1-2 Νοεμβρίου 2008 Ευρυτανία

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: 1-2 Νοεμβρίου 2008 Ευρυτανία

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Νοέμ 03, 2008 1:27 pm

epicurus έγραψε:Τελικά η κόντρα στην ταβέρνα έγινε μεταξύ epicurus - pajerinho.
Συνεχίσαμε ακάθεκτοι τουλάχιστον μισή ώρα μετά το πέρας του γεύματος των υπολοίπων.

Νικητής δεν αναδείχθηκε. Ο "αγώνας" σταμάτησε λόγω ιατρικής επικινδυνότητας. :lol:

:lol: :lol: :lol: :blob: :blob: :blob:
Ισοπαλία και στο τσίπουρο!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό grandjohn » Δευτ Νοέμ 03, 2008 1:34 pm

Πιστεύω ότι και στις δυο περιπτώσεις πιστά - ταβέρνα η αποχή οφείλεται στην εκπαίδευση που κάνει στον Γιαννάκη για να περνάει από πάνω μας και σε επίπεδο αυτοκίνητων αλλά και φαγητού :u-:

Δημήτρη (epicurus) πραγματικά ενδιαφέρον συζήτηση και παρέα.Το συζητάγαμε και στον γυρισμό με τον Διονύση. Είναι ωραίο να υπάρχει ποικιλία συζητήσεων σε μια παρέα και εκτός από το ενδιαφέρον της εκτός δρόμου οδήγησης να δένουν και αλλά πράγματα.
Θα τα ξαναπούμε απο κοντά.
Οh my God they kill Kenny!!
You bastards!!
Άβαταρ μέλους
grandjohn

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Νοέμ 03, 2008 2:29 pm

καλα στην πιστα δεν μπορεσα να ερθω διοτι επρεπε να κανω το χατηρι του γιαννακη..."ανταποδωτικα" ειναι αυτα....

τωρα στο φαι καταγγελω συνομωσια...κατωστρωσε σχεδιο "εξουδετερωσης" μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μου βαλε το πινιν λασπωμενο φατσα καρτα ωστε να με "χαλασει" :lol:

οχι πειτε μου εσεις...μπορειτε να φατε με αυτη την εικονα μπροστα σας? :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Νοέμ 03, 2008 2:32 pm

Πιστεύω ότι και στις δυο περιπτώσεις πιστά - ταβέρνα η αποχή οφείλεται στην εκπαίδευση που κάνει στον Γιαννάκη για να περνάει από πάνω μας και σε επίπεδο αυτοκίνητων αλλά και φαγητού

να το πω εγω πιο απλα....τον καιρο που θα ερχεται με τον δικο του Γιαννακη στο καροτσι κουβαλωντας παμπερς και αλογακια, εγω θα βγαζω την πιστα με συνοδηγο τον δικο μου Γιαννακη.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Νοέμ 03, 2008 2:49 pm

Λοιπον εσεις καλα περασατε και εγω δηλωνω οτι σταματω να διαβαζω αυτη την ενοτητα γιατι θα αρχισω να σιχτιριζω και οποιον παρει η μπαλα.
palidim

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Νοέμ 03, 2008 2:51 pm

gmak έγραψε:να το πω εγω πιο απλα....τον καιρο που θα ερχεται με τον δικο του Γιαννακη στο καροτσι κουβαλωντας παμπερς και αλογακια, εγω θα βγαζω την πιστα με συνοδηγο τον δικο μου Γιαννακη.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μη σου πω ότι μέχρι τότε θα οδηγεί ο Γιαννάκης σου και θα είσαι εσύ συνοδηγός......

(φαγώθηκες όλο το ΣΚ με τα παιδιά και τις παντριές :cuss: :cuss: )

Για τη φωτογραφία δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Απλά τα πιο μάχιμα εργαλεία κερδίζουν δικαιωματικά τις πιο εξέχουσες θέσεις :twisted: .
Αλλά το ότι σου προκάλεσε τόσο δέος που δεν μπορούσες να φας δεν το περίμενα..... :twisted:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Νοέμ 03, 2008 3:35 pm

Αλλά το ότι σου προκάλεσε τόσο δέος που δεν μπορούσες να φας δεν το περίμενα.

ΕικόναΕικόναΕικόνα
(φαγώθηκες όλο το ΣΚ με τα παιδιά και τις παντριές

ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 03, 2008 4:55 pm

pajerinho έγραψε:... τα πιο μάχιμα εργαλεία κερδίζουν δικαιωματικά τις πιο εξέχουσες θέσεις :twisted: .

Aμ...γι αυτό σου λέγαμε στην πίστα ,να μπεις στον μεγάλο λάκο. :twisted:
Ακουσες τον Γιάννη (μηχανικος της mitsubishi) τι σου έλεγε το προηγούμενο βραδυ.. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 03, 2008 5:42 pm

Kυριακή πρωι...7.00 χτυπάει το ξυπνητήρι.
Δημήτρηηηηηη σήκω έχουμε εκδρομή,που ο Δημήτρης!!!Γυρίζει απ την άλλη.
Ντυνομαι ετοιμάζομαι αρχίζω τα :cuss: :cuss: ,αντε με τα ζόρια...σηκώνετε.
Αργησα να κοιμηθώ,μου λέει..κάτι το φαγητό ,κάτι η πολύ ζέστη με πήρε 4.00.
Παμε για πρωινό...κανένας :cuss: :cuss: ,αρχίζω τα τηλέφωνα...πρώτος ο pajerihno,ο grek και η μεγάλη εκπληξη ο gmak!!!
Γιατί έτσι πρωινός εσύ?τον ρωτάμε.
Εχουμε εκδρομή μας λεει. :stupid:
Το προηγούμενο βραδυ είχε αποφασίσει να μην έρθει για να μην ταλαιπωρήσει τον πιτσιρικά,αλλά...με το που του είπε η Βικυ πάμε....έπινε ήδη καφέ μαζί μας. :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχισαν μετα από λιγο όλοι να μαζευονται.......όλοιγιατί το προηγούμενο βράδυ από την μια η κούραση και από την άλλη το πολύ φαγητό ,τους είχε κάνει να τεμπελιάζουν και να δηλώνουν αποχή.
Αφου το ξανασκέφτηκαν πιο χαλαρά ,ετοιμαστήκαν να έρθουν στην εκδρομή.
Τελευταίος ο grandjohn με τον Διονύση πήραν το καφεδάκι τους σε πλαστικό και ξεκινήσαμε για το ραντεβου μας.
Γεμίζουμε βενζίνη και πάμε στο ΚΤΕΟ εκεί που θα γινόταν και η συνάντηση.
Με το που φτάνουμε :shock: :shock: :shock: :shock:
τι να δω????Οσο έβλεπε το μάτι σου, τζιπ παρκαρισμένα το ένα δίπλα στο άλλο.Μεγάλη συμμετοχη της λέσχης. :u-:
:
Μαζευτήκαμε σε ένα σημείο όλοι μαζι,και αφου έδωσε οδηγίες ο πρόεδρος της λέσχης και μας μοίρασε road book ξεκινήσμε για την εκδρομή.
Ξέχασα να πω ότι, το προηγούμενο βράδυ μας είχαν δώσει φακελους με ένα dvd και εντυπο με πληροφορίες του τόπου τους ,σε όλους μας και ακόμα και για όσους δεν ήρθαν. :u-:
Τι να πω για την διαδρομή???
Δεν υπάρχουν λόγια.
Ελατα έλατα ελατα δάση δαση δαση .....τελειο!!!!!
Ταυτόχρονα στο cb ο πρόεδρος μας ξεναγούσε με λεπτομέρειες ,για κάθε σημείο που περνάγαμε και αυτη η ξενάγηση μεταδιδόταν και στον ραδιοφωνικό σταθμό του Καρπενησίου. :clap: :clap: :clap:
Στάση για παιχνίδι και ξεκούραση και συνέχεια μέσα σε έναν παραδεισένιο τοπίο,περνάγαμε μέσα από το δάσος
όχι από δρόμο πια,αλλά από μονοπάτια!!!! :bow: :bow: :bow:
Βρε παιδιά αυτα δεν περιγράφονται με λέξεις...χάνουν την αξία τους.
:clap2: :clap2:
Τελειώνοντας φτανουμε στην πίστα που έχουν για παιχνίδι.....λύσαξαν!! :lol: :lol: :lol:
Μια πίστα με πολλα στραμπουλίγματα φτιαγμένη για να παίζουν με τα τερατάκια τους!! :u-:
Με φωνάζει ο Πάνος να μπω στο δικό του να με κάνει μια βόλτα σε όλα τα εμπόδια. :roll:
Τα ειδα όλα !!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Το σαμουραι πύραυλος,ανεβαινε κατεβαινε,πήδαγε,σηκωνόταν σουζα,πλαγιαζε...πολύ :o (αυτά τα πλάγια...με ξετρελένουν :cuss: ).
Αφού τελειώσαμε από εκει,αποχαιρετήσαμε τα παιδιά και ξεκινήσαμε να πάμε στο Νοστιμο για φαγητό.
:roll: :roll: :roll: :roll:
Ο Γιάννης μας είχε ετοιμάσει τραπέζια στην αυλή του μαγαζιου και από φαγητό.... :blob: :blob: :blob: super,αρνακι τσερέπα!!!!
Φάγαμε φαγαμε ξαναφάγαμε ,μεχρι που σκάσαμε και ξεκινήσαμε για την επιστροφη,γεμάτοι από ένα Σαββατοκύριακο απίστευτο από κάθε πλευρα.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Νοιώθω πολύ πολυ υποχρεωμένη απέναντι στα παιδια της λέσχης και ευχομαι να καταφέρω να ανταποδωσω όσο το δυνατόν περισσότερο για αυτήν τους την φιλοξενία. :oops:
Χαρηκα πάρα πολύ που έκανα καινουργιους φίλους ,φοβερά άτομα! :u-:
Η παρέα μας...όπως πάντα...τέλεια,με τα αστεία μας την πλακα μας,τα πειραγματά μας,τα γέλια μας.
Η δε νεα γενιά...τα funοπιτσιρίκια μας :lol: :lol: ακολούθησαν το πρόγραμμα μας χωρίς να παραπονεθουν πουθενα. :clap:
Αντε να το ξανακάνουμε και την επόμενη φορα με χιόνια. :clap: :clap: :clap:
Πραγματικά οι απώντες έχασαν την εκδρομή της χρονιάς!
:clap2: :clap2: :clap2:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό sami » Δευτ Νοέμ 03, 2008 10:32 pm

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ :drum: :drum: ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΧΟΙΜΗ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΟΙΟΝΙΑ :clap2: :clap2:
sami

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης