ΕΚΤΑΚΤΗ ΖΗΡΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/01/2010

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΕΚΤΑΚΤΗ ΖΗΡΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/01/2010

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Ιαν 31, 2010 10:37 pm

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ!!!!!!
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!
Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να παραδώσουμε όπλα κ χωθήκαμε μέσα για να δώσαμε τις μάχες μας. Κ τί μάχες έτσι!!!??? Χαμός έγινε!!!!
Αν κ το σχέδιο περικύκλωσης της λίμνης Δασίου απέτυχε (δεν έβγαινε από πουθενά!!!!) έχουμε την χαρά ότι εμείς το παλέψαμε. Κ το παλέψαμε απ' όλους σχεδόν τους δυνατούς δρόμους!!!!
Το τοπίο φανταστικό, το χιόνι κ η χιονοθύελλα που πετύχαμε στα ψηλά σκέτη μαγεία!!!!
Για την παρέα τί να πρωτοπώ. Από συμμετοχές δεν το συζητάμε, τα είπε κ ο Αλέξανδρος παραπάνω.
Μόνο ένα χαρακτηριστικό θα σας πω, στο Ξυλόκαστρο που μαζευτήκαμε όλοι δεν σταματήσαμε να χαιρετάμε γνωστό κόσμο. Κ από συμπτώσεις άλλο τίποτα. Ο teokar βρήκε αρκετούς γνωστούς απ' το africa twin club, με τον Ντίνο συζητάγαμε στο δρόμο τί να κάνει ο Παναγιώτης απ' την Κόρινθο κ ο Παναγιώτης ήταν εκεί, ήρθαν παιδια που είναι μέλη και του KIA club, άλλοι γνωστοί από Αθήνα, απ' την παρέα του Βαγγέλη, γενικά ένας χαμός!!! Όλοι μια μεγάλη οικογένεια με κοινό άξονα την αγάπη όλων για το βουνό!!!
Όντως, όπως λέει κ ο Αλέξανδρος, είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να βρεθούμε όλοι για περισσότερη ώρα κ να μιλήσουμε, αλλά δυστυχώς αυτά έχουν οι εκδρομές με αμάξι. Ειδικά όταν έχουν κ απρόοπτα κ δυσκολίες όπως η σημερινή. Δεν πειράζει όμως, δεν χανόμαστε.... :u-:
Αυτά για την ώρα (μ' έπιασε η φλυαρία πάλι.... :roll: ). Συνέχεια αργότερα παρέα με φωτογραφίες.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Ιαν 31, 2010 10:41 pm

Να προσθέσω κάτι ακόμα για το χιόνι. Δεν ήταν μόνο πολύ (πάνω από 70cm στο οροπέδιο της Ζήρειας) ήταν κ πολύ σκληρό. Μιλάμε για πέτρα!!! Γεγονός που βέβαια έκανε το έργο μας πολύ πολύ πιο δύσκολο
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Ιαν 31, 2010 10:41 pm

εγώ το μόνο που θέλω να συμπληρώσω είναι οτι η εκδρομή μας ήταν έκτακτη χωρίς ουσιώδη προετοιμασία, ξέραμε ότι θα έχει πολύ χιόνι μιας και αυτό αναζητούσαμε.......δεν μπορούσαμε να ξέρουμε πόσο και που έχει χιόνι γιαυτό λίγο ταλαιπωρηθήκαμε στο να βρούμε από που μπορούσαμε να περάσουμε...... ;) ;)
κατά άλλα εγώ πέρασα με τον συνοδηγό μου γρήγορη μια χαρά...... :bow: :bow:

υ.γ:
άλλα να μην μπορείς κάποιος να πάει όπισθεν το αυτοκίνητο του.... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Κυρ Ιαν 31, 2010 10:47 pm

χαχα καλο αλλα οτι δωσαμε και ολοι μαχη ????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μαχη για να βγουμε απο εκει που μπηκαμε στο χιονοδρομικο......ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ.....10 αυτοκινητα γειρηζαν γυρο γυρο και ο ενας τραβαγε των αλλων για να ξεκολυση :lol: :lol: ετσι και εγω πειγαινα πισω απο ενα τερας του ναυπλιου και με το που ερηξε μια γκαζια εκανε εναν κρατηρα και χωθηκα μεσα........ :lol: :lol: μετα τα κλασια δεσημο και ξεκολημα.......στα επομενα 10 μετρα κολησε αλλο τερας και των εβγαλα εγω.. :lol: :lol: μετα ερχωταν μεμια ανεση ο φωτης μεχρι που επεσε σε εναν ταφο,τρεχατε να βγαλτε και των φωτη ,λεμε για τρελο γελιο........μετα απο κανα 2 ωρο ειπαμε να βγουμε για να συνεχεισουμε αλλα εκει επεσε το μεγαλο ΓΕΛΙΟ............. :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Κυρ Ιαν 31, 2010 10:50 pm

ολα αυτα σε ενα κοματι 100 μετρα :shock:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Κυρ Ιαν 31, 2010 10:50 pm

χιονι !!!!!!!!!!!!!! :blob: :blob: :blob: :blob: τρελο χιονι!πολυυυυυυυ χιονι :blob: :blob: :blob: :blob:
ασπρισε το ματι μας!!!!!!!!!!!!!παρα πολλα αυτοκινητα το πρωι δεν μπορεσαμε να τους δουμε και να του γνωρισουμε ολους....ελ[ιζω σε καποια αλη βολτα με πιο καταληλες συνθηκες. καποιο εφυγαν καποιοι ηρθαν :sorry: γιατι μερικοι μπορει να μην ηταν αυτο που ηθελαν.......{ναυπλιοτες}, εχουμε και αλο χειμωνα ομως μπροστα μας!!!!!!!!!! :blob: :blob: :blob: :blob:
ενα :clap2: :clap2: :clap2: μπραβο στον αλεξανδρο :blob: που ξερει ολο το βουνο απο εξω και ανακατωτα!!!!
η παρεα πολυ καλη οπως παντα!!!!!!!!!με αφθονο πειραγμα και χιονοπολεμο!
τα κοληματα δεν ελειψαν σχεδον απο κανεναν!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
με πρωτο εμενα να κολαω 4 φορες! (δεν θα ηταν η μερα του αυτοκινητου μου φαινεται :mrgreen:
)
περισοτερα σχολια αργοτερα........... :D
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό trelameniii23 » Κυρ Ιαν 31, 2010 11:00 pm

:blob: :blob: :blob: :blob: για οσο μπορεσα και ακολουθησα την εκδρομη σας..μπορω να πω οτι ηταν πολυ ωραια....πολυ χιονιιιι....παρα πολυ χιονιιιι :!: :!: :!: :!: αλλωστε αυτο ηταμν που ηθελα πολυ να δω....βεβεα τα αυτοκινητα ηταν παρα πολλα και οσα να ναι δυσκολευε αρκετα μπορω να πω η κατασταση...αλλα απο τι βλεπω εσεις που συνεχισατε τα πηγατε μια χαρα...μπραβο σας :!: :!: :!: και ελπιζω να τα πουμε στη νυχτερινη... :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ Η ΜΑΥΡΗ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !!!
trelameniii23

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Ιαν 31, 2010 11:04 pm

trelameniii23 έγραψε::blob: :blob: :blob: :blob: για οσο μπορεσα και ακολουθησα την εκδρομη σας..μπορω να πω οτι ηταν πολυ ωραια....πολυ χιονιιιι....παρα πολυ χιονιιιι :!: :!: :!: :!: αλλωστε αυτο ηταμν που ηθελα πολυ να δω....βεβεα τα αυτοκινητα ηταν παρα πολλα και οσα να ναι δυσκολευε αρκετα μπορω να πω η κατασταση...αλλα απο τι βλεπω εσεις που συνεχισατε τα πηγατε μια χαρα...μπραβο σας :!: :!: :!: και ελπιζω να τα πουμε στη νυχτερινη... :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

αν και δεν κατάλαβα το
ακολούθησα την εκδρομή σας
από πότε έγινε σας και όχι μας...... :roll: :evil: :lol: :lol:

θα σε μαλώσω.... και θα σε βάλω να φτυαρίζεις όλη νύχτα στην νυχτερινή.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Ιαν 31, 2010 11:07 pm

Φωτης ranger έγραψε:τα κοληματα δεν ελειψαν σχεδον απο κανεναν!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
με πρωτο εμενα να κολαω 4 φορες! (δεν θα ηταν η μερα του αυτοκινητου μου φαινεται :mrgreen:
)

Μη μασάς, ήταν ανάδρομος ο Ερμής γι' αυτό κόλλαγες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πάντως εγώ κόλλησα μόνο δύο...... :roll: :roll: :roll:
Στην αρχή είπα να μετρήσω όλα τα κολλήματα που έγιναν, αλλά από ένα σημείο κ μετά έχασα τον λογαριασμό :lol: :lol: :lol: :lol:
Άσε που ήταν αδύνατον να είσαι μπροστά σε όλα. Άλλος κόλλαγε από εδώ, αλλός από εκεί, άλλος πιο χαμηλά, άλλος ψηλότερα, ένας χαμός :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Ιαν 31, 2010 11:09 pm

Οι πρώτες απ' το σημείο συνάντησης, όπως μαζευόμασταν σιγά σιγά!
Ξέρω ότι ο πρόεδρος θα με μαλώσει, αλλά δυστυχώς δεν έχω καμία με όλα τ' αμάξια μαζί :oops:
Αν έχει κανείς ας την βάλει

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα