Σ26 -K27/09 Kορινθος – Xιλιομοδι ( fun racing team )

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: Σ26 -K27/09 Kορινθος – Xιλιομοδι ( fun racing team )

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Σεπ 21, 2009 11:50 am

pajerinho έγραψε:Εμένα να με βγάλετε απ' την λίστα. Είμαι σε διαίτα :roll: :roll:

εμμμμ πως θα πας γαμπρος!!!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Σεπ 21, 2009 11:51 am

gmak έγραψε:
pajerinho έγραψε:Εμένα να με βγάλετε απ' την λίστα. Είμαι σε διαίτα :roll: :roll:

:fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :fight: :fight: :fight: :cuss: :cuss: :cuss: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Σεπ 21, 2009 11:55 am

pajerinho έγραψε:
gmak έγραψε:

:fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :fight: :fight: :fight: :cuss: :cuss: :cuss: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

εμ μου δινεις φοβερες πασες!!!

ασε που εχω νωπο ακομα το προσκλητηριο που ελαβα χθες απο μελος του fun :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Σεπ 21, 2009 11:59 am

Είδες αφού τα είπαμε αυτά, για μένα λες αλλά οι άλλοι παντρεύονται.
Πρέπει ν' αλλάξεις ρεπερτόριο γιατί πέφτεις έξω
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Σεπ 21, 2009 12:06 pm

τεσπα!!!off topic closed because stakyr #!@#!@#!@#!@ :D
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Σεπ 21, 2009 12:14 pm

gmak έγραψε:τεσπα!!!off topic closed because stakyr #!@#!@#!@#!@ :D

Οχι ετσι...διαβασε την επικεφαλλιδα που γραφει ο Γιαννης και κοιτα που το πηγαμε
εμεις και θα καταλαβεις!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μαλλον ο Αλεξανδρος φταιει με την φωτο που εβαλε.
Αλεξανδρε η φωτογραφια σου προσδοκιες μας :D :D :D :D :D
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Σεπ 21, 2009 12:49 pm

gmak έγραψε:τεσπα!!!off topic closed because stakyr #!@#!@#!@#!@ :D

Ανοιχτο βιβλιο καταντησα πια........................... :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
Οχι τιποτα αλλο .....αλλα θα βγαλω και το ονομα του γκρινιαρη.............. :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
Ρε σεις............ Αν μας διαβαζουν απο αλλες λεσχες και τιποτα αλλα σαϊτ σχετικα με το 4Χ4, τι γνωμη θα σχηματισουν για μας ??????? :o :o :o :o :o :o :o :o
Επανω γραφουμε για fun racing team και μεις εχουμε φωτο απο λουκανικα και γουρουνοπουλα........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ?????????? :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

υ.γ Κατι χειροποιητα χωριατικα λουκανικα και την <<ψημενη>> Αμοργου ..........αυτο το Σ/Κ να τα φερω ?????
ο προπονητης ,τι λεει ????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Σεπ 21, 2009 2:09 pm

αν και παλι μου δινεις πασα :twisted: εγω θα το μεταφερω σε αναλογο ποστ και θα κρατησουμε καθαρο το τοπικ συμφωνεις??
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Σεπ 23, 2009 1:19 pm

Παιδια ,εχω καλα νεα............. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Κατοπιν συνενοησεως του διατροφολογου με τον chef της ομαδας το μενου διαμορφωνεται ως εξης :

Γουρουνοπουλο σουβλας
σουβλακια (για τα μικρα και μεγαλα παιδια)
λουκανικα χωριατικα
πιτες
πατατες χοβολης (τυρι φιλαδελφεια με αρωματικα)
λαζανια σουφλε (stakyr)
τυροσαλατα
ρωσικη
και οτι αλλο θελει ο καθενας να φερει .......(εκει ο διατροφολογος μας αφηνει το ελευθερο... :lol: :lol: )
και γλυκα ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ.....(σε θελουμε διπλα μας...να μας φτιαχνεις διαθεση :bow: :bow: :bow: )

Κατοπιν τουτου , βλεπετε οτι απο τις εργομετρικες εξετασεις , διαπιστωθηκε ελλειψη χοληστερολης στα μελη της ομαδας και ο chef προσπαθει να την φτασει στα φυσιολογικα της επιπεδα(300-350)....... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τετ Σεπ 23, 2009 4:21 pm

stakyr έγραψε:Παιδια ,εχω καλα νεα............. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Κατοπιν συνενοησεως του διατροφολογου με τον chef της ομαδας το μενου διαμορφωνεται ως εξης :

Γουρουνοπουλο σουβλας
σουβλακια (για τα μικρα και μεγαλα παιδια)
λουκανικα χωριατικα
πιτες
πατατες χοβολης (τυρι φιλαδελφεια με αρωματικα)
λαζανια σουφλε (stakyr)
τυροσαλατα
ρωσικη
και οτι αλλο θελει ο καθενας να φερει .......(εκει ο διατροφολογος μας αφηνει το ελευθερο... :lol: :lol: )
και γλυκα ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ.....(σε θελουμε διπλα μας...να μας φτιαχνεις διαθεση :bow: :bow: :bow: )

Κατοπιν τουτου , βλεπετε οτι απο τις εργομετρικες εξετασεις , διαπιστωθηκε ελλειψη χοληστερολης στα μελη της ομαδας και ο chef προσπαθει να την φτασει στα φυσιολογικα της επιπεδα(300-350)....... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

μετα απο αυτο τη να πω εγω .......! μπραβο γιαννη...!!! το μονο οτι θελει προετοιμασια οσο αναφορα το γουρουνακι...παραγγελια (3μερες πριν), δεσιμο, σουβλισμα, και ψησιμο κανα 6 ωρες οποτε πρεπει να εισαι εδω κατα της 12:00 για να φαμε κατα της 21:00 σε περιμενω...
διαδικαστικο να το παραγγειλω το ατιμο το ζωντανο....και για ποσα ατομα διοτι δεν ξερω ακομα ποσοι θα ειμαστε.???
και τη ακομα θα χρειαστουμε απο φαγωσιμα ...???
Άβαταρ μέλους
Alexandros

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης