Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ !!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Ιαν 10, 2010 1:07 am

Επειδη εχει καταντησει κοινο μυστικο σε παρα πολλους τετρακινητους φιλους και δεν μου αρεσει να κραταω μυστικα απο τους φιλους και συνοδοιπορους μου θα κανω μια πρωτη αναφορα στην ιδεα μου ,αλλα θα με συγχωρεσετε ,γιατι δεν θα μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες ,οπως τοπος διεξαγωγης(αν και ειναι γνωστος) και χρονος πραγματοποιησης (πρεπει να δουμε ποτε βολευει τους περισσοτερους συμμετεχοντες) !!

Καταρχην οφειλω να ομολογησω οτι την ιδεα μου την εδωσε ο φιλος και οδηγος μου grek ,που ειναι ακουραστος και ασταματητος ,οταν πιανει τιμονι στα χερια του !!! :bow: :bow: :bow:

Επειδη πριν τρεξουμε τον 24ωρο ,μου ειπε οτι ενας "αγωνας" αντοχης δεν πρεπει να εχει καθολου στασεις !! :idea: :idea: :idea:

Επειδη οταν τερματισαμε , μου ειπε οτι δεν κουραστηκε καθολου !! :idea: :idea: :idea:

Επειδη το 2ο σκελος του αγωνα το καναμε σχεδον "εκδρομικο" και το ευχαριστηθηκαμε και οι ΔΥΟ ,βλεποντας τις ομορφιες της φυσης μεσα απο τους χαλαρους ρυθμους μας ........ :idea: :idea: :idea:

Επειδη γι΄αυτον τον "εκδρομικο" ρυθμο πληρωσαμε 200 Ε παραβολο και συμμετοχη..... :idea: :idea: :idea:

Επειδη πολλοι διοργανωτες αγωνων μας υποσχεθηκαν 1000 χλμ χωμα, αλλα κανενας τελικα δεν μας τα εδωσε..... :idea: :idea: :idea:

Επειδη εντελει ΔΕΝ εχουμε δει τα ορια μας ......... :idea: :idea: :idea:

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ 4Χ4 FUN ,ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ !!!!!!

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
(και ισως λιγοτεροι να ειναι αυτοι που θα δοκιμασουν τα ορια τους !!) :roll: :roll: :roll:

48 ΩΡΕΣ NON-STOP ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΕ 1000+ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ (+ΑΓΝΩΣΤΑ) ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !!!!!

Παμε να δουμε λιγο ,καποιες λεπτομερειες :
Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ και στην χαραξη θα μπει υψομετρικο οριο ( 1200 μετρα για αποφυγη τυχον δυσκολιων απο χιονια !!)
Θα υπαρχουν 3 σημεια στασης(της 1 ωρας, για καφε και ανεφοδιασμο καθε μορφης) μετα απο 250 χλμ περιπου διαδρομης και η αφετηρια θα ειναι και τερματισμος !!
Απ΄οτι καταλαβατε ,θα κυκλωσουμε μια ποοοολυ μεγαλη εκταση !!!
Η εναρξη θα δωθει στις 23:00 της Παρασκευης(για να προλαβουμε να παμε ολοι) και ο τερματισμος στο ιδιο σημειο στις 23:00 της Κυριακης(για να κοιμηθουμε και λιγο , πριν την δουλεια της Δευτερας ) !!
θα υπαρχουν δηλαδη 3 νυχτερινα κομματια και 2 ημερησια !!!
Επειδη θα μενουν 45 ωρες καθαρης οδηγησης, το κομβοϊ θα πρεπει να πιασει Μ.Ω.Τ περιπου 25 χλμ για να πετυχει τον σκοπο του και γι΄αυτο πρεπει να αποτελειται απο αξιοπιστα και σωστα οργανωμενα αυτοκινητα ,που θα μπορουν να αντιμετωπισουν την οποιαδηποτε δυσκολια παρουσιαστει με καποια σχετικη ευκολια !!! Επαναλαμβανω οτι η διαδρομη θα ειναι αγνωστη (δεν μπορει να γινει αναγνωριστικη σ΄ολη αυτη την εκταση) και ΔΕΝ ξερουμε τι θα αντιμετωπισουμε !!!

Νομιζω ,οτι μεσες ακρες ,σας ενημερωσα γιατι την ονομαζω απολυτη περιπετεια και για τις σκεψεις μου!!!

Για οποιαδηποτε απορια σας ,ειμαι ανοιχτος να απαντησω........
Για οποιαδηποτε προταση σας ,ριχτε την για να την συζητησουμε .....

Υ.Γ Επειδη ,μαλλον , δεν θα εχουμε καποιον για χορηγο και επειδη θα την κανουμε που θα την κανουμε την διαδρομη και τα εξοδα ........προτεινω να βρουμε ενα μη κερδοσκοπικο και κοινωφελες ιδρυμα και να του προτεινουμε να το προβαλουμε με αυτοκολλητα πανω στα αυτοκινητα μας !!! Να δειξουμε και το κοινωνικο μας προσωπο ,περα απο το περιπετειωδη και ανησυχο πνευμα μας !!!
Κατι σαν το "χαμογελο του παιδιου", "παιδικα χωρια S.O.S", Κ.Τ.Λ .......
Δεν εχω κατι συγκεκριμενο υποψη μου και αν υπαρχει στην Πατρα κατι αντιστοιχο ,γιατι να μην το προβαλλουμε αφιλοκερδως ????? :idea: :idea: :idea: :idea:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό dudukas » Κυρ Ιαν 10, 2010 2:35 am

Πες μου ποτε να δω αν μπορω γιατι 8/2 παρουσιαζομαι Μεσολογγι τη θητεια μου γ@μω!!!!!Μαλλον θα το χασω αλλα αν ξαναεπαναλυφθει του χρονου ειμαι μεσα απο τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!
samurai
dudukas

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Ιαν 10, 2010 2:54 pm

dudukas έγραψε:Πες μου ποτε να δω αν μπορω γιατι 8/2 παρουσιαζομαι Μεσολογγι τη θητεια μου γ@μω!!!!!Μαλλον θα το χασω αλλα αν ξαναεπαναλυφθει του χρονου ειμαι μεσα απο τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!!!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
(αυτο ,ουτε ο 24ωρος δεν το εχει πετυχει !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: )

Παντως ειναι γεγονος οτι αν εχει επιτυχια η φετινη προσπαθεια ,του χρονου θα επαναληφθει σε αλλο σημειο της Ελλαδας , ετσι ωστε να καλυψουμε την αναγκη για συνεχη ανανεωση και ανακαλυψη περιπετειας σ΄ολη την επικρατεια !!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Κυρ Ιαν 10, 2010 5:48 pm

ελα ρε stakyr!!μας κοροιδευεις :?: :?: αυτο ηταν ολο και ολο :?: :?: :blob: :blob: πανευκολο :!: :!: :lol: :lol: :lol: βαλε 30-40 συμετοχες απο αμαλιαδα!!!
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Ιαν 10, 2010 7:29 pm

Φωτης ranger έγραψε:ελα ρε stakyr!!μας κοροιδευεις :?: :?: αυτο ηταν ολο και ολο :?: :?: :blob: :blob: πανευκολο :!: :!: :lol: :lol: :lol: βαλε 30-40 συμετοχες απο αμαλιαδα!!!

οποτε να υπολογιζω μια απο σενα ???? ;) ;) ;)

πανευκολο :!: :!:
?????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Εχεις οδηγησει off-road συνεχομενα πανω απο 8-10 ωρες ???
Το διαβασες καλα το κειμενο ???
Απλα να σου πω ,οτι στον 24ωρο ,οι περισσοτερες εγκαταλειψεις ειναι απο την κουραση !!!!! 8-) 8-) 8-)
και δεν ειχαμε παραπανω απο 500 χλμ χωμα !! και 3 διαλειματα !!
Τωρα , μπορει να παιξουμε και σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΔΑΦΟΣ !! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ !!! 8-) 8-)
Την ειδες την Μαρια με τον Δακη ??? ;) ;)
ΕΙΧΑΝ δηλωσει συμμετοχη ΠΡΙΝ τις λεπτομερειες ......... :roll: :roll: :roll: :roll:
ΤΩΡΑ .........ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ,ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
stakyr

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Κυρ Ιαν 10, 2010 7:59 pm

ασε μας στην φτωχια μας.......πλακα εκανα..... :D :D :D :D :D
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Ιαν 10, 2010 8:07 pm

Φωτης ranger έγραψε:ασε μας στην φτωχια μας.......πλακα εκανα..... :D :D :D :D :D

ΟΥΠΣ.........η Αμαλιαδα εκτος οποτε !!!!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Ιαν 10, 2010 10:04 pm

stakyr έγραψε:Την ειδες την Μαρια .......

Σκιαχτηκα!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Ιαν 10, 2010 11:49 pm

Η αρχικη σχεδιαση δειχνει :

ΣΥΝΟΛΙΚΑ : 1.348 χλμ :shock: :shock: :shock:
ΧΩΜΑΤΙΝΑ: 1.042 χλμ :o :o :o
ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ: 306 χλμ :P :P :P

Εγινε και μια αλλαγη στο υψομετρο (1500 μετρα),για να επισκεφτουμε και 2-3 χαρακτηριστικες τοποθεσιες (χωρια-χιονοδρομικα !!) :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Να τα αφησω ??? ή να τα τυλιξω για το σπιτι ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Ιαν 10, 2010 11:52 pm

maria έγραψε:
stakyr έγραψε:Την ειδες την Μαρια .......

Σκιαχτηκα!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Αστα αυτα ...........και κατι περιμενω απο σενα !!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :flowers: :flowers: :heart: :heart:
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης