EΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΗ 8/6/08

ε!...λίγο πιο πέρα

EΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΗ 8/6/08

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Ιουν 09, 2008 9:15 am

Ηταν ολα καταπληκτικα.Απορω πως βγαινουν τοσο ωραιες οι εκδηλωσεις μας.
Ξεκινησαμε το πρωι ως συνηθως χαλαρα και λιγο αργοπορημενοι επειδη περιμεναμε το βασικο στελεχος της
εκδρομης gor-gor μετα της συμβιας του, και τον μακη με το frontera εκει λιγο πριν τις 11.
Μετα την ανασυνταξη και την προσχωρηση στο κονβοι του gmak και του Andrea απο τα Βραχνεικα κινησαν 30
παλληκαρια Πατρινα (14 αυτοκινητα)να κατακτησουν την Καλογρια και το Κουνουπελι.
Φθασαμε Καλογρια απο παλια Εθνικη.
Εκει λοιπον αγαπητοι μου στην αμμο βγηκαν ολα τα κρυμμενα αγωνιστικα ενστικτα του καθενος μας.
Το τι παντιλικια,γραψιματα,σουζες,πλαγιολισθισεις,σκαρφαλωματα,υπερπηδησεις εμποδιων κλπ που ευελπιστω οτι οι cameraman θα ανεβασουν για να τα θαυμασουμε,δεν μπορω να τα περιγραψω!
Μολις κυριαρχησε παλι η ψυχραιμια ανελαβε παλι ο epikurus & o pagerinho και μετα απο μια φανταστικη
διαδρομη-υπογραμιζω το φανταστικη-και ομορφη και απολαυστικη και χορταστικη γεματη δενδρα,αμμο και
μυρωδιες περνωντας απο το Κουνουπελι μας οδηγησαν στο club Ωκεανις.

Εκει φιλοι μου σκορπισαμε σαν τα παιδια που βγαινουν απο το σχολικο!
Αλλοι στις ξαπλωστρες, αλλοι για μπανιο,αλλοι για καφε,αλλοι για ουζο,αλλοι στο γκαζον με τα πιτσιρικια.

Το μαγαζι πολυ ωραιο ειχε τα παντα και για ολα τα γουστα.

Μεσημεριασε και σαν να επεσε καποιο συνθημα μεσα σε τρια λεπτα οι 25 πεινασμενοι μαζευτηκαν ως εκ
θαυματος στην τραπεζαρια.Καποιοι που δεν πειναγαν ειχαν ηδη αποχωρησει καποιοι αλλοι ηρθαν απο την
Πατρα για να τιμησουν το τραπεζι.
Το κρασι παλιο,το τυρι μουχλιασμενο,οι μπριζολες τεραστιες,ο μαιτρ (σε παρακαλω....)αψογος.
Ουτε ο σεισμος 6,5r (καποιον γκαντεμη εκτος παρεας θα ειδαμε το πρωι)παρακαλω δεν σταθηκε ικανος να σαμποταρει την εκδηλωση.
Τελικα ειχε δικιο ΚΑΠΟΙΟΣ που μου ειχε πει....... αν δεν σου αρεσει τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.....

Αυτη η παραλια ειναι φανταστικη.Μπραβο παιδια παντα τετοια.Πριν το τελειωσουμε το μυαλο μου σκεφτοταν
ποτε θα το επαναλαβουμε.

Υ.Σ. Παντα τετοια και μακρια απο γκρινιες και τσακωμους.
Αλλωστε στην ιδια πολη ζουμε. (πρωτα θα τα κανουμε κολαση και μετα θα εκφερουμε και εγκυκλοπαιδικες ρησεις για να δειξουμε την εξυπναδα μας)
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Re: EΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΗ 8/6/08

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Ιουν 09, 2008 10:16 am

Ο grek ήταν παραστατικότατος στην περιγραφή του.
Πραγματικά ήταν πολύ ωραία εκδρομή,η ιδέα για εκδρομή στην Καλόγρια πιστεύω οτι ήταν ότι καλύτερο.Μέχρι και ο καιρός ήταν με το μέρος μας.Το προηγούμενο βράδυ είχε βρέξει κσι μας βοήθησε στο να αποφύγουμε εντελώς την σκόνη,ενώ αντιθέτος, το πρωί ο ήλιος μας προσέφερε τις ιδανικότερες συνθήκες για μπάνιο.
Ευχαριστήθηκαν όλοι,μικροί και μεγάλοι γιατι το μέρος ήταν κατάλληλο για όλους.Παίξαμε με τα αυτοκίνητα στην άμμο,άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο,παίξαμε βόλει...δηλαδή προσπαθήσαμε να παίξουμε,κάναμε ηλιοθεραπεία (κατω απο τις ακριβείς μοίρες ακτινοβολίας του ήλιο,γειά σου βρε epiqurus με την πυξίδσ αου),ήπιαμε τον καφέ μας δίπλα στην θάλασσα,μιλάγαμε γελάγαμε και γενικά συνηδητοποιήσαμε οτι παίζουμε κάλύτερα με το κουβαδάκι μας σε αυτην την παραλία,γιατί αυτη η παραλία είναι τεράστια και τους χωράει όλους. ;)
Pajerinhio- epiqurus ....μπράβο σας και για την διαδρομή και για την επιλογή της παραλίας,γράψατε!!!!
:D
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό GSX13 » Δευτ Ιουν 09, 2008 10:23 am

Φιλοι μου αγαπημενοι,συγχωρηστε την απουσια μου.
Ηταν λογω υποχρεωσης που δεν επαιρνε αναβολη.Διαβαζω τι εχασα και θυμωνω.
Θα φροντισω να μην ξαναγινει.
MOVIES AWARDS DE CANNE 2007

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GSX13

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιουν 09, 2008 10:45 am

πραγματικά ηταν ολα πολυ ωραια....να βλεπατε την φατσα μου οταν περιμενοντας στα βραχνεικα για να ενσωματωθω με τα παιδια, ειδα το κομβοι....επαθα πλακα...απο κει και περα ολα κυλησαν μια χαρα...εγω ειχα και επιπλεον αγχος διοτι ειχα και την οικογενεια μαζι,αλλα τελικα δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα.Η διαδρομη φανταστικη εγω ως συνηθως δεν απεφυγα τα κλαδια που ως συνηθως αποφευγουν ολοι οι αλλοι :twisted: ...η διαθεση και γενικοτερα το κλιμα στην παρεα ηταν πολυ καλο, κατι που μας ειχε λειψει εδω και καιρο, και βεβαιως --οπως ειπαν και οι προλαλησαντες--η παραλια ηταν μεγαλη και μας ΧΩΡΕΣΕ ολους,με τα κουβαδακια μας και τα συμπρακαλα μας.Ηταν η πρωτη εκδρομη που καναμε αν εξαιρεθει το ακροπολις που ηταν ειδικη περιπτωση,και το αποτελεσμα μας ευχαριστησε τριπλα, αφενος μεν διοτι η καλη μερα απο το πρωι φενεται, αφετερου διοτι η οργανωση ηταν τελεια(πατζερινο και επικουρος εγραψαν), και βεβαιως διοτι τα καλυτερα επονται με πολλες εκδρομες, και πολλους καλους ΦΙΛΟΥΣ.
Βασικο ειναι να ειμαστε ολοι καλα διοτι ειχαμε και την δυσαρεστη εμπειρια με το σεισμο που δεν μας πτοησε βεβαια, οσο αφορα το φαγητο, αλλα ειμασταν και τυχεροι διοτι και τα αγαπημενα μας προσωπα στην πατρα και γυρωθεν ηταν καλα, πραγμα που μας επετρεψε να συνεχισουμε το φαγοποτι
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Ιουν 09, 2008 12:53 pm

Η εκδρομή ήταν καταπληκτική... μπράβο στα παιδιά epicuro και pajerinho για την διοργάνωσή της.
Η φύση υπέροχη, χωρίς πολύ σκόνη...
Δεν έχω να πώ πολλά διαφορετικά απο αυτά που είπε η maria, o grek και ο gmak...

Χάρηκα ιδιαίτερα που αρκετοί έφεραν και τα παιδιά τους μαζί!!
Ο Μάκης Φ. την κορούλα του, Ο gmak τον Γιαννάκι του που πήρε μέχρι και παραγγελίες
Εικόνα
και ο grek τον κωνσταντίνο και τον υπέροχο "μαλλιαρό" μπέμπη του, μόλις 35 ημερών παρακαλώ!!
Αυτό θα πεί το νεώτερο μέλος!!!

Ο mythos προσπάθησε και κατάφερει να ανεβάσει το αυτικίνητό του (ένα pajero) σε έναν αμμόλοφο, κάτι που κάποιοι άλλοι δεν κατάφεραν (εδώ έχουμε 2ο σεισμό γιατι σκάει ο pajino :lol: :lol: )
Εικόνα

Ένα μεγάλο μπράβο στον mytho και στον αδερφό του διότι αμέσως μετά τον σεισμό έτρεξαν να βοηθήσουν την ΕΟΔ στο έργο της... ξεχνώντας διασκέδαση και εκδρομές....

H αίσθηση που μου άφησε αυτή η εκδρομή, ήταν αίσθηση πληρότητας σε όλους τους τομείς... διασκέδαση, χαρά, γέλιο, αγωνία, ανακούφιση....

Περισσότερες φωτογραφίες στο http://www.4x4fun.gr/index.php?option=c ... &Itemid=65
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό epicurus » Δευτ Ιουν 09, 2008 2:54 pm

Καθυστερημένα σήμερα λόγω φόρτου εργασίας διάβασα τα σχόλια και των υπολοίπων και έχω να προσθέσω μόνο δύο πράγματα στις ωραίες σας περιγραφές.

1ο : αν ποτέ βρεθείτε σε δίλημμα ποιον να ακολουθήσετε , τον epicurus με GPS ή τον pajerinho χωρίς GPS, προτιμήστε χαλαρά τον δεύτερο. Ο άνθρωπος δεν παίζεται, από μνημής θυμόταν τη διαστάυρωση νο 27, τρίτο πεύκο αριστερά.
2ο : ο κόκορας μακαρονάδα με έκανε να ξεχάσω τον σεισμό. :lol:

Από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια. Πάντα τέτοια (χωρίς το σεισμό βεβαίως, βεβαίως).
Άντε, και να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την Ερμιονίδα. :lol:
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ και ξερό ψωμί!
Άβαταρ μέλους
epicurus

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Ιουν 09, 2008 6:21 pm

Ήταν πράγματι πολύ ωραία!
Σε αυτό συνετέλεσε η μεγάλη συμμετοχή, η πανέμορφη διαδρομή, η ωραία παραλία, το μαγαζί.....
Περισσότερο απ' όλα όμως το γεγονός ότι όλοι ήρθαν με πολύ υψηλή διάθεση!! Όπως γίνεται σε όλες τις συναντήσεις του 4x4fun. Πως να μην περάσουμε καλά λοιπόν ;)
Θάνο πολύ ωραίες οι φωτογραφίες. Περιμένουμε να δούμε και άλλες απ' τους υπόλοιπους φωτογράφους
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Ιουν 09, 2008 9:37 pm

pajerinho έγραψε: Περιμένουμε να δούμε και άλλες απ' τους υπόλοιπους φωτογράφους

Aντε epicurus gmak και εσυ pajerinho ,βάλτε και τις δικές σας.Εγω τις δικές μου δεν τις δίνω.
Είναι συλλεκτικές...βιντεοφωτογραφίες. :oops: :oops: :oops:
Όταν το πήρα χαμπάρι ότι αντί για φωτογραφίες ,τράβαγε βίντεο ...ήταν αργά. :D
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Ιουν 10, 2008 12:23 am

maria έγραψε:
pajerinho έγραψε: Όταν το πήρα χαμπάρι ότι αντί για φωτογραφίες ,τράβαγε βίντεο ...ήταν αργά. :D

Γεια σου ρε Μαρία με τα βίντεο σου!!!
Κάνεις πρόβα για τηλεοπτική παραγωγός!!!?? :roll: :roll:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Ιουν 10, 2008 1:00 am

pajerinho έγραψε:Κάνεις πρόβα για τηλεοπτική παραγωγός!!!?? :roll: :roll:

Εεεεεεε....ναί,το πήρες χαμπάρι αμέσως.
Πάντως να ξέρεις ότι την θέση του γραφίστα την έχεις ήδη. ;) ;) ;)
Διάσημο θα σε κάνω βρε!!!
Άβαταρ μέλους
maria

Επόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης