Ηταν ολα καταπληκτικα.Απορω πως βγαινουν τοσο ωραιες οι εκδηλωσεις μας.
Ξεκινησαμε το πρωι ως συνηθως χαλαρα και λιγο αργοπορημενοι επειδη περιμεναμε το βασικο στελεχος της
εκδρομης gor-gor μετα της συμβιας του, και τον μακη με το frontera εκει λιγο πριν τις 11.
Μετα την ανασυνταξη και την προσχωρηση στο κονβοι του gmak και του Andrea απο τα Βραχνεικα κινησαν 30
παλληκαρια Πατρινα (14 αυτοκινητα)να κατακτησουν την Καλογρια και το Κουνουπελι.
Φθασαμε Καλογρια απο παλια Εθνικη.
Εκει λοιπον αγαπητοι μου στην αμμο βγηκαν ολα τα κρυμμενα αγωνιστικα ενστικτα του καθενος μας.
Το τι παντιλικια,γραψιματα,σουζες,πλαγιολισθισεις,σκαρφαλωματα,υπερπηδησεις εμποδιων κλπ που ευελπιστω οτι οι cameraman θα ανεβασουν για να τα θαυμασουμε,δεν μπορω να τα περιγραψω!
Μολις κυριαρχησε παλι η ψυχραιμια ανελαβε παλι ο epikurus & o pagerinho και μετα απο μια φανταστικη
διαδρομη-υπογραμιζω το φανταστικη-και ομορφη και απολαυστικη και χορταστικη γεματη δενδρα,αμμο και
μυρωδιες περνωντας απο το Κουνουπελι μας οδηγησαν στο club Ωκεανις.
Εκει φιλοι μου σκορπισαμε σαν τα παιδια που βγαινουν απο το σχολικο!
Αλλοι στις ξαπλωστρες, αλλοι για μπανιο,αλλοι για καφε,αλλοι για ουζο,αλλοι στο γκαζον με τα πιτσιρικια.
Το μαγαζι πολυ ωραιο ειχε τα παντα και για ολα τα γουστα.
Μεσημεριασε και σαν να επεσε καποιο συνθημα μεσα σε τρια λεπτα οι 25 πεινασμενοι μαζευτηκαν ως εκ
θαυματος στην τραπεζαρια.Καποιοι που δεν πειναγαν ειχαν ηδη αποχωρησει καποιοι αλλοι ηρθαν απο την
Πατρα για να τιμησουν το τραπεζι.
Το κρασι παλιο,το τυρι μουχλιασμενο,οι μπριζολες τεραστιες,ο μαιτρ (σε παρακαλω....)αψογος.
Ουτε ο σεισμος 6,5r (καποιον γκαντεμη εκτος παρεας θα ειδαμε το πρωι)παρακαλω δεν σταθηκε ικανος να σαμποταρει την εκδηλωση.
Τελικα ειχε δικιο ΚΑΠΟΙΟΣ που μου ειχε πει....... αν δεν σου αρεσει τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.....
Αυτη η παραλια ειναι φανταστικη.Μπραβο παιδια παντα τετοια.Πριν το τελειωσουμε το μυαλο μου σκεφτοταν
ποτε θα το επαναλαβουμε.
Υ.Σ. Παντα τετοια και μακρια απο γκρινιες και τσακωμους.
Αλλωστε στην ιδια πολη ζουμε. (πρωτα θα τα κανουμε κολαση και μετα θα εκφερουμε και εγκυκλοπαιδικες ρησεις για να δειξουμε την εξυπναδα μας)