Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ OFFROAD 48 ΩΡΕΣ -ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ !!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Ιαν 15, 2010 1:46 am

stakyr έγραψε:) Ο "εμπευστης " της ιδεας και ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ικανοτητες,αλλα περισσοτερο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ .......GREK !!! (8ος τον 24ωρο)

Ολα αυτα για τον grek και για μενα 2 λεξεις? Εικόνα
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Ιαν 15, 2010 1:54 am

Ο "εμπευστης " της ιδεας και ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ικανοτητες,αλλα περισσοτερο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ .......GREK !!! (8ος τον 24ωρο)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα

ΑΑΑΑΑΑΑΑ

και μην ξεχνιομαστε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Ιαν 15, 2010 1:57 am

ιδεα οργανωση υλοποιηση...και οπου θελει και εχει αναγκη βοηθαμε

Προεδρε ....υποκλινομαι ..... :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Ετσι ειναι..........ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο SUPERMAN ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ !!! Πρωτη φορα κανω κατι τετοιο , και σιγουρα θα χρειαστω συμβουλες και γνωμες !! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Τωρα ...η ολη ιδεα μου τρωει 4-5 ωρες καθημερινα ..........+τις σκεψεις που κανω συνεχεια ,ωστε να ειναι ολα στην εντελεια !!! ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!! ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

υ.γ 1η βοηθεια ............
εχεις κανενα καλο δικηγορο ??? Γιατι οταν εμαθε την ιδεα μου η Ντεπυ.......... :? :? :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Ιαν 15, 2010 3:06 am

Stakyr δυνατα :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Θελω την τρελλα σου γιατι η δικη μου δεν μου φτανει :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Ιαν 15, 2010 10:54 am

Γιαννη κστάλληλος να σε βοηθησει ειναι ο γκρεγκ μιας και εχει μια δυο τετραδες δικηγορων που τον προστατευουν απο τα κακα! :D
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Ιαν 15, 2010 11:40 am

stakyr έγραψε:εχεις κανενα καλο δικηγορο ??? Γιατι οταν εμαθε την ιδεα μου η Ντεπυ.......... :? :? :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:

Τί δεν της άρεσε η ιδέα!!!!!!!!!!!!???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Αυτές οι γυναίκες είναι ακατανόητες ώρες ώρες!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό skippybi » Παρ Ιαν 15, 2010 6:52 pm

grek έγραψε:Stakyr δυνατα :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Θελω την τρελλα σου γιατι η δικη μου δεν μου φτανει :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

:lol: :lol: :lol: :lol: η καλύτερη ατάκα που άκουσα!!! :u-:

Γειά σου ρε φίλε Γρηγόρη να είσαι πάντα έτσι!!!!!!!!!!!!!!!! :drunk:

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στη διοργάνωση και να περάσετε καλά όλοι!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
BMW R850R roadster

«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό iosif kia kabrio » Παρ Ιαν 15, 2010 11:17 pm

οποσ βλεπο χτιπιτικα αδικα γαι να ειμαι =και εγο μεσα ..χαρικα πολι
Άβαταρ μέλους
iosif kia kabrio

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Ιαν 16, 2010 12:03 am

Ξεκιναω με μια καταπληκτικη ειδηση που αφορα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας !!!!

Εγινε επαφη με την Ε.Δ.Ο.Κ (Εθελοντικη Διασωστικη Ομαδα Κορυδαλλου ) http://www.edok.gr/ , και θα εχουμε μαζι μας 2 γιατρους-διασωστες με ολο τον απαραιτητο εξοπλισμο που θα μας χρειαστει !!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Ετσι εγινε ενα σημαντικοτατο βημα πανω στο θεμα ασφαλειας !!!! :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

Οι γιατροι ,θα μας ακολουθουν συνεχεια και τις 48 ωρες με ολο τον εξοπλισμο τους και θα ειναι επιβατες σε αυτοκινητο- εκπληξη που θα μας ακολουθησει σαν σκουπα-διασωστικο !!! :u-: :u-: :u-: :u-:

Η ενεργεια αυτη ειναι ΔΩΡΕΑΝ απο την Ε.Δ.Ο.Κ ,με μονη υποχρεωση μας (εγω το προτεινα !!) να βαλουμε το σημα τους (αυτοκολλητο) στα αυτοκινητα μας .....σαν ενδειξη ανταμοιβης γι΄αυτην την μεγαλη προσφορα των γιατρων που θα ερθουν μαζι μας !! Επιπλεον , η εκδρομη μας θα τρεχει σαν ειδηση στο sait τους !!! :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Ιαν 16, 2010 12:27 am

gmak έγραψε:Γιαννη κστάλληλος να σε βοηθησει ειναι ο γκρεγκ μιας και εχει μια δυο τετραδες δικηγορων που τον προστατευουν απο τα κακα! :D

Αυτοι οι δικηγοροι ,ειναι σετ με τα ζαντολαστιχα ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης