ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΗΡΕΙΑ 6/12/09:ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΩΤ/ΡΑΦΙΕΣ VIDEO ΣΧΟΛΙΑ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΗΡΕΙΑ 6/12/09

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Σάβ Δεκ 05, 2009 9:06 pm

pajerinho έγραψε:Μόλις υπήρξε επικοινωνία με τον ανταποκριτή μας στη Ζήρεια, τον stakyr.
Αυτή τη στιγμή ρίχνει καρέκλες στη Ζήρεια!!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Ήδη σήμερα είχε μπόλικη λάσπη και αύριο αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερη :blob: :blob: :blob: :blob:
Χαμός θα γίνει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τέτοια να ακούω!!! :drum: :drum: :drum: :blob: :blob: :blob: :party: :party: :party:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Σάβ Δεκ 05, 2009 9:10 pm

tzivi_tzon έγραψε:Πω ρε έγινε πάλι της κακομοίρας!!!! Το αδιαχώρητο!! :bow: Ούτε σε ιατρείο του ΙΚΑ για τον εμβολιασμό τόσος κόσμος!!! :mrgreen:
Λοιπόν παιδιά λυπάμαι, αλλά εμένα τα λάστιχά μου δε με βγάζουν :( Έχουν γίνει ένα με το σημάδι TWI. Προσπάθησα να τ'αλλάξω μες στην εβδομάδα που πέρασε, αλλά επειδή άκουσα κάτι τιμές που μου πέσανε τ'αυτιά και λόγω του ότι συνδυάζω κι άλλες δουλειές στην Αθήνα, το άφησα για να τα βάλω εκεί αργότερα με καλύτερες τιμές. ;) Για να φανταστείτε σε πόσο χάλια κατάσταση είναι, τώρα με τις βροχούλες που έριξε κι εδώ στην Πάτρα, το αμάξι υδρολισθαίνει! :shock: Έπρεπε να είχα κινηθεί νωρίτερα για να βάλω τα λασπο-παπά μου κι εγώ στο 2ο σετ ζαντών που έχω, αλλά ο χρόνος και τα οικονομικά δε μας πήγαν ρολόι... :? :(
Να μην ευχηθώ, γιατί είναι ΣΙΓΟΥΡΟ κι ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ το πόσο σούπερ τέλεια θα περάσετε!!!! Εύχομαι μόνο καλό δρόμο και με το καλό πίσω. Από Δευτέρα είμαστε συντονισμένοι για τους τόννους υλικό που θα ανέβει! Ε ρε θα καούνε οι κομπιούτορες πάλι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έλα ρε Γιάννο.Θα σου δώσω τα δύο από τα δικά μου!Θα τα βάλεις πίσω και μπροστά τα ΑΤ...Το ίδιο θα κάνω κι εγώ.Πίσω τα ΜUD και μπροστά τα δικά σου ΑΤ και όπου φτάσουμε...!!! :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Σάβ Δεκ 05, 2009 11:18 pm

ΛΟΥΚΑΣ έγραψε:Έλα ρε Γιάννο.Θα σου δώσω τα δύο από τα δικά μου!Θα τα βάλεις πίσω και μπροστά τα ΑΤ...Το ίδιο θα κάνω κι εγώ.Πίσω τα ΜUD και μπροστά τα δικά σου ΑΤ και όπου φτάσουμε...!!! :lol: :lol: :lol:

Τα ΠΟΙΑ;;;; Α/Τ;; ΣΛΙΚ έχουνε γίνει Λουκά μουυυ!! Βρε σου λέω αλλάζω λωρίδα στην Ακτή Δυμαίων με ψιλόβροχο και 90-100 και το αμάξι πάει με την πάντα.... :? :| :angry:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) --- GFi LPG equipped
Η ζωή είναι ένα ταξίδι, όπου σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή προς αυτόν!!
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Δεκ 06, 2009 1:40 am

παντός δεν περίμενα κάποιος να φοβάται τόσο πολύ να έρθει στην εκδρομή .......??? :evil: :evil:
τι να πω το είδα και αυτό.... :lol: :lol: :lol: :lol: πάμε για άλλα.....!!!!!
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Κυρ Δεκ 06, 2009 1:43 am

Alexandros έγραψε:παντός δεν περίμενα κάποιος να φοβάται τόσο πολύ να έρθει στην εκδρομή .......??? :evil: :evil:

ναι καλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
υπαρχει και η χιονισμενη ζηρεια :u-: :u-:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Δεκ 06, 2009 1:48 am

ni-jo έγραψε:
Alexandros έγραψε:παντός δεν περίμενα κάποιος να φοβάται τόσο πολύ να έρθει στην εκδρομή .......??? :evil: :evil:

ναι καλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
υπαρχει και η χιονισμενη ζηρεια :u-: :u-:

εσυ γιατι τσιμπας ...... ???? :roll: :o :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Κυρ Δεκ 06, 2009 1:52 am

ε. να γραψω και εγω κατι να περασει η ωρα 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Κυρ Δεκ 06, 2009 5:28 pm

μιλαμε για πολυ κλαμα σημερα :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Κυρ Δεκ 06, 2009 8:29 pm

Άντε που είσαστεεεε;; Ακόμα μασαμπουκιάζετε στου μουστάκια;;; :blob: :lol: :lol: :lol:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) --- GFi LPG equipped
Η ζωή είναι ένα ταξίδι, όπου σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή προς αυτόν!!
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Κυρ Δεκ 06, 2009 9:26 pm

Γυρίσαμε,γυρίσαμε...!!!Περάσαμε πολύ ωραία αν και μας πήρε λίγο αργά...Όπως ήταν αναμενόμενο είχαμε πολύ θέμα...Κολλήματα,τραβήγματα,μικροζημιές...Μέχρι και Hummer ξεκολλήσαμε!!!Υπομονή για το φωτογραφικό υλικό και βίντεο...Ο Διονύσης θα μας καλύψει όλους πιστεύω με το υλικό του!!! :clap: :clap: :clap:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης