ΦΟΛΟΗ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΦΟΛΟΗ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Φεβ 22, 2009 10:33 pm

φιλε λουκα τα λες μια χαρα και πρεπει να λεμε την γνωμη μας, ειδικα στο δικο μας φορουμ... :u-:
απλα για την ιστορια το lada θα περναγε, απλα ηταν ατυχος γιατι ο ιμαντας που ειχε βαλει σε περιπτωση που επρεπε να τον ρυμουλκισουμε εκανε ολη τη ζημια, δεν τον ειχε στηριξει καλα και του διπλωσε στο τροχο και γιαυτο του φρεναρε στην μεση στο ποταμι, αλλιως θα τον ειχαμε παρεα απεναντι... φυσικα οπως ειπες αυτα συμβαινουν και ευτυχως δεν ειχε προβλημα μετα, και επεστρεψε στην πατρα μονο λιγο βρεγμενος......
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Δευτ Φεβ 23, 2009 12:16 am

Alexandros έγραψε:φιλε λουκα τα λες μια χαρα και πρεπει να λεμε την γνωμη μας, ειδικα στο δικο μας φορουμ... :u-:
απλα για την ιστορια το lada θα περναγε, απλα ηταν ατυχος γιατι ο ιμαντας που ειχε βαλει σε περιπτωση που επρεπε να τον ρυμουλκισουμε εκανε ολη τη ζημια, δεν τον ειχε στηριξει καλα και του διπλωσε στο τροχο και γιαυτο του φρεναρε στην μεση στο ποταμι, αλλιως θα τον ειχαμε παρεα απεναντι... φυσικα οπως ειπες αυτα συμβαινουν και ευτυχως δεν ειχε προβλημα μετα, και επεστρεψε στην πατρα μονο λιγο βρεγμενος......

Φαίνεται και στην φωτογραφία Αλέξανδρε ότι το NIVA μπορούσε να περάσει αλλά κάτι δεν πηγε καλά...Οι πρώτες εμπειρίες μου εκτός δρόμου ήταν με το NIVA του παππού μου...Θα μου επιτέψετε να βγω λίγο εκτός θέματος...Το είχα λατρέψει...Σκληρό και δύστροπο...Μόνο για αυτούς που ξέρουν γιατι το αγοράζουν...Ικανό να πάει σε ''μαμα'' κατάσταση σε πολύ δύσκολα κομμάτια....Είχα πάει και σε ποτάμια...

Εικόνα

Δεν με πρόδωσε ποτέ...Θα μου πείτε γιατί πήρα VITARA?Πριν ένα περίπου χρόνο ο παππούς μου έχασε τις αισθήσεις του οδηγώντας το αγαπημένο του NIVA...Έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων...Δυστυχώς ούτε ο παππούς ούτε το NIVA τα κατάφεραν...Το NIVA εξωτερικά καταστράφηκε...Η καμπίνα άντεξε...Βράχος...Αν φορόυσε ζώνη ίσως ζούσε...Αλλά πετάχτηκε έξω από το παρμπρίζ και τον καταπλάκωσε...Ίσως δεν έπρεπε να σας τα λέω αυτά αλλά όταν βλέπω NIVA τον θυμάμαι...Το αγαπούσε πολύ και ίσως γι αυτό το πήρε μαζί του...
Όπως καταλαβαίνεται για ψυχολογικούς λόγους δεν πήρα NIVA...Aλλά προς τιμήν του ήθελα να πάρω 4χ4 να πηγαίνω εκεί που μου έμαθε...Μακριά στη φύση να ηρεμώ και να σκέφτομαι...Να χαίρομαι τα χρώματα και τις μυρωδιές της...Πούλησα την Alfa Romeo μου πήρα το VITARA γιατί ήθελα κάτι πιο πολιτισμένο(γιατί θα ήταν το κύριο αυτοκίνητό μου) και παράλληλα σκληρό και ικανό...Και το έχω αγαπήσει το ίδιο...Απλά το NIVA μου θυμίζει τον παππού μου...
Και μιας και σας έκανα την παρένθεση αυτή θα σας πω ότι στην Ζήρεια δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί στις 15-03 είναι ο χρόνος του παππού...Μην με παρεξηγείτε για όσα σας είπα αλλά αυτό παθαίνω όταν βλέπω NIVA... :roll: :roll: :roll:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Φεβ 23, 2009 1:53 am

Λουκα :bow: :bow: :bow: μπραβο !!!!
Ετσι ειναι όπως τα λες.
Αν δεν υπηρχαν τα "παιδακια" να κανουν τα "κολληματα" και τα "πειραγματα" τοτε τι ???
Θα μπαιναμε σε ένα λεωφορειο και θα πηγαιναμε σε κανα μοναστηρι εκδρομη....σε 127 χρονια ίσως! :lol:
Ωραια...πηγαμε ,γυρισαμε,αν δεν γινονταν και αυτα τα πειραγματα,θα μπαιναμε εδω θα ελεγε ενας
"Α!!!! ωραια ηταν,θα συμφωνουσαν ολοι και αντε παμε πάλι.
Παμε ,γελαμε,μαθαινουμε κόλπακια,γνωριζουμε νεα μερη,χαιρομαστε τις εκδρομες μας, την παρεα μας και παντα με ασφαλεια.
Ετσι ειναι! :u-:
Οσο για το vitara....εκανες την πιο σωστη αγορα. :bow:
ΛΟΥΚΑΣ έγραψε:Πριν ένα περίπου χρόνο ο παππούς μου έχασε τις αισθήσεις του.......

Τωρα σε θυμηθηκα....τα εχουμε ξαναπει,παλια.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Φεβ 23, 2009 10:18 am

Αγαπητε Λουκα να ζησεις να τον θυμασαι και παντα να τον εχεις σε μια ξεχωριστη θεση του μυαλου σου.
Ακριβως οπως τα γραφεις ειναι τα πραγματα και για τις βολτες και για τα πειραγματα και για ολα τα
υπολοιπα τα οποια μας κρατουν δεμενους ως παρεα.
Με το καλο να τα πουμε σε επομενη εκδηλωση !!!!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Φεβ 23, 2009 1:03 pm

TO KATHE AYTOKINHTO EINAI KSEXWRISTO GIA KATI
OPWS KAI OI ANTHRWPOI EXEI O KATHENAS TH DIKH TOY KSEXWRISTH PROSWPIKOTHTA.
TA PEIRAGMATA EINAI AGAPES KRATOYN TIS ISOROPIES KAI TO NOHMA THS ZWHS.
OPWS LEEI KAI H MARIA AN DEN EIXAME KI AYTA THA HTAN OLA ANIARA.
4X4FUN FOBERH OMADA
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Δευτ Φεβ 23, 2009 3:38 pm

Χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου και σας ευχαριστώ για τα λόγια σας... :|

maria έγραψε:Τωρα σε θυμηθηκα....τα εχουμε ξαναπει,παλια.

Κι εγώ σε θυμάμαι Μαρία... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Φεβ 23, 2009 3:39 pm

χα ....εγω σας προλαβα ολους...τον ειχα καταλαβει απο πολυυυυυυ νωριιιιιςςςςςςςςςς ;)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Φεβ 23, 2009 3:42 pm

Ηταν να ερθεις σε καποια εκδρομη και εγινε το ατυχημα τοτε και δεν ηρθες.
Και θυμαμαι μπηκες και το εγραψες μετα απο μερες και ειχα στεναχωρηθει....καταλαβαινα οτι πονεγε πολυ.
Να που βρεθηκαμε τελικα!!! :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Δευτ Φεβ 23, 2009 3:44 pm

gmak έγραψε:χα ....εγω σας προλαβα ολους...τον ειχα καταλαβει απο πολυυυυυυ νωριιιιιςςςςςςςςςς ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Αλλιώς τι πρόεδρος θα ήσουν... :u-:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Δευτ Φεβ 23, 2009 3:46 pm

maria έγραψε:Ηταν να ερθεις σε καποια εκδρομη και εγινε το ατυχημα τοτε και δεν ηρθες.
Και θυμαμαι μπηκες και το εγραψες μετα απο μερες και ειχα στεναχωρηθει....καταλαβαινα οτι πονεγε πολυ.
Να που βρεθηκαμε τελικα!!! :u-:

Σωστά...Θα ερχόμουν με το NIVA...Δυστυχώς...Αλλά η ζωή συνεχίζεται και θα έρθω με το VITARAΑΑΑΑΑ... :drum: :drum: :drum:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης