palidim έγραψε:Οπως ειχαμε πει η σημερινη εκδρομη περιελαμβανε το πρωτο μερος της αναγωνριστικης της Μ Πεμπρης και μια εντελως νεα διαδρομη μιας και το δευτερο μερος της ανανωριστικης δεν ηταν ικανοποιητικο.
Η ευκαιρεια που μας δινοταν οτι ημασταν λιγα αυτοκινητα μας εδωσε τη δυνατοτητα να μπουμε σε ενα κομματι περι τα 17 χλμ με στενο δρομο μεσα σε πανεμορφο ελατοδασος που δεν χρησιμοποιειται συχνα.
Η εκδρομη ηταν μια απο αυτες που λεμε Gmakεικες. Gmakεικη αυτη την εποχή γιατι εαν ηταν νωριτερα θα υπηρχε πολυ λάσπη και χιονι βεβαια που ακομα υπηρχε αλιωτο σε μερικα ,λιγα σημεια του δρομου.
Πιστευω να την ευχαριστηθηκατε οσο και εγω.
Ευτυχως σημερα στην παρεα ηταν μονο ο Διονυσης οποτε οπως καταλαβαινεται και οι υπολοιποι χορτασμε, εως σκασαμε, στο φαγητο στο παλιο χανι της Ρερεσι.
Φωτογραφιες εστειλα στον admin μιας και δεν μπορεσα να τις ανεβασω στο imageshuk παρολο που τις μικρυνα το μεγεθος.
Που εισαι ρε stakyr να κανεις μια γλαφυρη και αναλυτικη περιγραφή.
Α stakyr και ο gmak και ο pajerinho δοκιμασανε την παγιδα σου μπηκαν βγηκαν χωρις το παραμικρο προβλημα. κατι πρεπει να κανεις.
Που ησασταν οι υπολοιποι να δειτε τον gmak να δοκιμαζει ενα trial κομματι να αφηνει το μισο αμξι εκει να τα καταφερνει και να χαμογελαει μεχρι τα αφτια.
Παει χαλασε και αυτος.
Αγαπητοί φίλοι και σημερινοί συνοδοιπόροι στην ΟΡΕΙΝΉ Ναυπακτία,καλησπέρα.
Δεν ξέρω αν είναι η χαρά του πρωτάρη που με έκανε να νοιόσω τοσο όμορφα σήμερα,αλλά ειλικρινά το ευχαριστήθηκα πολύ.
Συγκρίνοντας το που πήγαινα μόνος μου τόσο καιρό,με αυτό που έκανα σήμερα,διαπιστώνω οτι υπάρχει τεραστία διαφορά υπέρ της σημερινής μας εξόρμησης.
Σας ευχαριστώ για την αποδοχή που μου δείξατε και να ξέρετε οτι κάθε Παρασκευή που έρχομαι Πάτρα θα είμαι ''ετοιμοπόλεμος''.
Να έχουμε μια καλή και δημιουργική εβδομάδα!
LOYKAS

Τόσο κι εγώ όσο κια ο φίλος μου Νίκος περάσαμε υπέροχα.Χάρηκα που σας γνώρισα κι από κοντά!Πάντα τέτοια να έχουμε...