μπραβο παιδια !!! τοοοσο χαλια ηταν εε
μπραβο παιδια !!! τοοοσο χαλια ηταν εε
gmak έγραψε:υγ..λευτερη δες λιγο σε παρακαλω το fun θετικα.....μου δινεις την εντυπωση οτι εισαι προκατελημενος ενω δεν θα επρεπε...την περασμενη φορα νομιζες οτι δεν θελαμε να συνηπαρξουμε σαν φορουμς...και σου εστειλα πμ το οποιο ποτε δεν ανοιξες και απαντησα στο ποστ σου

pajerinho έγραψε:Λευτέρη δεν ξέρω σε τί ακριβώς αναφέρεσαι.
Είχα όλη την ώρα ανοικτό το vhf και δεν άκουσα ..........

lefterismega έγραψε:pajerinho έγραψε:Λευτέρη δεν ξέρω σε τί ακριβώς αναφέρεσαι.
Είχα όλη την ώρα ανοικτό το vhf και δεν άκουσα ..........
Παιδιά ... ένταξη... ξέρω τι ακούω... μέχρι στιγμής τουλάχιστον ...![]()
Το εν λόγο σχόλιο το άκουσε στο vhf και ο ΠΑΝΟΣ Λ. , Και μάλιστα μου είπε “άστο να περάσει”... ...
Αλλά επειδή εκπροσωπώ κάποια πράγματα δεν μπορούσα να το καταπιώ....
Νομίζω πως δεν ανέφερα πουθενά οτι μου χάλασαν το κέφι ή ότι προβλήθηκα
.... και φυσικά σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ήταν ο λόγος που δεν ήρθαμε μαζί σας ...
Σας πληροφορώ ότι γνωρίζω πολύ καλά απο χιούμορ μιας και είμαι απο τα μεγαλύτερα
πειραχτήρια στο δικό μας φόρουμ ...
Τέλος πάντων ... δεν υπάρχει καμία κακία με κανέναν εδώ ...
Όλα καλά λοιπόν ... πάμε παρακάτω ...
Συγνώμη για την αναστάτωση ...
Ωραίες φωτογραφίες !!!
palidim έγραψε:Πραγματικα η καλυτερη εκδρομη.
Ωραια τοπια, δεν ειχε πετρα αλλα μονο χωμα και η παρεα ως συνηθως πολυ καλη.
Ο αρχηγος Αλεξανδρος και ο φωτογραφος Διονυσης υπεροχοι.
Μια πολυ ωραια εκδρομη χωρις ζημιες αυτοκινητων. Εκτος απο την εξατμιση του 32 που ηθελε να την αλλαξει ετσι και αλλοιως και εκανε οτι περνουσε απο το χερι του για να την αλλαξει γρηγοροτερα και το τσεοροκι του αλεξανδρου που για να τραβηξει το hummer μπηκε στο κρεβατι του προρουστη. Απο εμπρος τραβαγε το hummer και απο το πισω μερος δεμενος σε ενα ελατο το οποιο ειχες την αισθηση (τη βεβαιοτητα? δεν ξερω) οτι κουνιοταν. Αποτελεσμα να μακρυνει το τσεροκι κατα 3,5 ποντους.
Βαρελακια. Το κλου της εκδρομης για οσους αισθανονται απφασιμενοι μαχιμοι
Αυτοι πουν δεν καταφεραν να περασουν τα βαρελακια δεν ειναι και προς θανατο. Εδω δεν περασε ενα hummer. Μην εχουμε και υπερβολικες απαιτησεις..
Το πρωι που ξεκινησαμε τους βλεπω ολους ετοιμους και μαχιμους , με τα αργα τους, τα ψηλωματα τους τα χωματινα λαστιχα τους. Μεχρι και το super terios ειχε χωματινα λαστιχα. Σκεφτομαι που παω με ενα μικρο και ασημαντο ιπποποταμο της land rover εντελως μαμα , χωρις αργα, χωρις ψηλωμα και με λαστιχα 50-50 (καινουργια μεν αλλα 50-50)?
Ακολουθησα με αυτες τις σκεψεις και σφιγμενο το στομαχι και χωρις βεβαια να εχω την παραμικρη διαθεση να ζορισω το αυτοκινητο πουθενα (εκ πεποιθησεως) Το μονο που μπορεις να πεις ζορι ηταν κοντα στο τερμα της ανηφορικης διαδρομης που αφησα να σπιναρουν λιγο παραπανω και οι τεσσερεις τροχοι, στο χαλιά που ειχαν δημιουργησει οι αλλοι, και μου μυρισε λιγο ο δισκος.
Αφου λοιπον εγω ακολουθησα παντου χωρις να ζορισω τον ιπποποταμο σαν συμπερασμα βγαζω οτι ηταν μια πανεμορφη Gmakεικη βολτα.
Κριμα πουν δεν ηταν και ο αρχηγος μας μαζι . Ετσι δεν ειναι epicure?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης