ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Δημοσίευσηαπό vagelis » Παρ Ιουν 12, 2009 8:16 am

Το νερο ηταν απιθανο,κρυο μεν τελειο δε.
Το χιονι ειναι στην Οξια σε υψομετρο γυρω στα 1750,σ'αυτο ακριβως το σημειο αναγκαστηκαμε να γυρισουμε πισω,πριν 2 χρονια,στις 12 Ιουνιου γιατι ηταν περισσοτερο και ειχε κλεισει τον δρομο για περιπου 100 μετρα.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό makfrag » Παρ Ιουν 12, 2009 11:46 am

Λοιπόν να πω κι εγώ, ήταν μια καταπληκτική εκδρομή..... Το Πάντα Βρέχει είναι απλά πανέμορφο, μοναδικό και ανεπανάληπτο!!! Θα ξαναπάω σίγουρα!!!!! :blob: :clap:
Η διαδρομή προς το φαράγγι είναι βατός χωματόδρομος με περιοχές ενδιαφέροντος για off road περιξ για όποιον ενδιαφέρεται... Στο φαραγγι έχει περπάτημα κανένα μισάωρο πήγαινε (μέσα στο ποτάμι!! icon_cool )και άλλο τόσο για το γυρισμό. Το θέαμα , απλά δεν περιγράφεται....... :party:

Φοβερή δροσιά παιδιά στην όλη περιοχή, το βράδυ στην σκηνή ήθελες υπνόσακο οπωσδήποτε. Τοπίο μέσα στα πλατάνια. Αφού κάναμε λοιπόν την βόλτα μας στο ποτάμι μετά σειρά είχε καφεδάκι κ άναμμα φωτιάς για το απαραίτητο κοψιδοψήσιμο!!!! Είχαμε τόσο πολύ φαγητό μαζί μας που έφαγε και η διπλανή παρέα.... 8-) 8-) Την επόμενη (Δευτέρα) χαλαρό ξύπνημα και ετοιμασία για αναχώριση, όπου κ έπεσε η ιδέα για βόλτα στα πέριξ βουνά...... Περάσαμε από Οξυά, Βαρδούσια κλπ. Είδαμε από κοντά μέχρι κ χιονάκι παρακαλώ, κάποιος παγετώνας όπου έλιωνε σιγά σιγά. Το μόνο μείον ήταν η πολύ σκόνη... Σε ένα σημείο της διαδρομής όπου στο cb ο Βαγγέλης από το disco μας έλεγε ότι ο δρόμος μπροστά είχε κλείσει από κατολίσθηση ,μία φυτευτή κ κοφτερή πέτρα την είχε στημένη στο λαστιχάκι μου και πφφφφφφφ , ένα σκίσιμο στο πλαι που χώραγε το δάχτυλο μου :shock: :shock: :stupid: Αφού αλλάξαμε το λάστιχο , επιδωθήκαμε, με αρχηγό τον Ιωσήφ :bow: , στο πέταμα βράχων :shock: :shock: για να ανοίξουμε το δρόμο κάπως κ να περάσουμε με ασφάλεια, τελικά το βουνό από τις πέτρες σιγά σιγά μειώθηκε κ το disco πέρασε με ασφάλεια.....
Σειρά είχα εγώ όπου σε ένα σημείο, πάνω στα βράχια, μια κ@#$@πετρα έσπασε από το βάρος του αυτοκινήτου, κάτω από το λάστιχο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια επιφάνεια σαν ξυράφι και πστφφφφφφφφφφφ πάει κ το άλλο λάστιχο μου..... :shock: :shock: :o :o Κατέβηκα με το σκασμένο λάστιχο από τα βράχια. :drum:
Η επιλογή μας , μόνο μία, η ρεζέρβα του Ιωσήφ, η οποία κ μπήκε στο τουτού μου. Μετά σειρά είχε ο Ιωσήφ να περάσει από τα βράχια όπου κ έφυγε αλώβητος. Με τα πολλά κ με το άγχος να με ψιλοτρώει (δύο λάστιχα μπροστινά ρεζέρβες καμμένες κ παλιές κ εμείς σε χωματόδρομο.... :? :? ) φτάσαμε στο χωριό Αθανάσσιος Διάκος όπου κ κάτσαμε για το απαραίτητο κοψίδι. Εκεί ένας πιτσιρικάς μας πληροφόρησε για το 3ο σκασμένο λάστιχο.... λάθος μαντέψατε όμως δεν ήταν πάλι δικό μου αλλά του disco αυτή την φορά (6 μηνών λάστιχα) τελικά οι πετρούλες είχαν φιλοδωρήσει κ τον Βαγγέλη. Τελειώνοντας με το λάστιχο του disco, είπα ας δω τι έχει κάνει ο Ιωσήφ με τα αμορτισερ του , πάω κοντά, πουθενά το πίσω αμορτισερ!!! Βρε τι έκανε, σκέφτηκα, το έπιασε από πιο κάτω...αλλά τελικά είχε σπάσει η βάση :o :o :shock:
Όπως καταλαβαίνετε η επιστροφή στην Αθήνα ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς...
8-) 8-) 8-)
makfrag

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Ιουν 15, 2009 10:19 am

Αγαπητε makfrag ωραια περιγραφη!
Μεσα απο τις περιγραφες, απο τις ωραιοτατες φωτογραφιες και απο τα video του Ιωσηφ
εγω ενοιωσα πως συμμετειχα στην εκδρομη.
Μπραβο στα παιδια (vageli εγραψες για μια ακομα φορα) :clap: :clap: :clap: :clap:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης