offroad και rafting (μετά το Πάσχα)

ε!...ας πάμε και κάπου

offroad και rafting (μετά το Πάσχα)

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Μαρ 20, 2009 1:32 am

Οι μέρες πλησιάζουν για την εκδρομή στην Αρκαδία και πρέπει να οργανωθούμε.
Έχουν γίνει συνεννοήσεις με εταιρεία εναλλακτικού τουρισμού (την μεγαλύτερη στο χώρο) και την Κυριακή το πρωί (29/3) μας περιμένουν για rafting στον Λούσιο ποταμό.
Την τιμή θα μας την αφήσουν στα 45€ το άτομο (κατάβαση, εξοπλισμός, τοπικές μεταφορές και ελαφρύ σνακ στο τέλος).
Τί μένει?
Αρκετά πράγματα.......
Να δούμε τις συμμετοχές. Τόσο για να ενημερώσουμε την εταιρεία, όσο για να βρούμε κατάλυμα για το Σαβ το βράδυ.
Όποιος γνωρίζει κανένα καλό δωμάτιο στην περιοχή να το αναφέρει για να ξεκινήσουμε από εκεί το ψάξιμο.
Η αρχική σκέψη είναι να μείνουμε στην Στεμνίτσα ή στην Καρύταινα.
Μένει επίσης να βρούμε διαδρομή offroad. Αυτή λογικά θα γίνει το Σαβ. πηγαίνοντας προς τα εκεί, αλλά μπορούμε να έχουμε off κομμάτι και την Κυριακή (ανάλογα με την ώρα που θα τελειώσουμε το rafting).
Όποιος ξέρει καλές διαδρομές στην περιοχή να το αναφέρει, για να το κανονίζουμε και αυτό σιγά σιγά.
Όσον αφορά το ποτάμι είναι 2ου προς 3ου βαθμού δυσκολίας, δηλαδή ότι πρέπει για κάποιον που ξεκινάει τώρα, χωρίς να είναι βαρετό για κάποιον που έχει ξανακάνει.
Ένα ποτάμι για όλους δηλαδή που θα μας προσφέρει υπέροχες στιγμές και πολύ fun!!!
Και μη ξεχνάμε, το rafting είναι το απόλυτο offroad, καθώς με την βάρκα περνάς από μέρη που δεν μπορείς να πας με κανέναν άλλον τρόπο και με κανένα άλλο μέσον ;) ;) .

Μέχρι τώρα έχουμε 10 (τουλάχιστον) κωπηλάτες και οι συμμετοχές αναμένεται να ανέβουν κατακόρυφα τις επόμενες μέρες.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δηλώστε συμμετοχή ΑΜΕΣΑ γιατί μετά δεν θα βρίσκετε.
Μέχρι την Κυριακή θα πρέπει να ξέρουμε τις συμμετοχές.

Σας περιμένουμε όλους, για να περάσουμε ένα διαφορετικό Σαβ/κο :u-:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Re: 28-29/3 offroad και rafting στην Αρκαδία

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Μαρ 20, 2009 8:44 am

Καλημέρα Διονύση, έχω ένα φιλαράκι που σπουδάζει Στεμνίτσα αργυροχρυσοχοϊα, αν θέλετε μπορώ να τον βάλω να τρέξει για τιμές δωματίων και ίσως για ότι άλλο χρειαστούμε. Αν ναι πες μου να επικοινωνήσω μαζί του άμεσα!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μαρ 20, 2009 10:54 am

νομιζω ιτο "κουμπι" στην ολη υποθεση ειναι να μαζευτουν οι συμμετοχες γρηγορα, ωστε να υπαρχει καποια πρόβλεψη..
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Μαρ 20, 2009 11:12 am

Νομίζω ότι ορθός εμιλησαν και οι 2 προλαλήσαντες :mrgreen:
G.P. πες του αν μπορεί να κοιτάξει, αλλά για να προχωρήσουμε σε κράτηση θα πρέπει να ξέρουμε πρώτα πόσοι και ποιοι ήμαστε. Για να φτιάξουμε μια λίστα:

1. pajerinho + teo
2.
3.
4.
5.

(+ 7-8 άτομα ακόμα που δεν μπαίνουν στο site)
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Μαρ 20, 2009 11:40 am

Ότι γίνει πρέπει να γίνει άμεσα γιατί κάθε ΣΚ στην Σρεμνίτσα γίνετε χαμός. Ένα ξενοδοχείο που έχει, Έχει και τσιμπιμένες τιμές και όλοι προτιμούν τους ξενώνες για οικονομικούς λόγους!!! Αναμένει τηλέφωνο με τις συμμετοχές, άντε λοιπόν για ξεκινάτε!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Μαρ 22, 2009 11:13 pm

Kαι εγω μεσα...αλλα μηπως ειναι πολυ νωρις. :roll:
Απλα μια γνωμη λεω,μηπως θα ηταν καλυτερα να το μεταφεραμε μετα το Πασχα να εχει γλυκανει λιγο ο καιρος?
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Μαρ 23, 2009 12:24 am

και εγω συμφωνω με την μαρια οτι πρεπει να γλυκανει λιγο ο καιρος...αλλωστε οταν σχεδιαζαμε την εκδρομη αυτην δεν περιμεναμε τετοια διαρκεια κακοκαιριας :(
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Μαρ 23, 2009 1:27 am

Εδω ειμαστε 01/01/2005 στην Αριδαια .Στον Αλμωπαιο ποταμο !!
καναμε Χριστουγεννιατικες διακοπες και ειπαμε να ριξουμε και λιγο κουπι Πρωτοχρονιατικα !!
Για να μας παει καλα ο χρονος ...........
Περα απο την πλακα τωρα , οταν φορας την ισοθερμικη στολη και βαρας κουπι συνεχεια , τοτε δεν καταλαβαινεις ΤΙΠΟΤΑ !!!!!Τοτε πρεπει να ειχε γυρω στους 2-5C !Τα χιονια απο το Καϊμακσαλαν ηταν απο πανω μας .....
Ισα-ισα που ιδρωνεις κιολας !! Ολα ειναι στο μυαλο ,μεχρι να φορεσεις την στολη ......μετα δεν μασας......

Εδω ειναι ο μεγαλος γιος , 5 χρονων τοτε !!!
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Μαρ 23, 2009 1:46 am

Απλα εξεφρασα την δικη μου αποψη γιατι εχουμε και κατι κρυογατσουλα στην παρεα....με πρωτη και καλυτερη εμενα. :lol:
Περσυ πηγαμε μεσα Απριλη με πολυ καλο καιρο για τουλαχιστον δυο βδομαδες,με πολυ υψηλη θερμοκρασια για την εποχη.Κυκλοφορουσαμε με φανελακι.....εξω απο το νερο.Γιατι μεσα... Εικόναfujitsu. :lol:
Αρκει να πω οτι στην βαρκα μπηκα πηδωντας,μπας και γλυτωσω και δεν βραχω :cuss: :cuss: .
Βεβαια στην πορεια δεν κρυωνα ,αλλα σιγουρα αν ειχαμε παει αργοτερα θα ειχαμε ευχαριστηθει πολυ περισσοτερο. :roll:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Μαρ 23, 2009 9:56 am

maria έγραψε:Απλα εξεφρασα την δικη μου αποψη γιατι εχουμε και κατι κρυογατσουλα στην παρεα....με πρωτη και καλυτερη εμενα. :lol:
Περσυ πηγαμε μεσα Απριλη με πολυ καλο καιρο για τουλαχιστον δυο βδομαδες,με πολυ υψηλη θερμοκρασια για την εποχη.Κυκλοφορουσαμε με φανελακι.....εξω απο το νερο.Γιατι μεσα... Εικόναfujitsu. :lol:
Αρκει να πω οτι στην βαρκα μπηκα πηδωντας,μπας και γλυτωσω και δεν βραχω :cuss: :cuss: .
Βεβαια στην πορεια δεν κρυωνα ,αλλα σιγουρα αν ειχαμε παει αργοτερα θα ειχαμε ευχαριστηθει πολυ περισσοτερο. :roll:

Παιδιά συμφωνώ κι εγώ με τη Μαρία βλέπεις δεν είναι το μόνο κρυογάτσουλο!!! Αλλά εγώ θα είμαι απόλυτα ειλικρινείς, πέφτουν όλα μαζεμένα Ζήρεια-Αρκαδία-Αγώνας Καλάβρυτα-Πάσχα και συν τα μηνιαία έξοδα. Είναι λίγο βαρύ για μας!!! (Βλέπεις δεν είμαστε οι δυο μας 2+5=7) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ΕικόναΕικόνα
Τελευταία επεξεργασία από HLIAS-G.P. και Δευτ Μαρ 23, 2009 10:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Επόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης