Τον Παναγιωτη και τον Κυριακο (ιδιοκτητες των 2 αυτοκινητων ) τους ευχαριστω προσωπικα εγω για την μεγαλη τιμη που μου εκαναν ,να δηλωσουν παρων για λογαριασμο του fun ,σ΄αυτη την εκδρομη !!!
Ειδικα για τον Κυριακο , αισθανθηκα σαν τον Αθανασιου ,οταν του ειπε ο Gadasin το ναι για τον 24ωρο !!
Τεραστια τιμη για μενα ,να εχω μαζι μου ενα τετοιο αυτοκινητο ,αλλα ακομα μεγαλυτερη, οταν αυτος που το οδηγει ειναι ενας Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!!
(Το ωραιο ειναι οτι ο μεγαλος γιος του (εχει 2 αγορια!!!) λεγεται Γιαννης !!!
Και ειμασταν ο Γιαννης και ο Κυριακος, με αντιστροφη πορεια !!!
Για τον Παναγιωτη ,τι να πω ??? Συναδελφος με την ιδια τρελα .....φοβερα φτιαγμενο το αυτοκινητο του και με μεγαλη εμπειρια στο 4Χ4 !!!! Ο ανθρωπος εχει προσπαθησει 4-5 φορες να γινει μελος μας .........αλλα το συστημα (απ΄οτι μου εχει πει..) τον πεταει εξω ...(του εχω δωσει το τηλεφωνο του Επικουρου ,μηπως και γινει κατι !!)
Σε αυτο το κειμενο δεν θελω να ξεχασω τον Γιαννη 77 και την Κατερινα με την Μαρια που ηταν μαζι του !!!
Ο ανθρωπος ζωγραφιζε πανω στο βουνο !!
!Με ενα S.U.V και με σχεδον ασφαλτινα λαστιχα, πηγε σε μερη που καθαροαιμα τετρακινητα θα δυσκολευοντουσαν να ανεβουν !!!