Panos D-MAX έγραψε:Εαν εσεις το θελετε μια εγω το θελω 100!!!!! (σημερα εκοβα πορτοκαλια στο περιβολι μου κ καποια στιγμη κολαει το τρακτερακι! παιρνει λοιπον ο πατερας μου κ μου λεει! Για φερε εκεινο το πραμα"pajero"!! να τραβηξουμε το τρακτερ γιατι κολλησε! Παω κ εγο λοιπον, τον δενω αρχιζω το σκαψιμο κ καποια στιγμη ακουω ενω τραβουσα! Αστο με δαυτο!! Καλυτερα να εφερνα αλλο τρακτερ να το βγαλει παρα τουτο πραμα!!! αυτο ειναι τανκς, θα μου κοψει το τρακτερ στη μεση!!!!!! Αλλη μια φορα δικαιοθηκα για το αμαξι που πηρα κ τα λεφτα που εδωσα!!!!!!!!!!
Φωτης ranger έγραψε:Panos D-MAX έγραψε:Εαν εσεις το θελετε μια εγω το θελω 100!!!!! (σημερα εκοβα πορτοκαλια στο περιβολι μου κ καποια στιγμη κολαει το τρακτερακι! παιρνει λοιπον ο πατερας μου κ μου λεει! Για φερε εκεινο το πραμα"pajero"!! να τραβηξουμε το τρακτερ γιατι κολλησε! Παω κ εγο λοιπον, τον δενω αρχιζω το σκαψιμο κ καποια στιγμη ακουω ενω τραβουσα! Αστο με δαυτο!! Καλυτερα να εφερνα αλλο τρακτερ να το βγαλει παρα τουτο πραμα!!! αυτο ειναι τανκς, θα μου κοψει το τρακτερ στη μεση!!!!!! Αλλη μια φορα δικαιοθηκα για το αμαξι που πηρα κ τα λεφτα που εδωσα!!!!!!!!!!
τραβα ρεεεεεεεεεεεεεε με δαυτο!!!!!!!!!!!σιγα το τρακτερ που ξεκολησες!!!!!!!!!!!
200 κιλα παει ολα και ολο!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Φωτης ranger έγραψε:εγω δεν θα ειμαι μαζι σας...........δυστηχως.![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης