εκδρομη στα Καλαβρυτα 01/11/2009: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: εκδρομη στα Καλαβρυτα 01/11/2009

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Νοέμ 02, 2009 4:31 pm

Στα αξιοσημείωτα της εκδρομής, η συμμετοχή ενός Land Rover (μοντέλο Freelander) το οποίο όμως δεν κατάφερε να φτάσει ούτε μέχρι τα Carrefour :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Νοέμ 02, 2009 4:40 pm

DIMITRISS32 έγραψε::blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Υ.Γ.θα ηθελα να γραψω πολλα αλλα θα ειναι περητα,οι φωτο τα λενε ολα !!!!!!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-:

Στην επόμενη εκδρομή δε θα βάλει κανένας photos να δούμε τι θα γράψεις...!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Νοέμ 02, 2009 7:30 pm

:sorry: :sorry: εχω λιγο δουλιτσα.............
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Νοέμ 02, 2009 8:20 pm

Καλησπέρα κι από μας !!!
Όντος ήταν μια υπέροχη εκδρομή, 23 αυτοκίνητα διαφόρων τύπων και δυνατοτήτων.
Ο Ηλίας μου είπε να μην το σπάσουμε το Vitaraki μας αλλά όταν είδε το ανέβασμα στην κορυφογραμμή με παράτησε στους πρόποδες και βουρρρρρρρρρρ για σκαρφάλωμα !!! Το καημένο το G.V. από σαλονάτο έγινε τρακτεράτο για off road διαδρομές .
Εικόνα

Όλοι άφησαν τα άλογα ελεύθερα να ξεχηθούν στο βουνό, ακόμα και ο πρόεδρος
λίγο θολή φταίει το ζουμ
Εικόνα

αλλά και του grek πολύ ατίθασα δεν κρατιόντουσαν
Εικόνα
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό epicurus » Δευτ Νοέμ 02, 2009 8:54 pm

Το βίντεο "Παγίδα Terios" (στη σελίδα 7 του παρόντος θέματος) είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Ο Διονύσης μαγνητοσκοπεί και περιγράφει ταυτόχρονα.
Η αγωνία είναι έκδηλη για την έκβαση της ανάβασης.
Αποκορύφωμα, η φράση απογοήτευσης "Όχι ρε γ@μώτο, όχι ρε γ@μώτο" η οποία μου ράγισε την καρδιά.

Φίλε Διονύση, σου υπόσχομαι την επόμενη φορά θα το 'σπάσω' το ρημάδι! :lol: :lol: :lol:
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ και ξερό ψωμί!
Άβαταρ μέλους
epicurus

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ L200 » Δευτ Νοέμ 02, 2009 9:02 pm

hlmer32 έγραψε:Καλημερα και απο μενα (Ηλιας lada niva) αυτο που εζησα εχθες πραγματικα με γοητευσε. Η ενασχοληση μου με το κυνηγι με εχει παει σε πολυ ωραιες περιοχες ομως αυτα που ειδα στη εκδρομη... δε περιμενα να υπαρχουν διπλα μου και να μη τα εχω επισκευτει. Απιστευτα περασματα μεσα απο ποταμακια κατω απο αιωνοβιους πλατανους σκαρφαλωμα σε κορυφογραμμες (αν και εγω δε βρηκα τη δυναμη να σκαρφαλωσω). Πραγματικα ηταν φοβερη εμπειρια και ελπιζω να ξανακανω στο κοντινο μελλον μια εκδρομουλα σαν αυτη μαζι σας. Το κλημα μεταξυ το συνφορουμιτων φοβερο ολο πλακες πειραγματα και φυσικα κοντρες για το ποια εταιρεια εχει τα πρωτεια στη κατασκευη του δυνατοτερου 4χ4 <<suzuki-mitsubishi-daihatsu-hyundai- :fight: :fight: lada :bow: :bow: :bow: >>. Φυσικα αφησα για το τελος το καλυτερο κομματι της εκδρομης που δε ειναι αλλο απο το λουκουλειο γευμα στο σκεπαστο. Το φαγητο αψογο, η παρεα best of the best, η εξυπηρετηση αξεπεραστη (φαγαμε μεσα σε μιση ωρα, αδιανοητα γρηγορα για τραπεζι 25 ατομων :clap: :clap: :clap: :clap: ). Ευχαριστω για τη ζεστη υποδοχη ολων σας, απο τη πρωτη στιγμη ενιωσα σα να ειμαι καιρο στο club.
Υ.Γ. Ιδιαιτερα ευχαριστω τους grek και hlias-g.p. για τις συμβουλες που μου εδωσαν για την εκτος δρομου οδηγηση.
Το maddog (Γιαννη l200) για την πολυ ενδιαφερουσα κουβεντα που ειχαμε για μια αλλη αγαπη μας τη σκοποβολη.
Και φυσικα το καλο μου φιλο και συνοδηγο μου στην εκδρομη Κωστα L200

φιλε ηλια σε περιμενουμε και σε αλλεσ εκδρομεσ,πιο εντονεσ απο εδω και περα...!καλο χειμωνα να εχουμε!!
ΚΩΣΤΑΣ L200

Δημοσίευσηαπό skippybi » Δευτ Νοέμ 02, 2009 9:52 pm

μπράβο στα παιδιά!!! :u-:

σας εύχομαι πάντα μέσα στις λάσπες και πάνω στις κορυφές!!! :lol: :lol: :lol:
BMW R850R roadster

«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Δευτ Νοέμ 02, 2009 9:53 pm

παιδια ειστε απαιχτοι!!!!!!!!!!!!!!!
μπραβο και παλι μπραβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!
υπεροχες εικονες στις κορυφογραμμες, καθως και η εντελως ''εκτος'' διαδρομη μεσα στα πλατανια!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Νοέμ 02, 2009 11:13 pm

epicurus έγραψε:Το βίντεο "Παγίδα Terios" (στη σελίδα 7 του παρόντος θέματος) είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Ο Διονύσης μαγνητοσκοπεί και περιγράφει ταυτόχρονα.
Η αγωνία είναι έκδηλη για την έκβαση της ανάβασης.
Αποκορύφωμα, η φράση απογοήτευσης "Όχι ρε γ@μώτο, όχι ρε γ@μώτο" η οποία μου ράγισε την καρδιά.

Φίλε Διονύση, σου υπόσχομαι την επόμενη φορά θα το 'σπάσω' το ρημάδι! :lol: :lol: :lol:

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Ήταν απ' αυτές τις στιγμές που ξεχνάς ότι τραβάς βίντεο και μετά ακούς αυτά που έλεγες και γελάς.... :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Τρί Νοέμ 03, 2009 5:57 pm

λοιπον ηταν η πρωτη μας εκδρομη με το fun ηταν παρα πολυ ομορφα
φανταστικη εκδρομη ονειρεμενα τοπια μαγευτικες κοριφογραμες
περιμενω πως και πως για την επομενη
(μαλλον θα αφησω μια 4αδα λαστιχα αγρια στην πατρα) :u-: :u-:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους