Π/Σ/Κ 17/18/19-07-09

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: Π/Σ/Κ 17/18/19-07-09

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Ιούλ 20, 2009 11:02 pm

maria έγραψε:Nαι... σιγα μην χρειαζεται και ιδιαιτερη φαντασια να καταλαβεις τι μπορει να συνεβει. :stupid:
Μιλαμε για το musso!!!
Αντε να σας εβγαλε την ψυχη στα κολληματα...αντε να ζεσταθηκε και να αναψαν ολα τα λαμπακια....και που να παρει μπροστα μετα?
Ε τι αλλο καλυτερο θα μπορουσε να κανει?
Μεχρι εκει φτανει το κακόμοιρο.....και πολυ του ειναι βεβαια.
:lol: :lol: :lol: :lol:
stakyr....που χαθηκες....γιατι δεν μιλας?
Εγινε τιποτα αλλο που θα πρεπε να ακουσω?
Φωτογραφιες να σκιζεις την παραλια δεν θα μου βαλεις? :roll:

Επειδη η παραπληροφορηση εχει και τα ορια της......... :evil: :evil: :evil: :evil:
θα αναλυσω ακριβως τι εγινε ...... :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Στο Αρκουδι , ακουστηκαν φημες (βασιμες) οτι εχει σκασει μυτη ,ενα απο τα τελειοτερα τετρακινητα παραγωγης του κοσμου........... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
μιλαμε βεβαια για το SsYM !!!!! :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Ή αλλιως Mussχαρο...!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: (που απο Οκτωμβρη παει για SDSYM !!!!!!!) :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Και εκει που ορδες θαυμαστων ειχε πεσει πανω του για τις σχετικες φωτο......... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
με ειδοποιουν στο meeting που ειχε το Δ.Σ των fun σε παρακειμενη καντινα (με τους σχετικους μεζεδες και ουζα) ,οτι ειχε κολλησει ενα επιβατικο(τι τα παιρνουν???? :o :o :o :o :o ) μεσα στην αμμο !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Παμε.... grek,Δημητρης 32,33,34,35........και εγω, για τον σχετικο απεγκλωβισμο .......... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εγω ημουν στο super εργαλειο οδηγος, ο grek συντονιστης και ο Δημητρης ......σπρωχτης( οπως το παρει κανεις.....) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Βγαζουμε με χαρακτηριστικη ευκολια το πρωτο..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
και καπακι ερχεται κυρια ετων 150 ...και μας λεει να μην φυγουμε , γιατι θελει και ενα BMW (ΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ) να το βγαλουμε ......... ;) ;) ;) ;) ;)
Τι να κανουμε ???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Με κρυα καρδια(λεμε τωρα.... ;) ;) ;) ;) ) παμε .......και τι να δουμε ???? :shock: :shock: :shock:
Μια 520 ολοκαινουργια , σε 4 ποντους αμμο ,να μην μπορει να βγει....... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Παλι με την ιδια σειρα......
οδηγος,συντονιστης,σπρωχτης ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
και η αμαξαρα εξω, με ενα απλο τσιμπημα του γκαζιου............... 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Χιλια ευχαριστω στους funαιους ,απ΄ολο τον κοσμο και................ :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

ΜΕΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ................................. :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

ΑΥΤΑ ΟΛΑ, ΒΕΒΑΙΑ , ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ....... :? :? :? :?
ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ..... ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ ΑΤΟΜΟ....... :oops: :oops: :oops: :oops:
ΑΛΛΑ........ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ....!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Ιούλ 20, 2009 11:11 pm

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
stakyr έγραψε:Μια 520 ολοκαινουργια , σε 4 ποντους αμμο ,να μην μπορει να βγει.......

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
KΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 520 ΕΦΤΑΣΕΣ

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Να σαι καλα ρε Γιαννη ....με εκανες και γελασα.

stakyr έγραψε:ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.................................

Καλα ριχτα τωρα και ασε τα γλεντια :drunk:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Ιούλ 20, 2009 11:21 pm

maria έγραψε:
stakyr έγραψε:Μια 520 ολοκαινουργια , σε 4 ποντους αμμο ,να μην μπορει να βγει.......

KΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 520 ΕΦΤΑΣΕΣ

Μαλλον, θα ηθελες να βαλεις <??????> , ετσι ???? :? :? :? :? ;) ;) ;) ;) ;)
Τι να σου κανω ???? Μεχρι εκει μπορουσε να την κολλησει !!!!! :o :o :o :o :o :o :o
Αμα ησουν εσυ........θα μπορουσα να φτασω και μεχρι εκει που θα κολλουσε το vitara...... :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
κανενα μετρο πιο περα δηλαδη......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
μην φανταστεις και καμμια τρελη αποσταση....... :o :o :o :o :o :o
ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :flowers: :flowers: :flowers:
(εχω μακρυ ιμαντα...) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από stakyr και Τρί Ιούλ 21, 2009 1:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Ιούλ 20, 2009 11:34 pm

Κατσε κατσε...
Αυτο το ποστ σου πρεπει να το μεταφερω στα ανεκδοτα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stakyr έγραψε:θα μπορουσα να φτασω και μεχρι εκει που θα κολλουσε το vitara......

Περιμενε να ψαξω πρωτα στον ονειροκριτη να σου πω τι σημαινει.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιούλ 21, 2009 1:06 am

maria έγραψε:
stakyr έγραψε:θα μπορουσα να φτασω και μεχρι εκει που θα κολλουσε το vitara......

Περιμενε να ψαξω πρωτα στον ονειροκριτη να σου πω τι σημαινει.... :mrgreen:

ΑΣΕ ΜΑΡΙΑ ......... :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ :roll: :roll: :roll: ............ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ !!!!!
:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Ιμαντες........ να παρεις αρκετους.......... :u-: :u-: :u-:
γιατι θα σπανε :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
με τα 192 αφηνιασμενα αλογατα μου !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ VITARA ,EINAI ΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΟ ......... :sorry: :sorry: :sorry:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ............ :roll: :roll: :roll: :roll:
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΓΩ............ 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ, ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ??????? ΑΣΠΡΗ ?? ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ?????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
stakyr

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Ιούλ 21, 2009 9:40 am

να σημπληρωσο και εγω στης ανακρηβιες.......εκει που κολλησε το 520 κολλησαν και κατι 4χ4 το βραδυ !!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? ας συμπληρωση καπιως τι ειταν !!!!!!!!!! :lol: :lol: και εκει που πηγα με το ι.χ της ντιας δεν ειρθε κανεις μονο ο χριστος ΚΤΜ. ο οποιος ξεκολησε και ενα FORD MAVERIK ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΤΟ Ι.Χ :lol: :lol:

ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΟ...................... :D
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Ιούλ 21, 2009 9:56 am

stakyr έγραψε:ΑΣΕ ΜΑΡΙΑ .........:blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ :roll: :roll: :roll: ............ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ !!!!!

Για να μου το ξηγησεις....θα πρεπει να εισαι καπου κοντα.
Γυρνα τωρα απο την αλλη....θα πιαστεις. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
maria

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης