ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΗΡΕΙΑ 6/12/09:ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΩΤ/ΡΑΦΙΕΣ VIDEO ΣΧΟΛΙΑ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΗΡΕΙΑ 6/12/09

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Δεκ 07, 2009 11:24 am

οριακα εισασταν μαρια ε??
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Δεκ 07, 2009 11:29 am

Μπα.....το ειχαμε περασει το οριο.
:lol: :lol: :lol:
Ειναι να εμπιστευσαι τον Διονυση στο νερο? :cuss:
Μας επιασε στον υπνο.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κατι μου λεει οτι ετοιμαζεται να ανοιξει σχολη καταδυσεων. :evil:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Να πω επισης και ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια απο την Αμαλιαδα που λυσαξαν!!!!!
Ηταν μεσα σε ολα!!!!
:clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Δεκ 07, 2009 11:33 am

και μερικες που ξεχασα εχθες........

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Δεκ 07, 2009 12:26 pm

Πραγματικα η καλυτερη εκδρομη.
Ωραια τοπια, δεν ειχε πετρα αλλα μονο χωμα και η παρεα ως συνηθως πολυ καλη.
Ο αρχηγος Αλεξανδρος και ο φωτογραφος Διονυσης υπεροχοι.
Μια πολυ ωραια εκδρομη χωρις ζημιες αυτοκινητων. Εκτος απο την εξατμιση του 32 που ηθελε να την αλλαξει ετσι και αλλοιως και εκανε οτι περνουσε απο το χερι του για να την αλλαξει γρηγοροτερα και το τσεοροκι του αλεξανδρου που για να τραβηξει το hummer μπηκε στο κρεβατι του προρουστη. Απο εμπρος τραβαγε το hummer και απο το πισω μερος δεμενος σε ενα ελατο το οποιο ειχες την αισθηση (τη βεβαιοτητα? δεν ξερω) οτι κουνιοταν. Αποτελεσμα να μακρυνει το τσεροκι κατα 3,5 ποντους.
Βαρελακια. Το κλου της εκδρομης για οσους αισθανονται απφασιμενοι μαχιμοι
Αυτοι πουν δεν καταφεραν να περασουν τα βαρελακια δεν ειναι και προς θανατο. Εδω δεν περασε ενα hummer. Μην εχουμε και υπερβολικες απαιτησεις..

Το πρωι που ξεκινησαμε τους βλεπω ολους ετοιμους και μαχιμους , με τα αργα τους, τα ψηλωματα τους τα χωματινα λαστιχα τους. Μεχρι και το super terios ειχε χωματινα λαστιχα. Σκεφτομαι που παω με ενα μικρο και ασημαντο ιπποποταμο της land rover εντελως μαμα , χωρις αργα, χωρις ψηλωμα και με λαστιχα 50-50 (καινουργια μεν αλλα 50-50)?

Ακολουθησα με αυτες τις σκεψεις και σφιγμενο το στομαχι και χωρις βεβαια να εχω την παραμικρη διαθεση να ζορισω το αυτοκινητο πουθενα (εκ πεποιθησεως) Το μονο που μπορεις να πεις ζορι ηταν κοντα στο τερμα της ανηφορικης διαδρομης που αφησα να σπιναρουν λιγο παραπανω και οι τεσσερεις τροχοι, στο χαλιά που ειχαν δημιουργησει οι αλλοι, και μου μυρισε λιγο ο δισκος.
Αφου λοιπον εγω ακολουθησα παντου χωρις να ζορισω τον ιπποποταμο σαν συμπερασμα βγαζω οτι ηταν μια πανεμορφη Gmakεικη βολτα.
Κριμα πουν δεν ηταν και ο αρχηγος μας μαζι . Ετσι δεν ειναι epicure?
palidim

Δημοσίευσηαπό lefterismega » Δευτ Δεκ 07, 2009 12:36 pm

Η συνάντηση του KIA-CLUB και του 4Χ4fun στην “Παναγία των βράχων” ήταν πραγματικά
το “κλού” της Κυριακάτικης διαδρομής μας .
Τα αυτ/τα και τα μέλη του KIA-CLUB περίμεναν υπομονετικά για αρκετή ώρα τα αυτ/τα
του fun τα οποία υποδεχθήκαμε-φωτογραφίσαμε-σχολιάσαμε-θαυμάσαμε με τον καλύτερο τρόπο ...
Αντίθετα κάποια μέλη του fun, μη γνωρίζοντας ότι εμείς τους ακούμε στο VHF καταφέρθηκαν
ειρωνικά στα αυτ/τα του ΚΙΑ-CLUB λέγοντας “αραγμένα λεωφορεία” και άλλα σχετικά
κακόγουστα/άστοχα σχόλια ....
Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί ...
Ωραία η πλακίτσα παιδιά, και σε μας αρέσει ...αλλά την κάνουμε σε αυτούς που γνωρίζουμε ΚΑΛΑ !!!...
Ξέρετε ... η λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ ανήκει στο Ελληνικό λεξιλόγιο ....
Μας συγχωρείτε κύριοι που δεν έχουμε σαν τα δικά σας αυτοκίνητα ... όταν μεγαλώσουμε θα πάρουμε ...

Απλά να αναφέρω πως αυτές οι “τετρακίνητες κυρίες” που κατέχουμε, μας πάνε με ασφάλεια
ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ αλλά ΚΑΙ με 200+... στην Εθνική ... ... και αυτό μας αρκεί ... ε?
Η δύναμη δεν φαίνεται με ... πολλά αυτοκόλλητα και “φασαρία”... αλλά με πράξεις ...

Τελειώνοντας να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα απο κοντά τον Αλέξανδρο και
άλλα παιδιά απο το fun...
Θα το θέλαμε πολύ, αλλά δεν ακολουθήσαμε την φάλαγγα του fun γιατί προέκυψαν λόγοι που θα
έπρεπε να επιστρέψουμε νωρίς .

:sorry: που ανέφερα το παραπάνω ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΟ γεγονός αλλά δεν θα μπορούσα να το αφήσω να περάσει στο ντούκου ...

ελπίζω και δεν θέλω φυσικά να χαλάσω το κλίμα εδώ ή να πάρει έκταση το θέμα ...

Ευχαριστώ ...
με σεβασμό Λευτέρης ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefterismega

Δημοσίευσηαπό pajino » Δευτ Δεκ 07, 2009 1:03 pm

lefterismega έγραψε:Η συνάντηση του KIA-CLUB και του 4Χ4fun στην “Παναγία των βράχων” ήταν πραγματικά
το “κλού” της Κυριακάτικης διαδρομής μας .
Τα αυτ/τα και τα μέλη του KIA-CLUB περίμεναν υπομονετικά για αρκετή ώρα τα αυτ/τα
του fun τα οποία υποδεχθήκαμε-φωτογραφίσαμε-σχολιάσαμε-θαυμάσαμε με τον καλύτερο τρόπο ...
Αντίθετα κάποια μέλη του fun, μη γνωρίζοντας ότι εμείς τους ακούμε στο VHF καταφέρθηκαν
ειρωνικά στα αυτ/τα του ΚΙΑ-CLUB λέγοντας “αραγμένα λεωφορεία” και άλλα σχετικά
κακόγουστα/άστοχα σχόλια ....
Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί ...
Ωραία η πλακίτσα παιδιά, και σε μας αρέσει ...αλλά την κάνουμε σε αυτούς που γνωρίζουμε ΚΑΛΑ !!!...
Ξέρετε ... η λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ ανήκει στο Ελληνικό λεξιλόγιο ....
Μας συγχωρείτε κύριοι που δεν έχουμε σαν τα δικά σας αυτοκίνητα ... όταν μεγαλώσουμε θα πάρουμε ...

Απλά να αναφέρω πως αυτές οι “τετρακίνητες κυρίες” που κατέχουμε, μας πάνε με ασφάλεια
ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ αλλά ΚΑΙ με 200+... στην Εθνική ... ... και αυτό μας αρκεί ... ε?
Η δύναμη δεν φαίνεται με ... πολλά αυτοκόλλητα και “φασαρία”... αλλά με πράξεις ...

Τελειώνοντας να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα απο κοντά τον Αλέξανδρο και
άλλα παιδιά απο το fun...
Θα το θέλαμε πολύ, αλλά δεν ακολουθήσαμε την φάλαγγα του fun γιατί προέκυψαν λόγοι που θα
έπρεπε να επιστρέψουμε νωρίς .

:sorry: που ανέφερα το παραπάνω ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΟ γεγονός αλλά δεν θα μπορούσα να το αφήσω να περάσει στο ντούκου ...

ελπίζω και δεν θέλω φυσικά να χαλάσω το κλίμα εδώ ή να πάρει έκταση το θέμα ...

Ευχαριστώ ...
με σεβασμό Λευτέρης ...

Αγαπητέ δεν συμμετείχα στην χθεσινή βόλτα :(
οπότε δε μπορώ να έχω συγκεκριμένη άποψη για το ''μεμονωμένο περιστατικό'' που αναφέρεις ,
αλλά επειδή είμαι μέλος αυτής της ''παρέας'' από σύστασής της,
θέλω να σου πω ότι,
είναι μακριά από μας αυτές οι συμπεριφορές ,
είμαι σίγουρος ότι έχεις παρανοήσει και θα το αποδείξουν οι συμμετέχοντες
και είμαι μαζί σου στο να εκθέσουμε όποιον είχε αυτή τη συμπεριφορά !!!!

Φιλικά
pajino
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Δεκ 07, 2009 1:09 pm

Λευτερη καλημερα.
Αν καποιοι απο εμας καταφεραν να σου χαλασουν το κεφι ενω η ατμοσφαιρα
κατ εμε ηταν πλεον του δεοντως φιλικη και εγκαρδια να σου ζητησω συγνωμη
εκ μερους των.
Επειδη ομως εχω ακουσει την εκφραση αυτη κατα κορον απο παρα πολλους
δεν πιστευω οτι ηθελε καποιος να προσβαλει η να θιξει οποιονδηποτε.
Πιστευω οτι απλως ηθελε (και να επαινεσει ισως..)το μεγεθος των αυτοκινητων σας!!!!!!
Να εισαι σιγουρος οτι αν αναφερθει κατι προσβλητικο για οποιονδηποτε (ποσο μαλλον ..)
για εσας ,πρωτα -πρωτα θα αντιδρασουμε εμεις.!!!!!!!

Το κλιμα που εχουμε οταν συναντιομαστε δεν πιστευω οτι μπορει καποιος να μας το χαλασει!!!!!!
Αντε και στην υγεια της επομενης συναντησης :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Δεκ 07, 2009 1:09 pm

Λευτέρη δεν ξέρω σε τί ακριβώς αναφέρεσαι.
Είχα όλη την ώρα ανοικτό το vhf και δεν άκουσα κανέναν αρνητικό χαρακτηρισμό για τα αυτοκίνητά σας.
Χαρακτηρισμοί όπως πούλμαν, λεωφορεία, στροφή λεωφορείων κλπ αφορούσαν τον stakyr και μόνο αυτόν.
Επίσης, σαφώς και γνωρίζαμε ότι ακούτε στα vhf απ' τη στιγμή που είχαμε συνεχή επικοινωνία με τον Πάνο (κυρίως) μισή ώρα και πριν συναντηθούμε.
Ειλικρινά δεν ξέρω σε τί αναφέρεσαι και ούτε καταλαβαίνω τον λόγο και τον σκοπό του συγκεκριμένου σχολίου.
Αν τυχόν έχει γίνει κάτι που σας πρόσβαλε τόσο πολύ πια και δεν το άκουσα στο vhf γιατί..... δεν ξέρω γιατί, τότε ζητάω συγγνώμη για το συγκεκριμένο "λανθασμένο" ποστ
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Δεκ 07, 2009 1:15 pm

καλημερα και απο εμενα...... :D εγω να πω πως το μονο που ειπωθηκε ειταν να ρωτηση εμενα ο διονυσης αν υπαρχη ταμπελα στροφης λεωφοριων και αυτο ειχε να κανει με των stakyr που το ειχαι αναποδα και μας ειπαι να των περημενουμε να το γυρηση και να ακολουθηση μαζι μας.....
αν εχει υποθη κατι αλλο θα το ειχαμε ακουση.....αλλα οπως και να εχει δεν τιθετε θεμα παρεξηγησεις γιατι δεν υπαρχει κακη διαθεση..................
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Δεκ 07, 2009 1:19 pm

αααααααα και μην ξχασω μην προσπαθησετε να διορθωσετε την ορθογραφεια μου...... :lol: :lol: :lol:

υ.γ οσο και να προσπαθητε τα KIA να γινετε λεοφωρια δεν θα το καταφερετε ΠΟΤΕ.......οσο υπαρχει STAKYR θα ερχεστε δευτεροι........... :lol: :lol: :lol:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης