Σαβ 03/10 Μινι cross country Kαρυστος-ΚαβοΝτορο-Αγ.Δημητριος

ε!...ας πάμε και κάπου

Σαβ 03/10 Μινι cross country Kαρυστος-ΚαβοΝτορο-Αγ.Δημητριος

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Σεπ 19, 2009 10:41 pm

Καλησπερα και απο μενα.......
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ........................... :blob: :blob: :blob: :blob:
Πρωτη Φθινοπωρινη εκδρομη με μονοημερη εξορμηση στην Νοτια Ευβοια !!!
η διαδρομη εχει ηδη βγει και ειναι 90 χλμ χωματοδρομος και 12-13 χλμ ασφαλτος !! :bow: :bow:
η δυσκολια της ,ειναι αγνωστη και γι΄αυτο το λογο και ειναι cross country διαδρομη......... :u-: :u-: :u-: :u-:
Τα αυτοκινητα καλο ειναι να φορανε ελαστικα τουλαχιστον 50-50 .........
Βεβαια .οπου δεν μπορουμε να περασουμε (αν και ειναι βατη διαδρομη) θα υπαρχει και εναλλακτικη.....
η ημερομηνια εχει μπει σε Σαββατιατικη μερα λογω των εκλογων την επομενη.....
Ξεκιναμε απο το χωριο Μετοχι (εξω απο την Καρυστο)-Πλατανιστος-Αντια-Κομητο-Καψουρι-Δρυμοναρι-Θυμι-Ζαχαρια-Αμυγδαλια(και παραλια Αμυγδαλιας)-Πρινια-Καλαμακι-Καβο Ντορο-Σχιζαλη-Γκιαλπιδες-Καλλιανου(και παραλια Καλλιανου)-παραλια Αγ.Δημητριου-Σκινοδουλια-Αγ.Δημητριος-Μελισσωνας-Τερματισμος στους Μυλους !! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Επειδη οι περισσοτεροι θα ειμαστε απο Αθηνα , καλυτερα να παμε απο Ραφηνα με πλοιο απεναντι στην Καρυστο......δρομολογια, ωρα αναχωρισης και αλλες λεπτομερειες θα μπουν αργοτερα ........
Αυτα για σημερα ............... Ελπιζω να μαζευτουμε αρκετοι , γιατι τα μερη που θα περασουμε ειναι απο τα ομορφοτερα στην Ελλαδα............ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Y.Γ Yπενθυμιζω ,ιδιαιτερα στα νεα μελη , οτι η εκδρομη ειναι δωρεαν(μονο τα εισιτηρια πλοιου(αν παμε ετσι), βενζινες,φαγητο και οτιδηποτε αλλο ατομικο εξοδο) , βαρυνουν τον συμμετεχοντα !!!! το αντιτιμο για την εκδρομη ειναι η καλη διαθεση και το χαμογελο................. :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Τελευταία επεξεργασία από stakyr και Κυρ Σεπ 20, 2009 12:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: Σαβ 03/10 Μινι cross country Kαρυστος-ΚαβοΝτορο-Αγ.Δημητριος

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Σάβ Σεπ 19, 2009 11:21 pm

Χμμμμ.... ωραία θα είναι!!
Ελπίζω να γυρίσετε μέχρι την Κυριακή, μη χάσετε και την ψήφο :lol: :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Σεπ 20, 2009 11:29 pm

Συμμετοχες στην εκδρομη :

1) stakyr
2) ni-jo
3)
4)
5)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό MITROS » Δευτ Σεπ 21, 2009 5:00 pm

καί εγώ μέ τήν συντ/σά μου.
MITROS

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Σεπ 21, 2009 6:44 pm

Συμμετοχες στην εκδρομη :

1) stakyr
2) ni-jo
3)mitros
4)
5)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Σεπ 22, 2009 12:06 am

Θα σας δωσω και μερικα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ στοιχεια της διαδρομης :

ΜΕΡΗ Ή ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ : (τα περισσοτερα ειναι εγκαταλελειμενα ή εχουν ελαχιστους κατοικους )
Μετοχι (εξω απο την Καρυστο)-Πλατανιστος-Πανωχωρι-Πηδουλαιϊκα-Ελαιωνας-Λιναρι(παραλια)Αντια-Κομητο-Ευαγγελισμος(παραλια)-Καψουρι-Δρυμοναρι-Θυμι-Ζαχαρια-Αμυγδαλια(παραλια)-Βρεστηδες-Πρηνια-Καλαμακι-Καβο Ντορο-Σχιζαλη-Γκιαλπιδες-Αγαθος-Καλλιανου(παραλια)-(παραλια) Αγ.Δημητριου-Σκινοδουλια-Αγ.Δημητριος-Μελισσωνας-Χεροδυναμο και τερματισμος στους Μυλους !!

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : 118
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΧΩΜΑ: 101
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ: 17

ΠΟΤΑΜΙΑ : 5
ΡΥΑΚΙΑ : 18
ΠΑΡΑΛΙΕΣ : 5
ΦΑΡΑΓΓΙΑ : 3
ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ : 1

Φαγητο , νερο και βενζινη απαραιτητα πριν ξεκινησουμε απο Κυλληνη !!! Τα χωρια μεχρι τον Αγ Δημητριο δεν εχουν τιποτα......μονο κανεναν καφενε (και αν ) θα συναντησουμε σε καποια κεφαλοχωρια !!!

Συνεχιζετε...................................................
stakyr

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Τρί Σεπ 22, 2009 9:09 am

stakyr έγραψε:Φαγητο , νερο και βενζινη απαραιτητα πριν ξεκινησουμε απο Κυλληνη !!!

Επειδή δεν είμαι σίγουρος για την τοποθεσία (μιας και δεν έχω πάει ποτέ Ν. Εύβοια), υπάρχει Κυλλήνη εκεί, ή
μήπως εννοείς την Ραφήνα για το φέρυ;
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Σεπ 22, 2009 11:06 am

Jiannis77 έγραψε:
stakyr έγραψε:Φαγητο , νερο και βενζινη απαραιτητα πριν ξεκινησουμε απο Κυλληνη !!!

Επειδή δεν είμαι σίγουρος για την τοποθεσία (μιας και δεν έχω πάει ποτέ Ν. Εύβοια), υπάρχει Κυλλήνη εκεί, ή
μήπως εννοείς την Ραφήνα για το φέρυ;

Υπαρχουν δυο λυσεις για να περασουμε απεναντι..........
η μια ειναι απο την Ραφηνα (αλλα πιο μεγαλο ταξιδι με το πλοιο) και η αλλη απο Αγ.Μαρινα (πιο κοντα σε αποσταση)
Δεν το εχω ψαξει ακομα (λογω δουλειας) αλλα δωσε μου χρονο 1-2 μερες ,για να δω τι μας συμφερει!!(ωρες αναχωρησεων, τιμες εισιτηριων, χρονοι ταξιδιου) ....... :u-: :u-: :u-: :u-:

Υ.γ η Κυλληνη ειναι στην Ευβοια (δεν πιανει το πλοιο εκει, αλλα πιο βορεια) και ειναι η πιο μεγαλη πολη στην αφετηρια μας.......... :u-: :u-:
stakyr

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Τρί Σεπ 22, 2009 11:34 am

:u-: :u-: Περιμένουμε λεπτομέρειες!!! :blob: :blob:
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό makfrag » Τρί Σεπ 22, 2009 6:16 pm

Εάν δεν φύγω για το νησί είμαι μέσα κι εγώ κατα 90% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :u-: :u-:
makfrag

Επόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης