ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/03/2009 ΖΗΡΕΙΑ....???

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/03/2009 ΖΗΡΕΙΑ....???

Δημοσίευσηαπό palidim » Τρί Μαρ 17, 2009 12:25 am

Το "γρηκαμε" το ειδες το "ψαχνουμ" οχι? ή μηπως εισαι και εσυ με μακρινη καταγωγη πατριωτης μου απο απεναντι? Ζακυνθος Μεσολλογγι δεν ειναι μακρια αλλωστε.
palidim

Δημοσίευσηαπό iosif kia kabrio » Τρί Μαρ 17, 2009 12:25 am

Δεν το επλινα ετι τα το αφισο δεν ειχα και χρονο αλλα ειναι ορεο ετει
Άβαταρ μέλους
iosif kia kabrio

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Μαρ 17, 2009 12:26 am

palidim έγραψε:Το "γρηκαμε" το ειδες το "ψαχνουμ" οχι? ή μηπως εισαι και εσυ με μακρινη καταγωγη πατριωτης μου απο απεναντι? Ζακυνθος Μεσολλογγι δεν ειναι μακρια αλλωστε.

παλιντιμ νομιζω οτι κολλας το ακι ακι ακι :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό manos » Τρί Μαρ 17, 2009 12:26 am

stakyr έγραψε:και επεσα σε ενα ανευ λογου και αιτιας γραπτο διαλογο μεταξυ 3-4 ατομων που δεν οδηγουσε πουθενα και σε κανενα συμπερασμα ...... :stupid: :stupid: :stupid:
και ολα αυτα σε ενα forum που ειναι ανοικτο σε παρα πολλους ανθρωπους ,που δεν μας ξερουν απο κοντα...
και που θα ηθελαν καποια στιγμη να ασχοληθουν με το χομπι μας και με μας ειδικοτερα ( σαν 4Χ4 fun) !! :party:

TI EIKONA ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ????? :angry: :angry:

:sorry:

συγγνωμη φιλτατε stakyr αλλα αυτα που λες τωρα με προσβαλουν παρα πολυ γιατι μεσα σε αυτους τους 3-4 ημουν μεσα κ εγω κ δεν εισαι σε θεση να κρινεις εσυ αν υπαρχει συμπερασμα ή οχι.....κ πιστευω οτι ουτε κ εσυ μασ ξερεις καθολου μπορω να πω.....λοιπον θα μπορουσες να ανακαλεσεις αυτα που ειπες???
''Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΝ...!!!''
Άβαταρ μέλους
manos

Δημοσίευσηαπό iosif kia kabrio » Τρί Μαρ 17, 2009 12:29 am

Εστειλα τα φοτο τα πιρατε ???? τα video δεσκολεβομε
Άβαταρ μέλους
iosif kia kabrio

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Μαρ 17, 2009 12:34 am

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΜΑΝΟ, ΤΟΝ DIMITRIS32, ΤΟΝ STAKYR Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩΜΕΣΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό palidim » Τρί Μαρ 17, 2009 12:35 am

Ο προεδρος το ειπε οτι η ιστορια με την κοντρα και την πλακα σταματησε. Ας το αφησουμε λοιπον εδω. Ετσι και αλλοιως και εγω το "αγανακτω" το εγραψα γιατι η εντυπωση και σε εμενα που σας ξερω λιγο παραπανω απο τον stakyr φαινοταν οτι η πλακα ηταν κοντα να εξελιχθει σε κοντρα και η κοντρα μετα παραπερα. Αρα με καποιο τροπο κατα τη γνωμη μου επρπε να πεσουν οι τονοι και οχι η πλακα. Και επεσαν και δεν ξαναμιλω για το ζητημα.
palidim

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Μαρ 17, 2009 12:40 am

Ιωσήφ πολύ καλές οι photo!! :u-:
Αυτές κοιτάζω τώρα.
http://www.4x4fun.gr/index.php?option=c ... tstart=160
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Μαρ 17, 2009 12:42 am

συγγνωμη φιλτατε stakyr αλλα αυτα που λες τωρα με προσβαλουν παρα πολυ γιατι μεσα σε αυτους τους 3-4 ημουν μεσα κ εγω κ δεν εισαι σε θεση να κρινεις εσυ αν υπαρχει συμπερασμα ή οχι.....κ πιστευω οτι ουτε κ εσυ μασ ξερεις καθολου μπορω να πω.....λοιπον θα μπορουσες να ανακαλεσεις αυτα που ειπες???

ΒΕΒΑΙΑ και μπορω να ανακαλεσω οτι νομιζεις οτι σε προσβαλει ή υπαρχει κατι απο τα κειμενα μου που σε ενοχλει !!!!! :sorry: :sorry: :sorry:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό manos » Τρί Μαρ 17, 2009 12:49 am

stakyr έγραψε:

ΒΕΒΑΙΑ και μπορω να ανακαλεσω οτι νομιζεις οτι σε προσβαλει ή υπαρχει κατι απο τα κειμενα μου που σε ενοχλει !!!!! :sorry: :sorry: :sorry:

το μονο που θελω να ανακαλεσεις ειναι αυτα που σου επησημανα στο ποστ που εστειλα πριν....γιατι ειμαι μεσα στις κοντρες που γινοντουσαν το πρωι....ευχαριστω....τελος γιατι κουραστηκα........... :drunk: :drunk: :drunk:
''Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΝ...!!!''
Άβαταρ μέλους
manos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης