offroad και rafting (μετά το Πάσχα)

ε!...ας πάμε και κάπου

Re: offroad και rafting στην Αρκαδία (μετά το Πάσχα)

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Μαρ 23, 2009 3:36 pm

Καλά τι βαθμό δυσκολίας είχε που πήρατε και το μικρό μαζί σας???
Εγώ μια φορά έχω κάνει rafting στον Εύηνο και ειλικρινά δεν θα έπερνα παιδί μαζί μου τόσο μικρό!!!

Oταν εκλεινα το rafting ρωτησα τον εκπαιδευτη τι δυσκολια θα εχουμε και οτι ειχα σκεφτει να παρω και τον μικρο μαζι μου (ηξερε τοτε κολυμπι ,γιατι πηγαινε πισινα ) !!
Μου απαντησε οτι θα βρουμε 2 μικρα κατεβασματα σχετικης ευκολιας και οτι δεν ειχε σκοπο να μας ντουπαρει (κρυα νερα) , κατι που εκανε το καλοκαιρι ,περισσοτερο για χαβαλε και βρεξιμο.....
Μου ορισε ενα 95% δικη του ευθυνη και ενα 5% δικη μου !!!
Σχετικα μικρο ποσοστο για τα δικα μου ρισκα !!
ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ .....ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ........ :D :D :D
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: offroad και rafting (μετά το Πάσχα)

Δημοσίευσηαπό Dimitris 109 » Σάβ Απρ 04, 2009 6:44 pm

Παιδιά είχαμε κλε'ισει με τα παιδιά της trekking to ΣΚ που είχε γίνει το ατυχές γεγονός.... με τα παιδιά που .... θυμάστε...
Εχω κατέβει 3 φορές μέρα και έχω κάνει κ μια νυχτερινη στον Λούσιο... σούπερ
Είχαμε κλείσει δωμάτια την μια εξ αυτών στην Καρύταινα, στο ξενώνα ΤΥΜΦΗΣ... από εκεί είχε πολλά μονοπάτια για OFF ROAD το κακό είναι ότι πρέπει να είναι μεγάλο κομάτι με καμμένα...
ΤΕΣΠΑ Αν βρω... τηλ θα σας τα δώσω!
:lollol:
Dimitris 109

Re: offroad και rafting (μετά το Πάσχα)

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Απρ 06, 2009 12:00 am

Dimitris 109 έγραψε:Παιδιά είχαμε κλε'ισει με τα παιδιά της trekking to ΣΚ που είχε γίνει το ατυχές γεγονός.... με τα παιδιά που .... θυμάστε...

Με την trekking έγινε το ατυχές συμβάν? Θα μπορούσατε να είστε και αυτόπτες μάρτυρες δηλαδή?
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης