εκδρομη στα Καλαβρυτα 01/11/2009: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: εκδρομη στα Καλαβρυτα 01/11/2009

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Δευτ Νοέμ 02, 2009 9:32 am

Πολύ καλές φωτογραφίες, υπέροχα τοπία, ασταμάτητα αυτοκίνητα!!!! Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδρομή και πολλά μπράβο στους φωτορεπόρτερ!!! Εύχομαι την επόμενη φορά να τα καταφέρω κι εγώ να έρθω!!! :blob: :blob: :blob:
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Νοέμ 02, 2009 10:22 am

Εχετε δει ποιο χαρουμενο παιδι??????
Εικόνα
Ποιο χαρουμενο προεδρο??????
Εικόνα
Ποιο μυστηριο Ζακυνθινο???????
Εικόνα
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Νοέμ 02, 2009 10:28 am

stakyr έγραψε:MΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ............ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ........ :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΔΑ.......Ο GREK ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ......ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...... :bow: :bow:
ΤΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ,ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ .....ΟΤΑΝ Ο GREK ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕ 80χλμ/ωρα !!!! :blob: :blob: :blob: :blob:
Κατεβηκατε μετα, απο την αποτομη κατηφορα ????
Το τεριος το ειδα να ανεβαινει ανετα..........μετα ειχε την δυσκολια του ???
ΜΠΡΑΒΟ........ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ....... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Την αποτομη κατηφορα την καναμε αποτομη ανηφορα και απο εκει ξεκινησαμε την περιηγηση στις κορυφες!!!
Οντως το τεριος δυσκολευτηκε λιγο μετα στις πετρες!!!!!!(ο οδηγος οχι το αυτοκινητο λογω απροπονησιας) :lol:
grek

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Νοέμ 02, 2009 10:38 am

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
grek

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Νοέμ 02, 2009 10:57 am

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
grek

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 02, 2009 11:09 am

Mια απο τις καλυτερες εκδρομες μας!!!!!!
Πολλα γελια,πολλα παιχνιδια,πολλα νεα μελη με πολυ ορεξη.
Ο καιρος απο την μια συμμαχος μας, απο την αλλη ελειπε η λασπουλα,που θα εδινε μια διαφορετικη νοτα στην εκδρομη μας.
:clap: :clap: :clap: :clap:
Ο προεδρος :roll: ξεσαλωσε.
Πρωτη φορα τον βλεπω ετσι. :shock:
Ο Πυραυλος μας κοψοχολιασε...αρκετες φορες,μας ανεβασε την αδρεναλινη στο μαξιμουμ,αλλα μας χαρησε και πολυ show.
Ολοι δοκιμαζαν τι οδηγικες τους ικανοτητες,αλλοι περισσοτερο,αλλοι λιγοτερο.
καποιοι εφυγαν μετα το φαγητο και οι υπολοιποι (αυτοι που δεν ειχαν χορτασει αρκετο παιχνιδι)επεστρεψαν απο χωμα μεσω Ροδεας.
Μια διαδρομη ....με πολλες πλαγιες κλησεις :cuss:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το φιναλε της εκδρομης μας βρηκε διπλα στο τζακι να πινουμε το καφεδακι μας και να κανουμε τα σχολια μας και τα κλασικα πειραγματα μας.
Αντε παμε για την επομενη. :u-: :u-:
Καπως ετσι φαινοταν ο grek απο κοντα πανω στο λοφο....αλλο να το βλεπεις και αλλο να το ζεις. :?
Εικόνα

Εμενα δεν με αφησε να ανεβω. :cry: :cry: :cry: για καλη μου τυχη,γιατι εκει θα ξεχειμωνιαζα.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Νοέμ 02, 2009 11:32 am

φοβερη φωτο η τελευταια....δειχνει και τον βαθμο δυσκολιας!!! αραγε ποσες μοιρες κλισης ηταν?? :? :?

πολλα ευχαριστω και στον ni-jo που ταξιδεψε ωστε να ειναι στην εκδρομη!! ελπιζω να αποζημειωθηκε ;)

για τον πυραυλο τι να πω...βραχνιωτης γαρρρρρρρρρ

τρελλαρας!!!!

πραγματικα το καταευχαρισθηκα... :heart: :heart: :heart: :heart:

υγ..να βλεπατε την μαρια κατω απο τον λοφο που πηρε φωτο τον γκρεγκ, να τριγυρναει σαν σβουρα πανω κατω και να λεει..." να το κανω, να μην το κανω" :lol: :lol: :lol:

υγ..ο 32 ολα τα λεφτα...πηγε παντου...και δεν κολωνει πουθενα.... :u-:

υγ.αμ η γαλατια?? την μια παραπονιοταν οτι ηθελε το βανακι, την αλλη γιατι ειχε κουραστει βαζοντας αργα!!

υγ...ο τακης αρχοντας οδηγος μπροστα... :bow:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Νοέμ 02, 2009 12:24 pm

:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Υ.Γ.θα ηθελα να γραψω πολλα αλλα θα ειναι περητα,οι φωτο τα λενε ολα !!!!!!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Kitty!!! » Δευτ Νοέμ 02, 2009 2:43 pm

:clap2: :clap2: :clap2: :clap2:μπραβο παιδια παντα τετοια : :clap2: :clap2:
Αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους
Άβαταρ μέλους
Kitty!!!

Δημοσίευσηαπό hlmer32 » Δευτ Νοέμ 02, 2009 2:58 pm

Καλημερα και απο μενα (Ηλιας lada niva) αυτο που εζησα εχθες πραγματικα με γοητευσε. Η ενασχοληση μου με το κυνηγι με εχει παει σε πολυ ωραιες περιοχες ομως αυτα που ειδα στη εκδρομη... δε περιμενα να υπαρχουν διπλα μου και να μη τα εχω επισκευτει. Απιστευτα περασματα μεσα απο ποταμακια κατω απο αιωνοβιους πλατανους σκαρφαλωμα σε κορυφογραμμες (αν και εγω δε βρηκα τη δυναμη να σκαρφαλωσω). Πραγματικα ηταν φοβερη εμπειρια και ελπιζω να ξανακανω στο κοντινο μελλον μια εκδρομουλα σαν αυτη μαζι σας. Το κλημα μεταξυ το συνφορουμιτων φοβερο ολο πλακες πειραγματα και φυσικα κοντρες για το ποια εταιρεια εχει τα πρωτεια στη κατασκευη του δυνατοτερου 4χ4 <<suzuki-mitsubishi-daihatsu-hyundai- :fight: :fight: lada :bow: :bow: :bow: >>. Φυσικα αφησα για το τελος το καλυτερο κομματι της εκδρομης που δε ειναι αλλο απο το λουκουλειο γευμα στο σκεπαστο. Το φαγητο αψογο, η παρεα best of the best, η εξυπηρετηση αξεπεραστη (φαγαμε μεσα σε μιση ωρα, αδιανοητα γρηγορα για τραπεζι 25 ατομων :clap: :clap: :clap: :clap: ). Ευχαριστω για τη ζεστη υποδοχη ολων σας, απο τη πρωτη στιγμη ενιωσα σα να ειμαι καιρο στο club.
Υ.Γ. Ιδιαιτερα ευχαριστω τους grek και hlias-g.p. για τις συμβουλες που μου εδωσαν για την εκτος δρομου οδηγηση.
Το maddog (Γιαννη l200) για την πολυ ενδιαφερουσα κουβεντα που ειχαμε για μια αλλη αγαπη μας τη σκοποβολη.
Και φυσικα το καλο μου φιλο και συνοδηγο μου στην εκδρομη Κωστα L200
hlmer32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης