15/3 Ζήρεια Κορινθίας

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: 15/3 Ζήρεια Κορινθίας

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Μαρ 13, 2009 11:20 am

Καλημερα και απο μενα :flowers: :flowers:
Προσπαθησα να λυσω το μυστηριο γυρω απο τα κομβοϊ αυτοκινητων στην εθνικη !!! :? :?
Χτες βραδυ ΞΕΦΥΛΛΗΣΑ τον ΚΟΚ , για να βρω το σημειο που αναφερεται αυτο το θεμα .....
Δεν βρηκα ΤΙΠΟΤΑ σχετικο...........
Σημερα το πρωϊ , πηρα τηλεφωνο και τα κεντρικα στην Τροχαια Αθηνων ....
Ο αξιωματικος που μου μιλησε ,μου ανεφερε οτι ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ΟΣΑ αυτοκινητα και να ειναι στο κομβοϊ , απλως πρεπει να κινουμαστε με φυσιολογικη ταχυτητα ,ΠΑΝΤΑ στην ΔΕΞΙΑ λωριδα κυκλοφοριας ,ωστε να μην υπαρχει παρακολληση κυκλοφοριας !! Του αναφερα ΑΚΡΙΒΩΣ για την περιπτωση μας, τετρακινητα στην εθνικη ( γιατι στην αρχη νομιζε οτι ειμαστε αγροτες με τρακτερ, που παμε να αποκλεισουμε την εθνικη :stupid: :stupid: ) και μου ειπε οτι και παλι ΔΕΝ εχουμε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα , απλως να μην κινουμαστε αργα , αλλα με μια ταχυτητα 100-110 χλμ , ωστε να μην δημιουργουμε προβληματα !!!!

Νομιζω οτι λυθηκε και αυτο το θεμα........... εκτος και αν κανενας εχει ακουσει τιποτα αλλο διαφορετικο και πρεπει να κανουμε και αλλη ερευνα πανω στο θεμα........
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !! :blob: :blob: :blob:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μαρ 13, 2009 11:21 am

Καταρχήν δεν τίθεται κανένα θέμα διεξαγωγής της εκδρομής.

σε πειραξε το υψος ε??????? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μαρ 13, 2009 11:23 am

stakyr έγραψε:Καλημερα και απο μενα :flowers: :flowers:
Προσπαθησα να λυσω το μυστηριο γυρω απο τα κομβοϊ αυτοκινητων στην εθνικη !!! :? :?
Χτες βραδυ ΞΕΦΥΛΛΗΣΑ τον ΚΟΚ , για να βρω το σημειο που αναφερεται αυτο το θεμα .....
Δεν βρηκα ΤΙΠΟΤΑ σχετικο...........
Σημερα το πρωϊ , πηρα τηλεφωνο και τα κεντρικα στην Τροχαια Αθηνων ....
Ο αξιωματικος που μου μιλησε ,μου ανεφερε οτι ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ΟΣΑ αυτοκινητα και να ειναι στο κομβοϊ , απλως πρεπει να κινουμαστε με φυσιολογικη ταχυτητα ,ΠΑΝΤΑ στην ΔΕΞΙΑ λωριδα κυκλοφοριας ,ωστε να μην υπαρχει παρακολληση κυκλοφοριας !! Του αναφερα ΑΚΡΙΒΩΣ για την περιπτωση μας, τετρακινητα στην εθνικη ( γιατι στην αρχη νομιζε οτι ειμαστε αγροτες με τρακτερ, που παμε να αποκλεισουμε την εθνικη :stupid: :stupid: ) και μου ειπε οτι και παλι ΔΕΝ εχουμε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα , απλως να μην κινουμαστε αργα , αλλα με μια ταχυτητα 100-110 χλμ , ωστε να μην δημιουργουμε προβληματα !!!!

Νομιζω οτι λυθηκε και αυτο το θεμα........... εκτος και αν κανενας εχει ακουσει τιποτα αλλο διαφορετικο και πρεπει να κανουμε και αλλη ερευνα πανω στο θεμα........
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !! :blob: :blob: :blob:

μπραβο ρε στακυρ...αυτο σημαινει οργανωση! :u-: ραδιο αρβυλα ηταν τελικα!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Μαρ 13, 2009 11:28 am

εγω παντως εχω περασει μπροστα απο μπολκο τροχαιας πανω απο 40 4χ4 και δεν ειχα προβλημα αυτα που γραφει ο stakyr εχει δικιο και δεν θα εχουμε κανενα προβλημα....οκ...οκ...!!!!!
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μαρ 13, 2009 11:28 am

οκ οκ οκ οκ οκ
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Μαρ 13, 2009 11:33 am

Μπραβο stakyr!!!!
:bow: :bow: :bow: :bow:
Πεστα γιατι με δουλευανε οτι θα μου βαλουν φαρο στο αυτοκινητο για να πηγαινω μπροστα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Μαρ 13, 2009 11:50 am

Πεστα γιατι με δουλευανε οτι θα μου βαλουν φαρο στο αυτοκινητο για να πηγαινω μπροστα.

Να σου πω την κρυφη αληθεια μου Μαρια .............. :oops: :oops:
Για το δουλεμα που σου ριχνουν μεσα στο forum κολλησα και εγω ......χωρις να σε ξερω , αλλα εχω γελασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τα πειραγματα τα δικα σου (πρεπει να εισαι πολυ ζιζανιο....... :twisted: :twisted: ) προς τους αλλους και το ανεξαντλητο χιουμορ που χρησιμοποιεις , ετσι ωστε να μην μπορω να ξεκολλησω 4 μηνες τωρα απο την <παρεα> σας ......... :u-: :u-:
Δεν ξερω πως οδηγεις ,αλλα στο επιπεδο του χιουμορ σε βαζω κοντα στον ΑΡΚΑ(αγαπημενος μου και κορυφη) και στο καυστικο σκιτσο και κειμενο που διαθετει !!!!!! :bow: :bow: :bow:
Αν και στο σκιτσο , δεν ξερω πως τα πας ........ :D :D :D
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Μαρ 13, 2009 11:51 am

maria έγραψε: θα μου βαλουν φαρο στο αυτοκινητο για να πηγαινω μπροστα.

Μπράβο παιδιά και με ένα κόκκινο σταυρό στο πλάι όπως είναι άσπρο σαν ασθενοφόρο θα είναι!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Μαρ 13, 2009 11:59 am

gmak έγραψε:
Καταρχήν δεν τίθεται κανένα θέμα διεξαγωγής της εκδρομής.

σε πειραξε το υψος ε??????? :lol: :lol:

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :? :? :? :? :? :? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nten katalavainei
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Μαρ 13, 2009 12:02 pm

Και στην οδηγηση ειμαι πολυ καλη,ισως καλυτερη απο όλους τους...απλα δεν θελουν να το παραδεχτουν. :evil: (εχει καμια αντιρρηση κανεις? :roll: )

G.P.....θα ερθεις μαζι μου να οδηγας εσυ και εγω να κανω
νιμου....νιμου....νιμου?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης