Μολις γυρισα απο το απιστευτο μερος που λεγεται Β.Ευβοια !!!
Ο Αθανασιου ...πρεπει να αναψει μια λαμπαδα στην Παναγια την Οδηγητρια ,που δεν ειχε βρεξει τις ημερες του αγωνα ..........
Ή θα επρεπε να αλλαξει το RB !!(βρηκαμε πεσμενους δρομους .....) ή θα επρεπε να βαλει ιδανικο χρονο, τις 5 ωρες ....στην ειδικη !!!
Ξεκινησαμε χωμα στις 10:00 και το τελειωσαμε 18:00 !!! 8 ωρες παλευαμε με τις λασπες !!
Το τι συναντησαμε στην 7η ειδικη του αγωνα (85 χιλιομετρα ) , δεν περιγραφετε !!!
Απλα να πω οτι ειμασταν καμμια 30αρια αυτοκινητα απο τις λεσχες Περιστεριου, Ευριπου,Ιστιαιας !!!
ΚΑΙ ΟΛΑ .......ΜΑ ΟΛΑ ........ΘΗΡΙΑΚΙΑ !!!!!!
(σχετικες φωτο θα μπουν απο αυριο ...γιατι δεν εχω το καλωδιο της μηχανης !!!

)
Καναμε απο trial ,Enduro και trophy μαζι !!!
Η παρεα, για αλλη μια φορα ΥΠΕΡΟΧΗ !!!Οι Ευβοιωτες , μας εχουν κατασκλαβωσει !! Πειθαρχια σε ολα τα επιπεδα στις εντολες του αρχηγου της εκδρομης !! Πρωτη φορα παω σε εκδρομη και ΟΛΟΙ περιμεναν ΟΛΟΥΣ , για να μπουμε στην σειρα που ειχε οριστει απο την αρχη !!!Και αυτα σε 85 δυσκολα χωματινα χλμ !!Στο cb ,ακουγονταν τα απολυτως απαραιτητα ,μαζι με πειραγματα βεβαιως ......αλλα στα δυσκολα .....απολυτη σιωπη και να ακουγεται μονο ο επικεφαλης !!!
η εκδρομη ειχε :
1) Αρκετα χωματινα χλμ
2) δυσκολα περασματα
3)πεσμενους δρομους
4) ΑΡΚΕΤΗ ΛΑΣΠΗ !!(Αν και σε ενα μερος που περασαμε,ηθελαν να κανουν αριστερα......στον "λακο με τα φιδια ".......αλλα ειπαμε........αυστηρο προγραμμα !!!!
5)Χαωδη νεροφαγωματα ,στην μεση ή στις ακρες του δρομου...
6)Ποταμια
7)Απεραντο δασος
8)υπεροχο καιρο
9)φοβερα πλανα για φωτογραφιες ......(πρεπει να εχω γυρω στις 200 !!)
10-11-12) ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!
Θελω να ευχαριστησω δημοσια ΟΛΑ τα παιδια που μας χαρησαν μια τοσοοοοοο ωραια εκδρομη ....και βεβαια να τους υποσχεθω ...οτι πρεπει να τους βρουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ενα τεραιν που να τους δυσκολευει !!!!
ΡΕ ΣΥ..........ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕ
ΤΙΠΟΤΑ ??????
Πανο......Μανο......Γιαννη.....και τα αλλα παιδια .....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!