ΕΚΤΑΚΤΗ ΖΗΡΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/01/2010

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΕΚΤΑΚΤΗ ΖΗΡΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/01/2010

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Φεβ 02, 2010 1:59 pm

pajerinho έγραψε:
grek έγραψε:Εικόνα

Στου χαντάκ' :lol: :lol: :lol: :lol:

ΩΡΕ ΤΙ ΕΧΑΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΕΙΧΑ ΞΕΡΑΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ...........ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ !!!!!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό MITROS » Τρί Φεβ 02, 2010 3:00 pm

Γιάννη αν πήγενες μέ τού'' εκλεκτούς'' έχασες ενώ μέ τούς ''πληβίους'' όπως εγώ δέν έχασες τίποτε.Εγώ εφαγα 450χλμ άσφαλτο γιά κανένα από τούς λόγους πού συμμετείχα στήν εκδρομή Είχες δίκιο 'οταν'' κατακεραύνωνες'' γιά υπευθυνότητα. Ποίος θά μού πεί γιατί μάς ''διώξατε από τούς υπόλοιπους? Πιστέψτε με αν ήθελα μονο χιόνια από τό σπίτι σέ 10χλμ [χώμα] εύρισκα πιό πολλά από αυτά πού πάτησαν οί ''εκλεκτοί''. Οταν ξανακατεύω στήν Σπάρτη[ιντερνέτ καφε] ισως βρώ κάποια απάντηση. Ni-go?
MITROS

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τρί Φεβ 02, 2010 4:11 pm

MITROS έγραψε:Γιάννη αν πήγενες μέ τού'' εκλεκτούς'' έχασες ενώ μέ τούς ''πληβίους'' όπως εγώ δέν έχασες τίποτε.Εγώ εφαγα 450χλμ άσφαλτο γιά κανένα από τούς λόγους πού συμμετείχα στήν εκδρομή Είχες δίκιο 'οταν'' κατακεραύνωνες'' γιά υπευθυνότητα. Ποίος θά μού πεί γιατί μάς ''διώξατε από τούς υπόλοιπους? Πιστέψτε με αν ήθελα μονο χιόνια από τό σπίτι σέ 10χλμ [χώμα] εύρισκα πιό πολλά από αυτά πού πάτησαν οί ''εκλεκτοί''. Οταν ξανακατεύω στήν Σπάρτη[ιντερνέτ καφε] ισως βρώ κάποια απάντηση. Ni-go?

φίλε αν και δεν έχω καταλάβει το συλλογισμό σου ...και μιας και εγώ είχα αναλάβει τα της οργάνωσης ..ποιος σε έδιωξε από που ...??? δεν υπήρχαν οι εκλεκτοί και οι πληβείοι άπλα προσπαθήσαμε κάποιοι να περάσουμε άλλα είχε τόσο χιόνι που κανένας δεν μπορούσε να περάσει....!!!
μέχρι να βγάλουμε τα αυτοκίνητα που είχαν μπει και μιας και κλείναμε τον δρόμο προς το χιονοδρομικό ....και με συνεννόηση με τον βαγγελη που με τα παιδιά που είχε έρθει μου πρότεινε να πάνε από ποιο χαμηλά ......και εγώ του είπα να πει σε οποίους θέλουν να τον ακολουθήσουν για να μην περιμένουν......!!!

τώρα όσο αναφορά περί υπευθυνότητας νομίζω ότι υπερβάλλεις μιας και εξαρχής είχαμε αναφέρει ότι η εκδρομή ήταν έκτακτη και δεν ξέραμε εκ το πρότερων πόσο χιόνι θα βρίσκαμε ......αν κάτι δεν έγινε σωστά εδώ είμαστε να το δούμε..... άλλα καλοπροαίρετα.... ;) ;) ;)
δεν έχουμε δείξει μέχρι τώρα τέτοια δήγματα γραφής στα περί οργάνωσης και υλοποίησης και σίγουρα επαναλαμβάνω αν έγινε κάτι δεν έγινε εσκεμμένα..... ;) ;)
το χόμπι μας κάνουμε και νομίζω ότι το κάνουμε και αρκετά καλά...!!!!
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 02, 2010 4:40 pm

stakyr έγραψε:
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ...........ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ !!!!!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Θυμασαι που ειναι?
Πριν την μεγαλη ανηφορα....Και αν θυμαμαι καλα και την προηγουμενη φορα απο πισω ησουν και με το που το ειδες.....Εικόνα
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό vagelis » Τρί Φεβ 02, 2010 5:44 pm

Κι'εγω συμφωνω με τον Αλεξανδρο,σιγουρα δεν ηταν αυτο που ηθελα,400 και βαλε ασφαλτινα χιλιομετρα,αλα αυτα συμβαινουν οταν οι εκδρομες ειναι εκτακτες δηλαδη απρογραμματιστες ,ενταξει δεν εγινε και τιποτα,παμε για την επομενη.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Φεβ 02, 2010 5:45 pm

maria έγραψε:
stakyr έγραψε:

Θυμασαι που ειναι?
Πριν την μεγαλη ανηφορα....Και αν θυμαμαι καλα και την προηγουμενη φορα απο πισω ησουν και με το που το ειδες.....Εικόνα

Θυμαμαι παρα πολυ καλα που ειναι !!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Μηπως θυμασαι και εσυ με τι λαστιχο ειχα κανει ΟΛΗ την εκδρομη ?????? :twisted: :twisted:

ΝΑ ΣΤΟ ΘΥΜΗΣΩ .........................

Εικόνα

ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΑ !!!! 8-) 8-) 8-) 8-)

Αλλα τωρα που το λες .................. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ΕΣΥ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ????????????????? :twisted: :twisted: :twisted:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Φεβ 02, 2010 6:40 pm

maria έγραψε:
stakyr έγραψε:

Θυμασαι που ειναι?

Σωστή η Μαρία, εκεί είναι!!
Αλλά έτσι είναι "του φευγάτου το αμάξι δεν κόλλησε ποτέ" που λέει κ το ρητό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS. Το περίεργο είναι ότι την άλλη φορά που έκοψα δρόμο από το ίδιο σημείο όχι μόνο πέρασα, αλλά δεν κατάλαβα καν ότι έχει χαντάκι :stupid:
Έχω βάσιμες υποψίες ότι πήγαν κάποιοι το βράδυ κ μεγάλωσαν το χαντάκι για να μου την φέρουν :evil: :evil: :evil:
Υποψιάζομαι κάποιον που μένει εκεί κοντά, στο νομό Κορινθίας :evil: :evil:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τρί Φεβ 02, 2010 9:16 pm

pajerinho έγραψε:PS. Το περίεργο είναι ότι την άλλη φορά που έκοψα δρόμο από το ίδιο σημείο όχι μόνο πέρασα, αλλά δεν κατάλαβα καν ότι έχει χαντάκι :stupid:
Έχω βάσιμες υποψίες ότι πήγαν κάποιοι το βράδυ κ μεγάλωσαν το χαντάκι για να μου την φέρουν :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: δολιοφθοραααααα!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 02, 2010 10:13 pm

stakyr έγραψε:Αλλα τωρα που το λες .................. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ΕΣΥ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ????????????????? :twisted: :twisted: :twisted:

Τσ τσ τσ....
Οχι βεβαια...δεν ημουν με το vitara.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Τρί Φεβ 02, 2010 10:34 pm

.
Το περίεργο είναι ότι την άλλη φορά που έκοψα δρόμο από το ίδιο σημείο όχι μόνο πέρασα, αλλά δεν κατάλαβα καν ότι έχει χαντάκι :stupid:

ποιοσ να το εκανε ρε γ.....ο :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:angry: :angry: :angry: :angry: \
τωρα παρε και εσυ αυτη :angry: :angry: :angry: και αυτη :angry: :angry: :angry:
και αυτη :angry: :angry: :angry: :angry:
αυτο εγω ομως δεν το ειδα
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση