατη?????????![]()
![]()
![]()
![]()
οχι.να παρω εσενα![]()
![]()
ναι αμε ουτος η αλλως ψαχνω για '''ΤΕΤΑΡΤΗ'' δουλεια μπας και καταφερω να ψηλωσω τη σουζουκαρα μου γιατι ολο με τραβανε '''καπου'''!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης