ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ε!...λίγο πιο πέρα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευσηαπό GIANNHS » Δευτ Οκτ 20, 2008 12:10 am

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ.ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ 2000 ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΛΑΣΠΟΥΡΑΣ(Γ Λ Ι Ν Α!!!!!! :lol: ).ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ(... ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΑΕΙ).ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ....... ;) ;) ;)
GIANNHS

Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Οκτ 20, 2008 1:11 am

Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα!
Λάσπη ε??? Κάτι πρέπει να έχουν να μας πουν τα παιδιά που γύρισαν σήμερα απ' το enduro σ' εκείνα τα μέρη.....
Τί έλεγε παιδιά, είχε καθόλου λάσπη? :roll:
Φίλε Γιάννη, κάνε προτάσεις για εκδρομές ελεύθερα.
Μπορούμε πχ. να εντάξουμε κάποιες από αυτές στο πρόγραμμα εκδρομών του νέου έτους. ;)
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό GIANNHS » Δευτ Οκτ 20, 2008 1:28 am

ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΙΤΗ,ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΒΑΛΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ,ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ,ΠΙΝΔΟ,ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.....ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ... :D :D :D :D
GIANNHS

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Οκτ 20, 2008 1:36 am

GIANNHS έγραψε:ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΙΤΗ,ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΒΑΛΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ,ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ,ΠΙΝΔΟ,ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.....ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ... :D :D :D :D

:u-: :u-: :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Οκτ 20, 2008 9:19 am

GIANNHS έγραψε:ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ.ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ 2000 ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΛΑΣΠΟΥΡΑΣ(Γ Λ Ι Ν Α!!!!!! :lol: ).ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ(... ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΑΕΙ).ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ....... ;) ;) ;)

Γειά σου Γιάννη !!! :u-:
Στην Οίτη -λίμνη Καλλίδρομου ήμασταν εχτές για τον αγώνα και πραγματικα ενθουσιαστηκαμε αφάνταστα με το μέρος.Εχει φοβερές διαδρομές και πολύ πολυ ωραία λάσπη,κανονικότατο πατιναζ κάναμε.Να το κανονίσουμε να πάμε.Μπράβο για τις προτάσεις σου :u-: ,αυτό ακριβώς είναι το νόημα,να γνωρίζουμε ωραία μέρη μέσο του χόμπι που μας αρέσει και με καλή παρέα.Αψογος!!!
:bow: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό vagelis » Δευτ Οκτ 20, 2008 5:13 pm

Απο το Σαββατο 25/10 θα ειμαστε Ιτεα,απ'οπου και θα γινονται οι εξορμισεις.
Την Κυριακη θα ανεβουμε Γκιωνα σε καποιες διαδρομες μεχρι 2100 υψομετρο αν καποιος θελει να ακολουθησει να το πει να συναντηθουμε.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό GIANNHS » Τετ Οκτ 22, 2008 7:16 pm

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ.. :u-:
ΦΙΛΕ VAGELI ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΟΛΥ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ(Η ΜΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ)ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
GIANNHS

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Οκτ 24, 2008 10:03 am

vagelis έγραψε:Απο το Σαββατο 25/10 θα ειμαστε Ιτεα,απ'οπου και θα γινονται οι εξορμισεις.
Την Κυριακη θα ανεβουμε Γκιωνα σε καποιες διαδρομες μεχρι 2100 υψομετρο αν καποιος θελει να ακολουθησει να το πει να συναντηθουμε.

Καλά να περάσετε vageli. Αν μπορέσεις βάλε καμία photo όταν γυρίσετε να ζηλέψουμε.
Αν δεν χωρτάσετε πάντως και θέλετε και άλλο, σας περιμένουμε το παραπάνω ΣΚ στην Ευρυτανία.
Ρίξε μια ματια εδώ: viewtopic.php?f=11&t=695&start=10
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό vagelis » Παρ Οκτ 24, 2008 1:35 pm

Να χορτασουμε αποκλειεται.
Για την Ευρυτανια μου ειναι αδυνατον γιατι την Πεμπτη θα παω να βγαλω μια πετρα απο την χολη,τιποτα σπουδαιο αλα σιγουρα δεν θα ειναι καλο να οδηγησω 5-6 μερες.
Οπως εχω γραψει υπαρχει μια συναντηση στο Καλλιδρομο στις 16/11, καποιοι λεμε να κανουμε την διαδρομη καπως δυσκολοτερη με εκκινηση απο Λεβεντη,αν εχει βρεξει θα ειναι το κατι αλλο, αν καποιοι θελουν μπορουν να ελθουν απο Πατρα μεσω Αντιριου,Μπραλου κλπ και να συναντηθουμε στον Λεβεντη.
Για κοιτακτε το.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Οκτ 24, 2008 6:15 pm

vagelis δεν στελνεις κανα τηλ.για την Κυριακη να βρεθουμε στην Ιτεα αν πανε καλα τα πραγματα????
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Επόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης