15/3 Ζήρεια Κορινθίας

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: 15/3 Ζήρεια Κορινθίας

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Μαρ 15, 2009 1:17 am

palidim έγραψε:Αλεχανδρε δεν παει δυο ενα η κατασταση. 1 βελτιωμενο 2 αβελτιωτα γιατι πολλα απο αυτα που ειναι στα βελτιωμενα ειναι πολυ πιο αβελτιωτα απο το niva , που ειναι βελτιωμενα απο τη μανα τους. Αληθεια εχεις δει πολλα βελτιωμενα niva? ενω pajero, cherokee ενα σωρο. Και εαν βελτιωθει καποιο ειναι για πολυ extreme καταστασεις (βλ nikos33).
Για το pathfinder δεν το συζητω καν.
Για ξανασυνταξε τη λιστα μην δημιουργουμε αυταπατες. Οχι σε εμας σε μερικους μερικους ιδιοκτητες. Ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε.

φιλε palidim θα συμφωνησω για τα lada απλα το κριτηριο το δικο μου ηταν ποιο πολυ τα λαστιχα ... ;) εαν ξεχασα κανενα συγχωρηστεμαι και συπληρωστε και οποιο αλλο τετρακινητο πρεπει να ειναι στα βελτιωμενα.....αυτο ουτως η αλλος επρεπε να το κανουμε....η αν εχετε ενσταση για καποιο εκφραστετο ετσι ωστε να το δουμε......

υ.γ: το τελευταιο βιντεακι απο πανω ωραιο εκεινα τα τελευταια δευτερα θα ρηξουμε πολυ γελιο..... :twisted: :lol: :lol:
μπραβο και παλι μπραβο στα παιδια που πασχισαν για να πανε ολα αυριο τελεια....!!!!!
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Κυρ Μαρ 15, 2009 1:24 am

sory paidia den lew kakies tha me gnwrisete ayrio k tha katalabete!!!kalo vrady twra ksekourash gia ayrio
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Μαρ 15, 2009 1:51 am

εγω το μονο που εχω να πω ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω στους οργανωτες τακη και πατζερινο, καθως και στον γκρεγκ τον στακυρ, τον παλιντιμ και τον chris και τα παιδια με το βιταρα και το lada για το τρεξιμο που εριξαν ωστε να οργανωθει αυτη η εκδρομη, με μονη ικανοποιηση την πραγματοποιηση της με οσο το δυνανον καλυτερες προυποθεσεις...

αν σκεφτει κανεις οτι τα παιδια στις δυο αναγνωριστικες εκαναν πανω απο 400κμ ξοδευοντας χρονο και χρημα ωστε να τα βρουμε εμεις ετοιμα, αν μη τι αλλο τους αξιζει ενα μεγαλο μπραβο :bow:

και δεν νομιζω να υπαρχει προηγουμενο δυο αναγνωριστικες για μια εκδρομη :clap:

ναι οι πολλες συμμετοχες ειναι ενα θεμα..αλλα θεωρω οτι θα το κερδισουμε το στοιχημα, και αυριο θα περασουμε υπεροχα :u-: φτανει ολοι να ερθουμε με καλη διαθεση και να μην ειμαστε προκατελημενοι οπως τονισε και ο στακυρ νωριτερα
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό acha » Κυρ Μαρ 15, 2009 1:54 am

Παιδια.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και να πάνε όλα καλά αύριο!!!!

ΥΓ. Ευχαριστούμε όλους όσους μόχθησαν :bow: :bow: :bow: :bow:
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Κυρ Μαρ 15, 2009 8:33 pm

Έχω χάσει επεισόδια με το τρέξιμο που είχα...τι συμμετοχή είναι αυτή...Άντε με το καλό να γυρίσετε και να δούμε φωτογραφίες...Πάλι θα σκάσω από τη ζήλια μου που δεν ήρθα... :angry:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης