Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Φεβ 02, 2010 5:51 pm

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ .......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!
ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΞ΄ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ " , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ ΠΑΝΩ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ !!!!!! :u-: :u-: :u-:

Εμεις θα κανουμε αυτο που ξερουμε καλυτερα !!! :bow: :bow: :bow:
Θα οδηγουμε στα βουνα και θα απολαμβανουμε τα τοπια !!!!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Φεβ 02, 2010 9:52 pm

Και βεβαια .........μετα απο μολις 15 μερες που ανακοινωθηκε η εκδρομη μας ......
Το 4Χ4 MAGAZINE , κρατωντας την υποσχεση του για πληρη καλυψη του γεγονοτος ,αρχισε να ενημερωνει τους αναγνωστες του , για την απολυτη περιπετεια μας !!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Εικόνα

και μεσα στο τευχος αυτο :

Εικόνα

Δεν θελω εδω να φανω γκρινιαρης , αλλα τετοια ανακοινωση ΔΕΝ ειδα στο tetrakinhsh mag , αν και ο Κος Αθανασιου ειναι μεσα στους συμμετεχοντες !!!!!! Μηπως επρεπε να υπηρχε κατι ????? :? :? :? :? :? :?
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 02, 2010 10:05 pm

Γκρινιαρη,ε γκρινιαρη.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Φεβ 02, 2010 10:11 pm

maria έγραψε:Γκρινιαρη,ε γκρινιαρη.

:cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:

ΤΩΡΑ .........ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stakyr

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Φεβ 03, 2010 11:05 pm

Παιδιά καλησπέρα καλό είναι σε κάθε αφιέρωμα για την εκδρομή να αναφέρεται και ο σκοπός μας.
Ας είναι περιοδικό για 4χ4 καλό είναι να αναφέρεται και το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Γιάννη αν χρειάζεσαι κάτι οτιδήποτε που νομίζεις ότι μπορώ να βοηθήσω και σαν Γαλατία αλλά και μέσο του Δήμου Πατρέων είμαι στη διάθεσή σου.
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό skippybi » Πέμ Φεβ 04, 2010 12:33 am

οκ για το live λοιπόν. :u-:

εννοείτε για μηδενικό κόστος ;)

θα ενημερώσω...

(δεν είχα ιντερνετ 3 μέρες λόγω κεραυνού :evil: )
BMW R850R roadster

«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Φεβ 04, 2010 1:19 am

:clap: :clap: :clap: :clap:
Μπραβο Billy!!

skippybi έγραψε:δεν είχα ιντερνετ 3 μέρες λόγω κεραυνού

Κατι σαν το "να πεσει κεραυνος να με καψει"μου κανει.
Παλι ψεματα ελεγες? :cuss:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Φεβ 04, 2010 9:23 am

HLIAS-G.P. έγραψε:Παιδιά καλησπέρα καλό είναι σε κάθε αφιέρωμα για την εκδρομή να αναφέρεται και ο σκοπός μας.
Ας είναι περιοδικό για 4χ4 καλό είναι να αναφέρεται και το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Γιάννη αν χρειάζεσαι κάτι οτιδήποτε που νομίζεις ότι μπορώ να βοηθήσω και σαν Γαλατία αλλά και μέσο του Δήμου Πατρέων είμαι στη διάθεσή σου.

Παιδια καλημερα ......
Χτες δεν μπηκα καθολου στο φορουμ ......γιατι απο τις 16:00 μεχρι τις 01:30 ,ηθελα τον υπολογιστη ,για να φτιαξω χιλιομετρο-χιλιομετρο την διαδρομη !!!!! :o :o :o :o
(ηδη ετοιμαζω το προσυμφωνο στο διαζυγιο !! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: )
9:30 ωρες ,μου βγηκαν τα ματια ..........ΑΛΛΑ ....ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !!!
:blob: :blob: :heart: :flowers: :flowers: :flowers:

Ηλια το περιοδικο παραδιδει υλη για το τευχος στις 12-14 καθε μηνα !!
Στις 14/1 που ηθελε υλη για δημοσιευση .....ΔΕΝ ειχαμε τιποτα οριστικο απο το "χαμογελο" !!
Και εγω αν ΔΕΝ εχω κατι οριστικο.......ΔΕΝ το ανακοινωνω !!!!! :flowers: :flowers:
Τωρα πρεπει να του δωσουμε υλη μεχρι και 12/2 !!!
Εκει θα ετοιμασω πληρη κειμενο (ηδη εχω παρει τηλεφωνο !!) με ολα τα νεοτερα της εκδρομης (και εκει ΒΕΒΑΙΑ και θα φαινεται)!!
Μαλιστα ειπα στο "χαμογελο" οτι ενα πληρωμα εχει και 5 παιδια .......και θα ειστε η μασκωτ της εκδρομης !!!!
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Εχω πει να μου στειλετε e-mail με το αυτοκινητο και τετρακινητο "βιογραφικο" σας , για να δημοσιευθουν !!
Εκτος απο 2-3 ......κανενας αλλος δεν μου εχει στειλει !!!! :( :( :(

Με τον δημο Μονεμβασιας και Μεθωνης εχουμε συμφωνησει να κανουν γιορτουλες υπερ του σκοπου μας !!!
Για τα Βραχνεϊκα (3 σταση) , εχω πει στον gmak ,αλλα και το λεω και σε σενα .......ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ !!
ΟΙ αλλοι μας περιμενουν με τοπικα καναλια , φιεστες κ.τ.λ !!
Αυτον τον δημο τον αφησα σ΄εσας ..........γιατι ξερετε καλυτερα τα κατατοπια !!! ;) ;) ;) ;) ;)
Αν βεβαια μας κανει κατι καλυτερο ο δημος Πατρεων ........ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!
Μονο να το ξερω ,γιατι οι στασεις που θα κανουμε , ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!!! ;) ;) ;) ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ !!!!!
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

υ.γ Η ειδηση με το ιντερνετ ....ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (αν και δεν σε γνωριζω !!!) :flowers: :flowers: :flowers: :heart: :heart: :heart: :u-: :u-: :u-:
stakyr

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Πέμ Φεβ 04, 2010 9:29 am

Γιάννη Καλημέρα....
Αν δεν κάνουμε στάση στο Δήμο Πατρέων δεν αξίζει τον κόπο να υποχρεωθούμε για κάτι. Αν όμως νομίζεις ότι τον χρειαζόμαστε κάπου πες μου και θα βοηθήσω. Είπες ότι έχεις επικοινωνήσει με 2 ραδιοσταθμούς ή με κανάλια?

Α και όσον αφορά τις μπλούζες για το χαμόγελο να μας πεις λεπτομέρειες .
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Φεβ 04, 2010 9:38 am

HLIAS-G.P. έγραψε:Γιάννη Καλημέρα....
Αν δεν κάνουμε στάση στο Δήμο Πατρέων δεν αξίζει τον κόπο να υποχρεωθούμε για κάτι. Αν όμως νομίζεις ότι τον χρειαζόμαστε κάπου πες μου και θα βοηθήσω. Είπες ότι έχεις επικοινωνήσει με 2 ραδιοσταθμούς ή με κανάλια?

Α και όσον αφορά τις μπλούζες για το χαμόγελο να μας πεις λεπτομέρειες .

ΚΑΙ ΜΕ 2 ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥΣ .......ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ !!!!
"Παμε Ελλαδα" ΝΕΤ και "TRACTION" MEGA !!

Για τις μπλουζες ,λιγο υπομονη (σχεδιαζονται !!! 8-) 8-) 8-) :twisted: ) !!!
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης