1.pajerinio
2.takisp
3.grek
4.maria
5.gmak
6.stakyr
7.pinin
8.bailos
9.ranger
10.
11
billjeep έγραψε:Σημειο συναντησης και ωρα, γιατι δεν βλεπω?
Μην βγαλετε τα δυσκολα κομματια της διαδρομης!! Τα θελουμε...

stakyr έγραψε: Αυτα τα λιγα απο μενα και να με συγχωρειτε αν μπαινω σε οργανωτικα θεματα( να βοηθησω θελω και εγω,μην με παρεξηγησετε) , αλλα θελω να νιωσουν ευχαριστα, ομορφα και διασκεδαστικα ΟΛΟΙ οσοι παρουν μερος στην εκδρομη !!!!!
![]()
![]()
![]()
palidim έγραψε:Pajerinho εγραψε
Τελικά η καλύτερη μετατροπή για το Pinin είναι να κάνω την μπροστά ποδιά με μύτη για να σπρώχνει τα χιόνια στο πλάι
Διονυση με αυτο τον τροπο θα παιρνεις το χιονι απο το κεντρο του δρομου και θα το πηγαινεις στις ροδες.
Ο καλυτερος τροπος ειναι να βαλεις ενα ατερμονα κοχλια εκει μπροστα στην ποδια και ενα φυσυτηρα να κανεις το pinin εκχιονιστικο. Να δεις την επομενη φορα θα πηγαινεις και μπροστα απο τον Takisp
stakyr έγραψε:β) Χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Τακη , γιατι στην ανηφορικη λασπωμενη πλαγια πριν απο το χωριο και ξερωντας την κατασταση ελαστικων-βαρους αμαξωματος (βεβαιος εγω οτι δεν θα τα καταφερω), με συμβουλες και δινοντας μου συνεχεια οδηγιες , με βοηθησε να την βγαλω !!! Αυτος το πιστευε , εγω οχι !!![]()
Αυτα τα ακραια ορια σε βοηθουν να καταλαβεις καλυτερα και το αυτοκινητο σου αλλα και τον ιδιο σου τον εαυτο !! ( σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα εψαχνα για εναλλακτικη διαδρομη)![]()
![]()
stakyr έγραψε: Αυτα τα λιγα απο μενα και να με συγχωρειτε αν μπαινω σε οργανωτικα θεματα( να βοηθησω θελω και εγω,μην με παρεξηγησετε) , αλλα θελω να νιωσουν ευχαριστα, ομορφα και διασκεδαστικα ΟΛΟΙ οσοι παρουν μερος στην εκδρομη !!!!!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης