26/4/2009 ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: 26/4/2009 ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Απρ 28, 2009 10:38 am

gmak έγραψε:
Και το δευτερο σημειο ειναι,οτι η αναγνωριστικη ηταν πιο ευκολη απο την εκδρομη ..........ετσι πρεπει να ειναι ???? ή το αντιστροφο

εννοεις την αναγνωριστικη που κανατε? αν εννοεις αυτην νομιζω η εκδρομη ηταν δυσκολοτερη, αν κρινω και απο τα λεγομενα παλιντιμ και πατζερινο που πηγαν και τις δυο

Ναι ναι, η αναγνωριστική ήταν πιο δύσκολη.....
Με τέτοια πείνα που τραβήξαμε...... ήταν η πιο δύσκολη που έχουμε κάνει!!!
Ο αδερφός για παράδειγμα αμφιβάλω αν θα ξαναέρθει μαζί μας :lol: :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό palidim » Τρί Απρ 28, 2009 10:54 am

Μπαααα απο απο την αποψη εφοδιων πιο δυσκολη ηταν περυσι η αναγνωριστικη στον αρακυνθο (epicurus, maria, dimitris32, acha, santas κα) γιατι εκτος απο την πεινα, υπηρχε και η διψα μιας και ηταν καλοκαιρι δεν ειχαμε και δεν βρισκαμε νερο, Αφηνω στην ακρη την απιστευτη σκονη. Εδω φαγαμε και κατι πιτες με καλαμαρακια. Χλιδη
palidim

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Απρ 28, 2009 10:58 am

palidim έγραψε:Εδω φαγαμε και κατι πιτες με καλαμαρακια. Χλιδη

"Φάγατε" ήθελες να γράψεις. Κατά τις 8 το βράδυ!!!
Γιατί εσύ ήξερες τί μας περιμένει και είχες πάρει κάτι σάντουιτς, 10μ. το καθένα.
Αλήθεια, πότε θα μας πας μια αναγνωριστική στην Τυνησία :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό palidim » Τρί Απρ 28, 2009 11:41 am

Πρωτον τα σαντουιτσ τα πηρα εκει που σταματησαμε εξω απο τη Ναυπακτο. Εσυ προτιμισες την υγιεινη διατροφη και πηρες χυμο και lucozade για αναπληρωση των ιχνοστοιχειων.
Δευτερον οταν σου ειπα εαν θες σαντουιτσακι το επαιξες υπερανω και το υποτιμισες γιατι ηταν με σαλαμακι.
Τριτον στο Θερμο δεν εφαγα πιτα καλαμαρακι αλλα παλι ενα απλο σαντουιτσακι με πατατες ντοματα και τυροσαλατα και καφεδακι. Εσυ βιαζοσουν να φυγεις να απολαυσεις τη ρομαντικη βολτα και τη θεα απο ψηλα της λιμνης. Σταματω και δεν λεω τιποτα αλλο.
palidim

Δημοσίευσηαπό Navaxo » Τρί Απρ 28, 2009 11:56 am

pajerinho έγραψε:

Γιατί εσύ ήξερες τί μας περιμένει και είχες πάρει κάτι σάντουιτς, 10μ. το καθένα.
Αλήθεια, πότε θα μας πας μια αναγνωριστική στην Τυνησία.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό μια αναγνωριστική στην Τυνησία,αλλά σας πληροφορώ οτι μετά απο πρόταση του Ελληνο-Αραβικού επιμελητηρίου,θα υπάρξει ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας-Τυνησίας (Καλαμάτα-Hammamet).
Έτσι υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των δικών μας οχημάτων που σε συνδιασμό με τις χαμηλές τιμές που υπάρχουν εκεί,μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό γύρο των οάσεων.

Αν το οργανώσουμε σωστά,μπορεί να γίνει!
Γιατί ενω πάντα κοιτάζουμε...σπάνια βλέπουμε?
Navaxo

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Απρ 28, 2009 12:37 pm

Navaxo έγραψε:
pajerinho έγραψε:

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό μια αναγνωριστική στην Τυνησία,αλλά σας πληροφορώ οτι μετά απο πρόταση του Ελληνο-Αραβικού επιμελητηρίου,θα υπάρξει ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας-Τυνησίας (Καλαμάτα-Hammamet).
Έτσι υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των δικών μας οχημάτων που σε συνδιασμό με τις χαμηλές τιμές που υπάρχουν εκεί,μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό γύρο των οάσεων.

ωραια ιδεα!! εχω παει χαμαμετ....θα δωσουμε τα ρεστα στην σαχαρα!!!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Απρ 28, 2009 2:13 pm

Navaxo έγραψε:
pajerinho έγραψε:

Πω πω... τί ωραία πληροφορία ήταν αυτή!!!
Γεια σου ρε Λουκά!!
Εγώ ψήνομαι από τώρα :party: :party:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τρί Απρ 28, 2009 3:15 pm

Βρε τι ξεσηκώστρες είσαστε εσείς? Για ηρεμίστε λίγο λες και τελείωσε η Ελλαδίτσα μας κάνετε. Επόμενη πολυήμερη Πιερεια ορη δεν εχουμε παει!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Απρ 28, 2009 5:36 pm

αγαπητε στακυρ, στο βιντεο δεν φαινετε οτι υπαρχει αμαξι μπροστα μου και ετσι προσπαθω να βγω απο τα πλάγια..γιαυτο ειναι και οι προσπαθειες που αναφερεις....απο την στιγμη που το αλλο αμαξι πηγε λιγα μετρα πιο κατω απλα βγηκα στο τελειωμα τις λακουβας.Αν παραταυτα επρεπε σωνει και καλα να βγω απο τα πλαγια, τον τροπο τον ηξερα απλα θα επρεπε να ταλαιπωρησω λιγο παραπανω το αμαξι

τωρα αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα το γεγονος οτι στο βιντεο δεν φαινετε οτι βγηκα, τοτε παω πασο και ας υποθεσουμε οτι πλακα καναμε και κολλησαμε και οι δυο

ΕΕΕΕΕ !!! :blob: :blob: :blob: :blob:
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.................. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εγω ΔΕΝ μπορουσα να κανω ουτε εμπρος , ουτε πισω........ :stupid: :stupid: :stupid:
ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΗΘΕΛΑ................... :u-: :u-: :u-: :u-:

Τωρα και για 6 ημερες θα ειμαι εκτος forum ,γιατι θα ειμαι Πορο ,στην εκθεση σκαφων !!!!

Καλα να περνατε και θα τα πουμε συντομα............... :party: :party: :party:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Απρ 28, 2009 5:51 pm

stakyr έγραψε:Τωρα και για 6 ημερες θα ειμαι εκτος forum ,γιατι θα ειμαι Πορο ,στην εκθεση σκαφων !!!!

Τυχερέ!!!!!!
Καλά να περάσεις. :u-:
Πάντως αυτό με το αντισπιν που σου είπαν δε νομίζω να ισχύει.
Αν θυμάμαι καλά σπίναραν μια χαρά οι τροχοί σου (οι 2 στο χαντάκι).
Ακόμα πιο σίγουρος είμαι ότι στην αναγνωριστική στη Ζήρεια έριξε το Musso το σπινάρισμα της ζωής του...... :mrgreen: :mrgreen:
Οπότε αντισπίν δεν υπάρχει.
Μεγάλο βάρος (που σε έχωσε πιο βαθια), άσχημα λάστιχα και απουσία ηλεκτρονικών (βλέπε TCS) ή διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης ήταν οι αιτίες που σε παγίδεψαν.
Εγώ αυτό πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης