Παναχαικο και όχι μόνο.....17/01/2010

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: Παναχαικο και όχι μόνο.....17/01/2010

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τρί Ιαν 19, 2010 11:58 pm

trelameniii23 έγραψε:
pajerinho έγραψε:Πήρε φωτια το ξινάρι λέμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:angry: :angry: :angry: μα καλα δε ντρεπεστε και οι 2 σας...πηγατε να με πεταξετε κατω?τι σας εκανα η κακομοιρα? :?: :?: :?: και εσυ Δημητρη μην μου λες να προσεχω που πιανω...γιατι απο τι ειδα..εσυ εκανες την αρχη :!: :!: :!: και ο Αλεξανδρος μη χασει να σπρωξει και εκεινος....ντροπη σας!! ;) ;) ;)

τσου τσου τσου.......... :o :o :o :o :o :o :o :o
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό trelameniii23 » Τρί Ιαν 19, 2010 11:59 pm

Φωτης ranger έγραψε:Διονυση πολυ καλα τα βιντεο σου!!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: η Γιαννα πριν μαθει το ονομα σου μου ελεγε καθε φορα που σε βλεπαμε στην εκδρομη ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!!χεχεχεχεχεχεχε.....τελικα ειχε δικιο εκτος απο συντονιστης του fun εισαι και ο φωτογραφος του!δεν το λεω εγω το λενε οι πραξεις σου! :blob: :blob:

πεστα φωτη...βγαλε με απο τον κοπο... :clap: :clap: :clap: :clap:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ Η ΜΑΥΡΗ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !!!
trelameniii23

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Ιαν 20, 2010 12:00 am

Φωτης ranger έγραψε:Διονυση πολυ καλα τα βιντεο σου!!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: η Γιαννα πριν μαθει το ονομα σου μου ελεγε καθε φορα που σε βλεπαμε στην εκδρομη ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!!χεχεχεχεχεχεχε.....τελικα ειχε δικιο εκτος απο συντονιστης του fun εισαι και ο φωτογραφος του!δεν το λεω εγω το λενε οι πραξεις σου! :blob: :blob:

χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Να σου πω ρε Φώτη, αυτό εκεί στο αβαταρ σου το Ford είναι? :D :D :D :D :D
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Ιαν 20, 2010 12:03 am

Φωτης ranger έγραψε:
trelameniii23 έγραψε:
pajerinho έγραψε:Πήρε φωτια το ξινάρι λέμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:angry: :angry: :angry: μα καλα δε ντρεπεστε και οι 2 σας...πηγατε να με πεταξετε κατω?τι σας εκανα η κακομοιρα? :?: :?: :?: και εσυ Δημητρη μην μου λες να προσεχω που πιανω...γιατι απο τι ειδα..εσυ εκανες την αρχη :!: :!: :!: και ο Αλεξανδρος μη χασει να σπρωξει και εκεινος....ντροπη σας!! ;) ;) ;)

τσου τσου τσου.......... :o :o :o :o :o :o :o :o

χαχαχαχαχα
Τώρα όμως που τα έχει καταγράψει όλα η κάμερα μπορεί η Γιαννα να ζητήσει μεγάλες αποζημιώσεις για απόπειρα δολοφονίας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τετ Ιαν 20, 2010 12:08 am

όρε παιδιά παρεξήγηση εγώ να την πιάσω μην πέσει πήγα και θα βρω το μπελά μου.... :o :o :o
ρε φωτη πέσε τίποτα.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό trelameniii23 » Τετ Ιαν 20, 2010 12:10 am

ναι ρε φωτη πεσε και εσυ τιποτα...λες και δεν φαινετε στην καμερα....αυτα ειναι ντοκουμεντα που θα τα χρησιμοποιησω εναντιον σας.. κανονιστειτε..χαχχα
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ Η ΜΑΥΡΗ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !!!
trelameniii23

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τετ Ιαν 20, 2010 12:13 am

λοιπον επειδη δεν μου αρεσουν τα πολλα πολλα και να λυθει το θεμα ηρεμα και μην τρεχουμε στα δικαστηρια σαν αποζημιωση θελω το jeep cheroki του Αλεξανδρου και ο Δημητρης να μου φτιαξει τα δοντια γιατι δεν κοβουν!και στην ταβερνα εμεινα νηστικος :!: :!: :!: :!: οκ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Ιαν 20, 2010 12:18 am

Φωτης ranger έγραψε:λοιπον επειδη δεν μου αρεσουν τα πολλα πολλα και να λυθει το θεμα ηρεμα και μην τρεχουμε στα δικαστηρια σαν αποζημιωση θελω το jeep cheroki του Αλεξανδρου και ο Δημητρης να μου φτιαξει τα δοντια γιατι δεν κοβουν!και στην ταβερνα εμεινα νηστικος :!: :!: :!: :!: οκ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό trelameniii23 » Τετ Ιαν 20, 2010 12:20 am

:blob: :blob: :blob: καταρχην για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους....ο δημητρης δεν ξερει να φτιαχνει δοντια...και ο αλεξανδρος δεν παιζει να σου το δωσει....και να σε ρωτησω και κατι αλλο?εμενα πηγανε να τσακισουν ..εσυ θα παρεις αποζημιωση?και κατι τελευταιο...οχι οτι εμεινες και νηστικος... :oops: :oops: :oops: :oops: ααα!!!σαν πολυ φορα πηρες φωτακο...κουλαρε λιγο.... :lol: :lol: :lol: :lol:
trelameniii23

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τετ Ιαν 20, 2010 12:20 am

κάλος συμβιβασμός ακούγετε.....ρε φωτη να σε βάλουμε να λύσης και το κυπριακό.... :lol: :lol: :lol:
:cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:
άκου τον ινδιάνο....όχι ρε να πάμε στα δικαστήρια..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης