15/3 Ζήρεια Κορινθίας

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: 15/3 Ζήρεια Κορινθίας

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Δευτ Μαρ 09, 2009 2:27 pm

λοιπον. να'μαι παλι εδω.
η αναγνωριστικη ηταν φανταστικη.
ειχε πολυ πολυ πολυ θεμα.
λησαξαααααα :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

δεν θα σχολιασω τιποτα για κολληματα κ.τ.λ.
θα πω μονο πως το musso του γιαννη και το lada του δημητρη, που περιμενα να μην βγουν, δεν ειχαν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.

οσο για μενα, ηταν φανταστικα να ανοιγεις δρομο απατητο.
φανταστειτε. μεχρι και ο chrisk. πορωθηκε και ανοιγε δρομο με το pajero.
οφειλω και ενα συγνωμη στον pajerihno που του πηρα την πρωτια στα ποταμια.

( θα κανω και ενα σχολιο... ο chrisk ειναι το ανερχομενο αστερι στους αγωνες. βρηκαμε ενα κομματι κατηφορικο και κατεβενε με τεταρτη αργο τελειωμενη.
προσπαθοντας ο akridas με το vitara να τον πιασει αγορασε ενα χαντακι κανοντας τετ-α-κε.)
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Μαρ 09, 2009 3:28 pm

vagelis έγραψε:Βλεποντας τις φωτο και τα βιντεο θα ηθελα να πω αν την Κυριακη ειναι 30-40 αυτοκινητα και τα 20 εχουν τα προβληματα του παντζερινο τι θα γινει;Θα φτασουμε στον προορισμο;Κι'αν οχι θα μπορεσουμε να στριψουμε 40 αυτοκινητα;
Πιστευω να υπαρχει καποια εναλακτικη οπου καποιοι με λιγοτερο μαχιμα αυτοκινητα θα μπορουν να διαλέξουν.
Ολα αυτα τα λεω εντελως φιλικα για να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα.

+1000....αυτο πρεπει να προσεχθεί ιδιαίτερα...αν και με τον πατζερινο και τον τακη οργανωτες δεν θα εχουμε πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Μαρ 09, 2009 3:50 pm

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό kostasmpou » Δευτ Μαρ 09, 2009 7:18 pm

Πωπω...περισσοτερες φωτογραφιες θα εχει η αναγνωριστικη απο την κανονικη... :shock:

Παρτε και την αφεντομουτσουναρα μου μαζι με τον xomatero
Εικόνα
kostasmpou

Δημοσίευσηαπό xomateros » Δευτ Μαρ 09, 2009 7:42 pm

εχεις βαλει ζελε στο μαλλι μαστορααααα !!!!! :P :P :P :P
xomateros

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Μαρ 09, 2009 8:25 pm

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Re: ΖΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό discoequipe » Δευτ Μαρ 09, 2009 10:54 pm

Ευχαριστω.Διαβαζω καθημερινα μεσα στο forum.Eμαθα οτι περασατε ομορφα,και υπηρχαν και περιπετειες.Το αμαξι εχει βγαλει ζημια στο ψυγειο του καλοριφερ,και ειναι κατω το ταμπλο.Εαν προλαβω να το ετοιμασω θα ερθω με το πατερα μου(jeep 3.7).Τελικα το ραντεβου ειναι στο Δερβενι?Τι ωρα?Ευχαριστω.
discoequipe

f

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Δευτ Μαρ 09, 2009 11:20 pm

καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!μετράω μέρες λες k είμαι φαντάρος να έρθει η κυριακή να πάμε στα ζήρια!!γουστάρω tzipovolta k μετά "ταβερνοκατασταση" θα έχει πολύ σόου??
Τελευταία επεξεργασία από gmak και Τρί Μαρ 10, 2009 2:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: ΑΠΟ GREEKLISH TO GREEK
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Μαρ 10, 2009 12:15 am

Καλησπερα παιδια και απο μενα !!
Εχει περασει μια μερα και αυτα που ζησαμε χτες , ακομα παιζουν στο μυαλο ........ :D :D
θα ηθελα να πω λιγα περισσοτερα πραγματα για την Κυριακη ,τωρα που επεσε λιγο η αδρεναλινη:

α) αν δεν ειχαμε μαζι μας τα δυο αγωνιστικα αυτοκινητα δυσκολα (ακατορθωτα) θα ανεβαιναμε πανω απο τα 1200 !! Γιναμε ολοι μαγκες ,γιατι παταγαμε στις ροδιες του Τακη !! Οταν μπηκε και δευτερο στη σειρα το vitara, λυθηκε και το προβλημα που ειχαμε με το υψος του Διονυση !! Περισσοτερο μαγκα απο ολους μ΄ εκαναν εμενα , γιατι συνηθως ερχομουν 5 ή 6 στην σειρα , πραγμα που βοηθησε αφανταστα να εχω παντα πατημενο χιονι στα ταλαιπωρημενα απο τον χρονο και τα χιλιομετρα 50-50 λαστιχα μου !! :bow: :bow: :bow:

β) Χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Τακη , γιατι στην ανηφορικη λασπωμενη πλαγια πριν απο το χωριο και ξερωντας την κατασταση ελαστικων-βαρους αμαξωματος (βεβαιος εγω οτι δεν θα τα καταφερω), με συμβουλες και δινοντας μου συνεχεια οδηγιες , με βοηθησε να την βγαλω !!! Αυτος το πιστευε , εγω οχι !! :sorry:
Αυτα τα ακραια ορια σε βοηθουν να καταλαβεις καλυτερα και το αυτοκινητο σου αλλα και τον ιδιο σου τον εαυτο !! ( σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα εψαχνα για εναλλακτικη διαδρομη) :bow: :bow:

γ) σε ολη την διαδρομη χρειαστηκα 2 φορες εξωτερικη βοηθεια (σπρωξιμο απο τα παιδια) ,σε ακριβως ιδια περιπτωση (ανηφορικη αριστερη φουρκετα με χιονι ) !! Την πρωτη φορα ,ειχε δημιουργηθει ενα σκαλοπατακι ακριβως στην στροφη, απο προηγουμενο αυτοκινητο, στην αριστερη ροδα μου που ειχε ως συνεπεια να φρεναρει το αυτοκινητο πριν ολοκληρωσει την στροφη .......... :(
την δευτερη φορα απλως ξεχαστηκα πανω στην στροφη και εκοψα τις στροφες του κινητηρα, με συνεπεια να φυγει το πισω μερος στο ακαθαρτο μερος στην δεξια μερια της στροφης .......... ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ........ :roll: :roll:

δ) Τωρα ως προς την διαδρομη της Κυριακης 15/3 !! :idea: :idea: :idea:
για να αποφυγουμε τα ασφαλτινα χιλιομετρα της αρχης (25 περιπου) , βρηκα στον χαρτη χωματοδρομους με λιγα χιλιομετρα ασφαλτο . Μπαινουμε κανονικα απο Οικονομεϊκα(απο εκει που μπηκαμε κατω απο την εθνικη)-Μαρμαρα-Παλιοκατουνα-Χρυσανθιο(υπαρχει μετα και επαφη με τον ποταμο Γουλα)-Οαση-Σινεβρο-Περιθωρι
Συνολο 20-22 χιλιομετρα με 5-6 ασφαλτινα !! (Αυτο , γιατι ακουστηκαν παραπονα οτι ηταν πολλα τα ασφαλτινα χλμ για να μπουμε σε χωμα )

ε)Μετα το τελος στο ποταμι ( γνωστο και ως <η βουτια του Τακη>!!!! ) τι θα κανουμε ?? Εκει θα τελειωσουμε ή υπαρχει και συνεχεια ?? :? :?

ζ) η διαδρομη τελικα θα φτασει στα 1400 ! θα συναντησουμε παλι χιονι που μαλλον με την καλοκαιρια αυτων των ημερων θα εχει γινει παγος !!Αν κρινω απο το δικο μου αυτοκινητο, οι απαιτησεις απο τα αυτοκινητα θα ειναι τουλαχιστον οι κοντες σχεσεις και τα λαστιχα 50-50 !! Αυτο βεβαια ,πιο αρμοδιοι να απαντησουν ειναι οι οργανωτες της εκδρομης ( Απλως το παραθετω , γιατι γραφτηκαν και ερωτηματα ,πως αν κολλησει το κομβοϊ τι κανουμε με τοσααααα αυτοκινητα ????....) :stupid: :stupid:

ζ) Αν θελετε , μπορουμε εμεις οι Αθηναιοι που θα ερθουμε στην εκδρομη , να συγκεντρωθουμε στα διοδια της Ελευσινας 1:30 ωρα πριν το ραντεβου που θα δωσουμε στην..........( Ακρατα) ???? :D :D

Αυτα τα λιγα απο μενα και να με συγχωρειτε αν μπαινω σε οργανωτικα θεματα( να βοηθησω θελω και εγω,μην με παρεξηγησετε) , αλλα θελω να νιωσουν ευχαριστα, ομορφα και διασκεδαστικα ΟΛΟΙ οσοι παρουν μερος στην εκδρομη !!!!!

:party: :party: :party: :party:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: f

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Μαρ 10, 2009 2:55 am

ford ranger έγραψε:καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!μετράω μέρες λες k είμαι φαντάρος να έρθει η κυριακή να πάμε στα ζήρια!!γουστάρω tzipovolta k μετά "ταβερνοκατασταση" θα έχει πολύ σόου??

ολα θα τα εχει αγαπητε ranger.....εσυ βαλε ι την διαθεση :u-: :u-: :u-: :u-:

υγ..το ποστ το μετεφερα απο την ενοτητα που το ειχες βαλει και το μετεφρασα στα ελληνικα..

παρακαλω αν μπορεις γραφε ελληνικα και οχι greeklish
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης