Κυριακη 7/9/08

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: Κυριακη 7/9/08

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Σεπ 08, 2008 10:03 pm

ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΙΓΟΥΣ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ¨¨¨¨¨¨¨¨ΤΟ ΛΕΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ :lol: :lol: :lol: ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ?????????
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό pajeroTR4 » Δευτ Σεπ 08, 2008 10:03 pm

Μπράβο ρε παιδιά ζηλέψαμε ωραία πράγματα :u-: :party: :bow: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
pajeroTR4

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Σεπ 08, 2008 10:10 pm

Ακου παιδάκι μου και κανέναν παλιότερο!!!
Ελπίζω οι χορηγίες να είναι καλές.
Βασικά σου χρειάζεται μια με Βαρδινογίαννη...ξέρεις γιατί.
Και μία με τον Δήμο Ακράτος ,για να βγει με το απορριματοφόρο μετά ...για.... πάλι ξέρεις. :twisted:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Σεπ 08, 2008 10:15 pm

αν και εχεις δικιο για τα δικα σου λεγομενα......................το τελευτεο πιστευο πως το ειπες για πλακα :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :angry:
ΚΑΚΙΑ ΞΑΝΘΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Σεπ 08, 2008 10:20 pm

Ναι βρε πλάκα κάνω.Ο Δάκης είναι ο παλιότερος και καλύτερος φίλος μου.Τον πειράζω. :lol: :lol: :lol:
Εχω μια απορία όμως ...προχτες μου είπε ότι θα μου δώσει το αυτοκίνητό του, γιατι την επόμενη μέρα του αγώνα στις 6.00 το πρωί θα πάω Αθήνα και το δικό μου δεν θα είναι για πουθενα.
Ποιό θα μου δώσει????????????????? :roll:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Σεπ 08, 2008 10:25 pm

ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΘΕΣ Η ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ :party: :party: :party: :party:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό santas » Τρί Σεπ 09, 2008 8:39 am

Καλημέρα. Εμπλεξα με τη δουλειά και δεν πρόλαβα να γράψω αλλά από ότι είδα τα έχετε γράψει ΟΛΑ.
:oops: :oops: :oops:

Εγω ένα πράγμα έχω να πω. Αφού καταφερα και κόλλησα καλοκαιριάτικα μετά δεν μου πλένανε ούτε το αυτοκίνητο. Όταν γυρίσαμε στην Πάτρα υπήρχε ένα βενζινάδικο στη Αμερικής χαμηλά που έπλενε. Του το δίνω και κανονίζουμε να το πάρω μετά από κάνα 2ωρο. Όταν πήγα μου είπε ότι δεν γινόταν να μου το πλύνει γιατί η σκόνη είχε πάει ΠΑΝΤΟΥ και χρειαζόταν 5-6 ώρες για να το κάνει καλά. Μάλλον δεν ήταν η μέρα μου προχθες
:( :( :(

Από εντυπώσεις έχω να πω τα εξής:
Η διαδρομή ήταν φανταστική, ο palidim έκανε φοβερή δουλειά (όπως και η τυρόπιτα που μας κέρασε) και η παρέα super.
santas

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Σεπ 09, 2008 8:53 am

Κατάλαβα....με terios θα πάω!!! :( :(
Και τώρα που είπα terios και για να ξαναμπούμε στο θέμα της εκδρομής,γιατί πάλι ξεφύγαμε :roll: ....μπαίνει ο επίκουρος στο βιτάρα, με ένα σακβουαγιαζ τίγκα στην τεχνολογία,βγάζει βεντούζες κολάει στο τζάμι,ετοιμάζει τον εξοπλισμό του και γυρίζει και με ρωτάει...
-αναπτήρα που έχεις? :lol: :lol: :lol: :lol:
Του δίνω έναν bic,με κοιτάει με απορία...
-αναπτήρα στο αυτοκίνητο εννοώ....
-άυτον έχω του λέω...
-ρε, μπρίζα να πάρω ρεύμα
-αααα μπρίζα,έτσι πες.....δεν δουλευει!!! :lol:
- :cuss: :cuss: :cuss:,αρχίζει τα καντήλια...και σου πα να πάμε με το terios. :lol: :lol:
-εχω cd,θες να βάλουμε μουσική???
- :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
Φρικάρισε εντελως...εννοείται βέβαια ότι στην μέση της διαδρομής , η τεχνολογία μας βγήκε off,αλλά το ξεπέρασε γρήγορα,είχαμε πετύχει ένα σταθμό με τραγουδια του στυλ...τα μαυρα ματια σου και το έριξε στο τραγούδι.
Στην πορεία ανακαλύψαμε ότι ίδιο είχανε κάνει και ο dimitriss32 με τον Γιάννη...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Σεπ 09, 2008 9:30 am

santas έγραψε: Όταν γυρίσαμε στην Πάτρα υπήρχε ένα βενζινάδικο στη Αμερικής χαμηλά που έπλενε. Του το δίνω και κανονίζουμε να το πάρω μετά από κάνα 2ωρο. Όταν πήγα μου είπε ότι δεν γινόταν να μου το πλύνει γιατί η σκόνη είχε πάει ΠΑΝΤΟΥ και χρειαζόταν 5-6 ώρες για να το κάνει καλά.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Η ....Νίκη ,το είδε? :roll: :roll: :roll:
Πάρτο χαλαρά...εμένα εκεί που το πήγαινα πάντα ,μου είπαν ότι δεν πλένουν vitara πιά!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τόση σκόνη ...δεν είχε ποτέ!!!!
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Σεπ 09, 2008 9:45 am

Santa άλλαξες λάστιχα ή μου φαίνεται?
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ