ΦΟΛΟΗ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΦΟΛΟΗ - ΤΟ ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΠΡΩΝ.....!!!!!

Δημοσίευσηαπό manos » Δευτ Φεβ 16, 2009 1:52 pm

πιστευω πως αν ηξερα οτι επρπε να παω ευθεια σιγουρα δε θα κολλαγα εκει που κολλησες εσυ.....χαχαχα :D :D
''Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΝ...!!!''
Άβαταρ μέλους
manos

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Φεβ 16, 2009 1:57 pm

palidim έγραψε:Καλα για το ποταμι δεν το συζητω για τους αποφασιμενους ηταν ολα τα λεφτα.

Eιδικα για το δικό σου θα ηταν παιχνιδάκι. :u-:
Δεν υπηρχε περιπτωση να μην περασεις και πιο ανετα απο όλους.
Λογω πετρελαιου,λογω δυναμης και λογω βαρους.
Φαντασου τα μικρα που μας επαιρνε και η ροη του νερου πως ηταν. :lol: :lol: :lol:
Α!!!Και μια ψιλολεπτομέρεια ....απο το αγχος μου...(που θα με βγαλει ο ποταμος) ξεχαστηκα και στο ενα βαθυ περασμα,περασα με χειροφρενο. :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσυ λες να μην πέρναγες? ;)
Αμ δεν σε ειδα που την εκανες .Εφυγα προς τα κατω για να το περασω μπας και παρασυρθουν και οι υπόλοιποι και παμε απο την δυσκολη και εσυ μου το σκασες. :evil:
Την επόμενη θα σε εχω σε επιφυλακη......δεν θα μου γλυτωσεις. :twisted:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Φεβ 16, 2009 1:58 pm

ΜΑΝΟ ΣΥΝΕΧΗΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑ.......ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΟΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΚΕΣ :lol: :lol: ....ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΓΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΥΛΑ :lol: :lol: :lol: ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΕ ΤΡΑΒΑΓΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟ ΕΚΟΒΑ....ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ :lol: :lol: ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ........ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗΜΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Φεβ 16, 2009 2:02 pm

manos έγραψε:πιστευω πως αν ηξερα οτι επρπε να παω ευθεια σιγουρα δε θα κολλαγα εκει που κολλησες εσυ.....χαχαχα :D :D

Μανο...για το frontera δεν μπορουμε να πουμε κατι.
Ηταν απιστευτος. :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό manos » Δευτ Φεβ 16, 2009 2:05 pm

maria έγραψε:
manos έγραψε:πιστευω πως αν ηξερα οτι επρπε να παω ευθεια σιγουρα δε θα κολλαγα εκει που κολλησες εσυ.....χαχαχα :D :D

Μανο...για το frontera δεν μπορουμε να πουμε κατι.
Ηταν απιστευτος. :u-:

μπορουμε μηπως να πουμε για το vitara κατι εκτος απο το χωραφι???
''Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΝ...!!!''
Άβαταρ μέλους
manos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Φεβ 16, 2009 2:09 pm

ΜΑΡΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ FRONTERA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΩΝ ΝΟΥΤΟΥ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Φεβ 16, 2009 2:10 pm

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
:drum: :drum:
Οτι δεν μασησε πουθενα. :clap:
Περναγε από παντου χωρις το παραμικρο προβλημα.
:party: :party: :party: :party:
Και οσο για το χωραφι....το περιμενα ότι θα στην κανει. :roll:
Ισως αν το επερνες ευθεια δεν θα κολλαγες.
Το κόλωσες!!!
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Φεβ 16, 2009 2:12 pm

DIMITRISS32 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ FRONTERA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΩΝ ΝΟΥΤΟΥ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Την αληθεια λεω.Εχει απποδειχτει μεχρι σημερα οτι ακόμα και το κολλημα στα χιόνια ηταν οδηγικο λαθος.
Δηλαδη αν το μαθεις καλα ...... :drum: :drum: :drum: θα εχω και καποιον αξιο αντιπαλο?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από maria και Δευτ Φεβ 16, 2009 2:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό manos » Δευτ Φεβ 16, 2009 2:12 pm

αν το ηεξερα......παντως περα την πλακα ολα καλα......μπραβο μας...!!!
Άβαταρ μέλους
manos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Φεβ 16, 2009 2:14 pm

ΜΑΝΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VITARA ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΗΣΕΣ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΙΩΣ ΘΑ ΚΟΛΑΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΣΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΛΑΒΟΤΗ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΑΚΟΤΗ :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης